Biz - B92.net

PR

100 hiljada potpuno online kredita u Mobi Banci

Mobi banka izdala je više od 100 hiljada potpuno online keš kredita, što pokazuje da je, pored digitalizacije transakcionog bankarstva, napravljen ogroman pomak u digitalizaciji kreditnih proizvoda na srpskom tržištu.

PR utorak 30.11. 10:00

Smanjene isporuke i rast cena: Ko sada može kupcu obezbediti novo vozilo i po kojoj ceni?

Globalna pandemija koronavirusa već neko vreme uzrokuje ozbiljne probleme na tržištu vozila širom sveta. Zbog smanjene proizvodnje u 2020. i nestašice poluprovodnika, problemi sa snabdevanjem počeli su već ove godine. Osim manje proizvodnje, na događaje značajno utiče i nagli rast cena sirovina, energenata, transporta i auto delova. Čini se da će se trend nestašice vozila nastaviti i u 2022. Uz nedovoljnu ponudu, već se ostvaruju prognoze da će uslediti postupni rast cena do 30-40%, jer nadolazeća inflacija stvara dodatni pritisak na cene. Ako razmišljate o kupovini novog ili polovnog automobila, isplati se požuriti sa kupovinom.

PR utorak 30.11. 10:00

U korak s poreskim propisima uz Deloitte e-školu

Filip Kovačević, partner i regionalni lider za poresku tehnologiju u kompaniji Deloitte, ističe da Deloitte e-škola pruža jedinstvenu online obuku, koja uz maksimalnu uštedu vremena i troškova pruža neophodno znanje iz oblasti poreza. Deloitte e-škola je do sada uspešno pokrenuta u Srbiji i Hrvatskoj, dok će početkom iduće godine biti dostupna i u svim drugim zemljama Zapadnog Balkana, a biće obogaćena i sadržajem iz drugih oblasti poslovanja.

PR utorak 23.11. 10:00

Nemačka investiciona banka ulaže u Tehnomaniju

Nemačka investiciona banka (German Development Finance Institution-DEG) odobrila je kompaniji „Tehnomanija d.o.o.“ kredit od 10 miliona evra za ulaganje u IT infrastrukturu i redefinisanje i modernizaciju u delu logističko-distributivnih procesa i operacija.

PR ponedeljak 22.11. 14:22
strana 1 od 7 idi na stranu