Esports B92.net

Na jesen stiže novi Dota 2 heroj!

Tradicija da Valve najavljuje nove heroje tokom Dota 2 Internationala se nastavlja! Između dva meča Team Liquida i Evil Geniusesa priakzan nam je trejler u kojem se upoznajemo sa novim herojem, po imeni – Snapfire! Ova heroina stiže na jesen 2019. godine.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Za sada još uvek nemamo nikakve informacije o samom heroju, osim što možemo da predpostavimo iz trailera. Odmah na početku klipa vidimo da ona neće biti sama, već da dolazi sa svojim zmajem, koji liči na zmaja iz filma ”How to train your Dragon”. U klipu takođe vidimo kako ispaljuje vatrenu kuglu na Timbersawa, što znači da možemo da očekujemo da će to biti jedna od magija.

U klipu takođe vidimo Snapfire kako baca kolačić Invokeru, što je još jedan nagoveštaj za njenu magiju. Zbog ovoga mnogi predpostavljaju da će biti support heroj, iako su joj sve druge akcije podsećale na carry heroja, kao što su korišćenje mitraljeza i puške.

Heroj deluje super zanimljivo, pa je nama sada da sačekamo da dobijemo vipe zvaničnih informacija. Poslednji carry heroj bio je Monkey King, od čega je već prošlo dosta vremena(TI6). Od tada, dobili smo 2 support heroja i dva offlane, tako da je pravo vreme da se osveži neka nova pozicija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.