- Komentari -
 1. Samo Dacia, mada nedosanjani san prosecnog evropljanina. Daciju vozi srednja klasa, a proleteri jos koju godinu krseve, a onda ni oni nece da budu isplativi jer nisu euro 12-13... pa porez veci od vrednosti krsa, jer je ECO-olosinjsko vozilo. Po statistici oni imaju rast u svakoj oblasti, ali trend povecanja bede im najbolje ide
  (Trt, 5. oktobar 2023 10:15)

  # Link komentara

 2. Ostvaruju rekordne profite, a ne žele i neće da povećaju zarade radnicima. To isto važi i u mojoj firmi, gazda više ne zna kako sebi da ugodi, "pun k`o brod", posla kao nikada ranije, samim tim i profit, a mi zaposleni nikad više posla, a zarada već odavno izgubila bitku sa troškovima života. Malo vea od zvaničnog "minimalca". I još nervozni, ljuti, kao da se pred bankrotom.
  (Mancini, 4. oktobar 2023 16:17)

  # Link komentara

 3. Neoliberalizam u najgorem svetlu!
  (pera car, 4. oktobar 2023 16:01)

  # Link komentara

 4. Dženeral motors i Ford otpuštaju još 500 radnika, okrivljujući za taj potez širenje štrajka koji je sindikat radnika automobila najavio u tim kompanijama.

  Значи, ваше је право да радите по правилима које ми одредимo и не буните се. Све остало је подложно отказу. Да ли је ово демократија и амерички сан?
  (Дрндоје, 4. oktobar 2023 15:37)

  # Link komentara

 5. Oni računaju koliko su izgubili zbog štrajka, a niko ne govori koliko su radnici na gubitku zbog velike inflacije koju ne pokriva plata, a cene novih automobila otišle u nebo.
  (Lazar, 4. oktobar 2023 15:36)

  # Link komentara

 6. Ako je toliko ljudi otpusteno to znaci da oni u buducnosti nisu solventni da kupuju automobile pa to generise dalje smanjenje proizvodnje a opet time reakcija automobilskih uprava je da dalje nastave sa otpustanjem tada viska radnika,... i spirala se tako nastavlja.
  (Veliki majstori, 4. oktobar 2023 14:22)

  # Link komentara

 7. Nekad je u autoindustriji na montazi radilo na hiljade radnika a danas ih desetak posluzuje robote i gazde opet nisu zadovoljne zaradom.
  (\\.//, 4. oktobar 2023 14:21)

  # Link komentara