Biz - B92.net

Rimac oštar: "O čemu ti, ograničeni čoveče, pričaš?"; "Odlepršaj sa svojim desničarskim forama"

Bivši splitski gradski odbornik Martin Pauk na Fejsbuku je ostavio komentar na objavi Mate Rimca.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT
Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Pročitajte još:

Počelo je; Koja će biti funkcija Mate Rimca?

Rimca prozivaju da ne vraća pare: "Kasnimo, ali kasne i Mercedes i Aston Martin"

Komentar je ostavljen na objavi u kojoj je Rimac u subotu izvestio da su njegove strane kolege pretučene u rasističkom napadu u Zagrebu. Na Paukov komentar reagovao je i sam Rimac.

"Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju platu od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osećaju prevareno i iskorišćeno (...) Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive", napisao je Pauk, prenosi Jutarnji list.

"Šta, biće da nema momaka u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalifikovani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele da rade za kikiriki da bi njihov gazda mogao da kupuje kuće od dva miliona evra i automobile od pola miliona", nastavio je.

Nedugo zatim usledio je i Rimčev odgovor:

"O čemu ti, ograničeni čoveče, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Eplu, Ferariju, Poršeu... Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad video. U mojim firmama (Rimac Gruša, Bugati Rimac, P3 i Grejp) radi preko 1.600 ljudi, od kojih je 80+ odsto Hrvata", odgovorio je Rimac.

"Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala", napisao mu je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.