- Komentari -
 1. Tako treba, ne moze narod koji je pretrpio genocid u oba svetska rata sa stotinama hiljada brutalno pobijenih nevinih ljudi iz svoje kolektivne svesti to izbrisati. Kamo srece da nije bilo komunizma, ni 90te se ne bi dogodile. Ovako su dzelati osetili se pomilovanim a jos i nas optuzuju za ono sto su sami radili.
  (bruder, 24. novembar 2022 13:07)

  # Link komentara

 2. Žrtve genocida u Jasenovcu zaslužuju grandiozan sponemik... Bio sam skoro u Donjoj Gradini i mesto je jezivo... Trebao bi biti obavezan obilazak đačkih ekskurzija...
  (Halo Bing..., 24. novembar 2022 13:03)

  # Link komentara

 3. Пројекат меморијалног центра у Доњој Градини мора да уради архитекта свјетског реномеа, рецимо Данијел Либескинд, ПА КОЛИКО ГОД ТО КОШТАЛО!
  Не смијемо се играти са тим и правити некакве сумњиве локалне конкурсе на којима учествују студенти и стручњаци без одговарајућих референци у раду на пројектима такве специфичне намјене, а таквих конкурса је већ било 2-3.
  То је срамота!
  (Драгослав, 24. novembar 2022 12:16)

  # Link komentara

 4. Treba raspisati medjunarodni arhitektonski konkurs za spomenik u Donjoj Gradini. Taj novi spomenik treba da bude grandiozniji i monumentalniji od Kamenog cveta Bogdana Bogdanovića u Jasenovcu!
  (Oliver, 24. novembar 2022 11:45)

  # Link komentara