- Komentari -
  1. Ne smemo da podlegnemo pritiscima i ostanemo bez sopstvenih zagađivača! Šta se nas tiče da li druge države žele da imaju čist vazduh, mi ne želimo!
    (Gmaz, 10. decembar 2021 16:54)

    # Link komentara

  2. Svima koji ne razmisljaju koliko je problematican nedostatak filtera na termoelektranama i nekontrolisano koriscenje loseg goriva, zelim da svoj kratak zivot zive pored telmoelektrane.
    (Anne, 10. decembar 2021 13:05)

    # Link komentara

  3. Da smo pametni kao sto nismo, sami bismo uredili tu oblast i zatvorili zagadjivace. Ne bi nam trebao niko da nas opominje. Ali kasnimo za svima kao i do sad.
    (Miki, 9. decembar 2021 17:38)

    # Link komentara

  4. Odlican tekst.
    Napokon neko da kaze istinu o debelo placenim propagandistima kojima su jedino dolari i kolonijalno osvajanje sveta cilj.

    Nisu to nikakvi zeleni, to su konkvistadori, samo su im sredstva osvajanja i kolonizacije raznovrsnija nego pre 500 godina.
    Sad se osvaja laganjem preko medija koje oni dominantno kontrolisu.
    (evrotalibani, 9. decembar 2021 16:02)

    # Link komentara

  5. Viola, bilo bi smesno da nije tuzno. Jedna provincijska trecerazredna politicarka od koje je N1 napravio zvezdu zivkajuci je da komentarise i ovo i ono. Protiv nje su se onomad pobunili rudari, a ne protiv vlasti. Ali nije problem, napad od ovakvih samo pomaze Srbiji, ona se sama diskvalifikovala svojim prethodnim komentarima.
    (Milanche, 9. decembar 2021 15:13)

    # Link komentara

  6. Hvala bogu pa mi nismo clanica EU. To neka naredjuju onim njihovim satelitima, mi smo suverena i nezavisna drzava i mozemo da radimo sta mi hocemo. To je ono sto ih najvise boli.
    (Vrb4s, 9. decembar 2021 14:58)

    # Link komentara

  7. Elektrane na ugalj mogu da rade sa dozvoljenim emisijama štetnih materija, a CO2 emisija je nešto što verujem da Srbija ne može da prekorači. Tako da je smer jasan: uređaji za prežišćavanje otpadnih gasova i dajte posao nemačkoj firmi je win-win situacija.
    (darko, 9. decembar 2021 12:25)

    # Link komentara

  8. Mi sami treba da brinemo o emisiji CO2, a ne da nam neka Fiola govori sta da radimo. Ali ocito nas toliki broj smrti od zagadjenja ne dotice.
    (Slobodan, 9. decembar 2021 11:43)

    # Link komentara

  9. Nikada ne smemo da podlegnemo pritiscima i ostanemo bez domace jeftine struje. To je pitanje suvereniteta i nacionalne bezbednosti. Hrana, energenti i vojska su osnova nezavisnosti drzave.
    (Ekonomista, 9. decembar 2021 11:26)

    # Link komentara

  10. ju ju jadni mi, napali nas bez pokrića! Aman bre ljudi, jel ste normalni? kod njih vazduh dvadeset puta čistiji ali i to im nije dovoljno i žele još čistiji d bude a mi, koji umiremo ovde u dimu od uglja, mi ćemo sad da se branimo i njih optužujemo za neki, ne znam, neokolonijalizam, umesto da mi budemo prvi i najbrži u rešavanju ovog strašnog problema koji izazivamo, umiremo od zagađenja vazduha, aman!
    (mieux, 9. decembar 2021 11:25)

    # Link komentara