Esports B92.net

Glasine: Ana je novi carry T1 Dota 2 ekipe!

Offlaner SEA Dota 2 sastava T1, Kuku, na svom strimu slučajno je pokazao post-game screen scrim meča sa ekipom Yangon Galacticos. Na sekund možemo da vidimo da se, umesto 23savage-a, na carry poziciji našao niko drugi do Anatan ”ana” Fam.

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: EPICENTER
Foto: EPICENTER

Ana je deo profesionalne Dota 2 scene još od 2013. godine, ali je vrhunac svoje karijere definitivno dostigao sa OG-jem. Sa dve Major i dve TI titule, mladi Australijanac važi za jednog od najboljih carry igrača svih vremena.

Posle kratkog povratka u OG početkom 2021. godine, najavio je konačnu penziju. Ipak, kako to obično biva, Dota 2 profesionalci se uvek nekako vrate na scenu, gladni takmičenja. Tako smo danas dobili prilično ubedljiv dokaz da se ana možda ipak vraća. U klipu možemo da vidimo da u jednom T1 scrim meču carry nije 23savage, već ana, koji je ovom prilikom koristio nick ”man [NLA]”.

Posle odličnih rezultata u DPC SEA ligi, T1 je uspeo da se plasira na Regionalni Major, koji počinje 11. februara. Da li ćemo tada prvi put imati priliku da vidimo anu u novoj ekipi?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.