PR

Podrška Lukoila ozelenjavanju Beograda

Grаdоnаčеlnik Bеоgrаdа prоf. dr Zоrаn Rаdојičić, dirеktоr kоmpаniје "Lukoil Srbija" АD Dеnis Rјupin i gеnеrаlni dirеktоr ЈKP "Zеlеnilо-Bеоgrаd", Bеоgrаd Slоbоdаn Stаnојеvić zаsаdili su zajedno sаdnicе drvеćа nа zеlеnој pоvršini u blizini bеnzinskе stаnicе "Piоnir" nа Nоvоm Bеоgrаdu.

PR sreda 20.11. 10:00

Paladijum je postao vredniji od zlata

Tokom prošle godine, cena paladijuma je skočila za čak 70%, da bi početkom ove godine, cena ovog plemenitog metala premašila cenu zlata. Cena zlata se trenutno kreće oko 1450 dolara za uncu, dok je cena paladijuma od septembra prešla nivo od 1650 dolara za uncu.

PR sreda 13.11. 12:00

Gebrüder Weiss Srbija imenovala novog direktora za Srbiju

Gebrüder Weiss, najstarija transportna i logistička kompanija na svetu, imenovala je Rolanda Raitha za novog direktora u Srbiji. Pored Srbije, on je takođe nadležan i za poslovanje kompanije Gebrüder Weiss Crna Gora, koja ima svog direktora.

PR ponedeljak 11.11. 14:00

Beograd je u ekspanziji na svim poljima

Tržište kancelarijskog prostora je u fokusu, ali i četiri maloprodajna formata su u izgradnji, a u svim delovima prestonice grade se stambeni kompleksi.

PR ponedeljak 7.10. 16:05

Završena lokalna integracija kompanija SAP West Balkans i Callidus Cloud

Kompanija CallidusCloud od 1. oktobra deo je kompanije SAP West Balkans, koja po završenoj integraciji ima 270 zaposlenih i kontinuirani rast zapošljavanja. Kao deo SAP West Balkans kompanije, razvojni tim će i dalje kreirati najinovativnija rešenja koja će biti deo SAP globalnog portfolija, što je još jedna potvrda uspešnosti i perspektivnosti domaćeg IT sektora.

PR ponedeljak 7.10. 12:45
strana 1 od 4 idi na stranu