Esports B92.net

Team Secret doveo Matumbana, MidOne odlazi

Team Secret je odlučio da ode na produženu pauzu nakon The Internationala, zbog čega će propustiti prvi Major/Minor sezone. Ipak, mesec dana pre početka kvalifikacija za drugi Major, Team Secret je odlučio da predstavi potpuno osveženu petorku.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Kao što je bilo i očekivano, ekipu je napustio Jeik ”MidOne” Ženg, koji je bio član ove organizacije više od 3 godine, a na njegovu poziciju prebačen je Poljak, Mihal”Nisha” Jankovski, koji je pretodno igrao na poziciji broj 1. S obzirom da je onda njegova pozicija ostala prazna, predstavljen je Lase ”MATUMBAMAN” Urpalainen, kao novi igrač. Bivši član Liquida i Chaosa vraća se na veliku scenu i to u malo izmenjoj poziciji, pošto je i on da sada igrao uglavnom na midlejnu.

To nije jedini osvajač Internationala koji je pojačao ovu petorku, pošto je i bivši trener Team Liquida, Li ''Heen'' Gon takođe potpisao ugovor, umesto SunBhie-a, koji je obavljao tu funkciju poslednje 2 godine.

Iako je danas predstavljena ova petorka, njihovi fanovi će morati još malo da sačekaju, pošto će svoj prvi oficijelni meč odgrati tek 1. decembra kada i zvanično započnu kvalifikacije za drugi Major. Nakon toga, sredinom decembra, otputovaće u Singapur, gde će im biti prvi LAN turnir u ovoj sezoni.

strana 1 od 10 idi na stranu