- Komentari -

Hrvati odlučili: Ukida se

Zagreb -- Hrvatska vlada ukinula je danas uredbu o ograničenoj ceni goriva.

Izvor: Tanjug, Dnevnik.hr
Pošaljite komentar
  1. Kada počnu padati svetske cene,onda Srbija počne pratiti više intergalaktičke.
    (Prebranac, 6. decembar 2021 14:31)

    # Link komentara

  2. A sta su to dobro uradili?? Cene goriva im nikada u istoriji nisu bile vece i skokovi su bili znatni a ne kao kod nas za dinar-dva.Tada su tek ogranicili (stavili na mx i kao ogranicili smo)da omoguce mafiji da po zakonu drzi visoku cenu. Niko u Hrvatskoj ne vereruju prevarantima na vlasti. Sve je to ista skola. Srbija,Hrvatska,Bosna.... sto bi narod rekao isto *** drugo pakovanje.
    (Uzicanin, 6. decembar 2021 10:36)



    Drug...
    I pored toga što je probijena cijena od 11 kn, najviša u povijesti, još stigneš natočiti kod nas prije fatalnog poskupljenja koje najavljuješ, jer je trenutno eurodizel 6 lipa jeftini nego u Srbiji.
    A možeš i malo pričekati, jer su najavili i pojeftinjenje od sutra.
    Živ bio, svako dobro.
    (Ivan, 6. decembar 2021 12:52)

    # Link komentara

  3. ne znam kako je kod vas, ali mi smo sve samo ne odgovorna država kako je dolje netko napisao.
    mišljenja sam da već duže vrijeme ne postoji država, postoje osobe koje su moćne i utjecajne i oni odlučuju što i kako. Mi (građani) biramo, a nemamo izbora.
    Država je samo jedan račun na koji nesposobni uplaćuju, a sposobni uzimaju sa njega novce. Kažem sposobni, a ne lopov jer davno se nekad za takve govorilo lopov, danas su to sposobni poduzetnici.
    Što mislite kako ide obnova od potresa kada je glavni čovjek dao ostavku i na njegovo mjesto sad kad je zakon napisan dolazi političar, ide otprilike da će se graditi vikendice "sposobnima" (opet oni!) obnova državnih institucija, a malim i nesposobnima šta ostane na kraju, pa ako im nije problem pričekati jedno 10god.
    (danas sam u fazi u da su svi krivi - muški pms, 6. decembar 2021 12:27)

    # Link komentara

  4. Drzava i to odgovorna!
    (Giska, 06. decembar 2021 11:09)


    Xaxaxaaa
    Samo gledaj kakve ce cene goriva tamo biti za par dana, u tvojoj "odgovornoj" drzavi...
    (C i n i k, 6. decembar 2021 11:44)

    # Link komentara

  5. Drzava i to odgovorna!
    (Giska, 6. decembar 2021 11:09)

    # Link komentara

  6. Иначе цена пада више од месец ипо дана, сад је на нивоу од августа а на пумпама видимо како је. Сад ће цена да се "стабилизује" да се одржи на овом нивоу док сирова поново не поскупи, мешетарска држава.
    (Возач, 6. decembar 2021 11:02)

    # Link komentara

  7. Tako se to radi ili se bar privremeno smanje akcize a ne da pustiš da cena goriva generiše rast cena usluga i prehrambenih namirnica i napravi inflaciju za dva meseca više nego prethodne dve godine.
    (IvanZP, 6. decembar 2021 09:41)

    A sta su to dobro uradili?? Cene goriva im nikada u istoriji nisu bile vece i skokovi su bili znatni a ne kao kod nas za dinar-dva.Tada su tek ogranicili (stavili na mx i kao ogranicili smo)da omoguce mafiji da po zakonu drzi visoku cenu. Niko u Hrvatskoj ne vereruju prevarantima na vlasti. Sve je to ista skola. Srbija,Hrvatska,Bosna.... sto bi narod rekao isto *** drugo pakovanje.
    (Uzicanin, 6. decembar 2021 10:36)

    # Link komentara

  8. pa neka je sa srećom
    (hrvoje domagoj, 6. decembar 2021 09:51)

    # Link komentara

  9. Tako se to radi ili se bar privremeno smanje akcize a ne da pustiš da cena goriva generiše rast cena usluga i prehrambenih namirnica i napravi inflaciju za dva meseca više nego prethodne dve godine.
    (IvanZP, 6. decembar 2021 09:41)

    # Link komentara