Biz - B92.net
 1. Bolje je biti političar! Uzmeš 100 hiljada i dobiješ još 150!
  (Dušožder, 19. januar 2022 18:50)

  # Link komentara

 2. @Petar
  Eto, slučajno si pogodio poentu"zaradi više i neće ti trebati banka i kredit"
  A ti stvarno misliš da sve svetske krize nisu podpomognute od bankarsko-lihvarskog lobija koji parazitira na nečijem siromaštvu?
  (Perunov hroničar, 19. januar 2022 13:19)

  # Link komentara

 3. Odlican primer kad su oba komentatora upravu. Da, svako treba da naplati svoju uslugu, ali kad odes u mesaru, ti trazis kilo od buta i to dobijes po naznacenoj ceni. Nema mesar tim advokata koji dobija pare za to da napravi ponudu da ti ponudi kilo od buta, a zapravo ti u ugovoru stoji da je to kilo od plecke sto je slicno, a i moras da kupujes kolenicu svaki mesec dok si ziv kod istog mesara, inace ce doci izvrsitelji da ti konfiskuju ceo frizider…
  (Orlando, 19. januar 2022 11:51)

  # Link komentara

 4. @ babaroga
  Druze, a kako bi ti zeleo? Da dobijes kredit i da ne platis nista, ili da ti oni jos malo plate preko toga?

  U pekari kupis hleb, kod frizera se osisas, na pijaci voce, u mesari meso, a u banci kredit. Svako naplati svoju uslugu. Ako ti banka da novac, pa mora da naplati to. Ima gomila banaka pa biraj gde ti je povoljnije. Kao i mesara, ako ti je u jednoj skupo, idi u drugu, a ako su sve skupe , pa onda lepo gaji svinje i krave i neces morati da placas skupim mesarama. Tako i sa bankama. Zaradi vise i nece ti trebati krediti.
  (Petar, 19. januar 2022 11:26)

  # Link komentara

 5. Jedva cekam da vas krypto potopi, zelenasi jedni
  (babaroga, 19. januar 2022 11:07)

  # Link komentara