Esports B92.net

Matumbaman blizu prelaska u Team Secret

Iako je Lase ”Matumbaman” Urpalainen najavio da će pauzirati do drugog Majora u sezoni, to ne znači da neće pronaći novu organizaciju do tada. Prema raznim navodima, to se možda baš i desi, pošto kako stoje stvari, Finac je započeo pregovore sa ekipom Team Secret.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Iako je Klement ”Puppey” Ivanov imao jaku sezonu prošle godine, osvojivši dva Majora, kada je bilo najbitnije, podbacili su. Nije uspeo da se domogne svoje druge titule na Internationalu, te će najverovatnije ekipu napustiti MidOne. Matu je bio na njegovom radaru, još otkad je napustio Team Liquid, tako da bi ovaj transfer definitvno imao dosta smisla.

Takođe, ukoliko dođe do promene igrača, to bi značilo da se nastavlja trend da Puppey pred početak svake sezone menja igrače. MidOne je član Secreta još od 2017. godine, a sa njima je osvojio čak 4 Major turnira i ESL One u Hamburgu.

Iako dvadesetčetvrogodišnji Finac ne igra veliki broj heroja, kao njihov trenutni midlejner, doneo bi mnogo više iskustva , kao još jedan igrač koji je osvojio International. Moraćemo još malo da sačekamo da dobijemo zvaničnu potvrdu, pošto su do tada sve samo spekulacije.

strana 1 od 10 idi na stranu