Vladimir Novaković

Danska: Od dinamita do Olsenove bande

Drama iz meča sa Albanijom mogla je da košta i više. Srećom, fudbal će se nastaviti, a Humska će ovog meseca biti domaćin Danskoj, selekciji koja u Beogradu nije bila 23 i po godine, a nedugo posle prethodnog gostovanja popela se na krov Evrope ušavši na turnir na račun Jugoslavije.

Vladimir Novaković utorak 11.11. 20:30 Komentara: 13

Slučaj Humska: Hoće li više ta pouka?

Ispasti glup u društvu ne samo da nije strašno, nego može da bude i veoma korisno – tako najbrže naučite da se našalite na svoj račun, a od toga nema mnogo bitnijih stvari. Problem je samo kada ispadate glupi u društvu često. Stalno. Kad god vam se za to pruži prilika.

Od sedam miliona građana Srbije njih sedam miliona je znalo da je na skali od 1 do 10 potencijal za incidente na utakmici Srbija – Albanija upravo deset. Čovek bi pomislio da je ta svest dovoljna da budemo ekstremno oprezni i vrlo uzdržani u reakcijama.

Vladimir Novaković petak 17.10. 17:00 Komentara: 163

Analiza SP, vol. 2: Bivši i budući prvaci

Svetsko prvenstvo u Brazilu stiglo je do prelomne tačke, za titulu se bori još samo četvrtina timova. U prvom delu analize osvrnuli smo se na osnovne tendencije tokom šampionata, probleme sa suđenjem, stavili akcenat na trag koji su ostavili susedi, sramni kamerunski nastup i brutalni prekid španske dominacije.

strana 1 od 8 idi na stranu