Esports B92.net

Glasine: KuroKy će uskoro napustiti Nigmu, Miracle- ide na jednogodišnju pauzu

Support igrač Entity Dota 2 sastava, Dimitri ”Fishman” Pališčuk, otkrio je da se potencijalno spremaju velike izmene za Nigma Galaxy.

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: Nigma Galaxy
Foto: Nigma Galaxy

Fishman je izjavio da je iz više izvora čuo da će Kuro “KuroKy” Takasomi možda napustiti ekipu, dok Amer “Miracle-” Al-Barkavi planira da ode na jednogodišnju pauzu. ”Čuo sam da će Nigmu napustiti dva, ili čak tri igrača – KuroKy, Miracle-, a možda i SumaiL. Znam da su u pitanju samo glasine, ali imajući u vidu njihove rezultate poslednjih par godina, rekao bih da mi deluju istinito.”

Fishman je takođe prokomentarisao njihov nastup na regionalnim kvalifikacijama za The International 11. ”Imao sam utisak da je Nigma u odličnoj formi, i da će biti vrlo opasan protivnik – bili su izuzetno dominantni u gotovo svim scrim mečevima protiv nas. Stvarno ne znam šta im se desilo na kvalifikacijama.”

Četiri od pet igrača u Nigmi su na okupu već protekle četiri godine. Osvojili su TI7 i došli su do velikog finala na TI9, ali tu se njihov uspeh završio. Propustili su TI10, a potom i pali u drugu DPC diviziju. Regionalne kvalifikacije za T11 su se takođe završile sa neuspehom, tako da će KuroKy i ekipa propustiti još jedan International.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.