Esports B92.net
1
WoT

WoT – Gamescom specijal

Gamescom je vreme godine kada imamo velike popuste u World of Tanks pa je tako i ovoga puta – x5 XP za prvu pobedu dana, popust na sve standardne tenkove i na Tier 8 premiume, na potrepštine i kamuflaže kao i nešto ređi premium tenkovi ponovo u ponudi. Ceo specijal traje od 23. do 28. avgusta ali treba imati u vidu da x5 XP startuje jedan dan kasnije. Takođe tu su i misije na kojima možete uzeti neke potrepštine kao i jedan dan premium naloga.

Ostalo

Kel’Thuzad – pregled osnovnih osobina

Blizzard je otkrio sve detalje vezano za novog heroja koji stiže u Nexus. Kel’Thuzad je novi assassin heroj. Kao i svaki mage heroj u igri, odlikuje ga veliki damage ali po ceni malog survavibilitya. Međutim, za razliku od ostalih mage heroja, Kel’Thuzad ima odličnu kontrolu bojnog bolja sa raznim oblicima CC magija, kao što su slow, root i stun.

HotS utorak 22.08.2017 13:49 Komentara: 1

Olof zvanično prešao u FaZe, Golden nova zamena

Nakon trogodišnje saradnje sa Fnaticom, 2 majora i 11 osvojenih turnira zaredom Olofmeister je napustio organizaciju. Priključiće se FaZe Clanu na mestu francuskog Fabiana ”kioShiMa” Freja, dok će se Fnaticu priključiti bivši taktički vođa Fnaticove akademije Majkil ”Golden” Selim.

CS:GO utorak 22.08.2017 18:44 Komentara: 0

WoT – Patch 9.20 dobio datum izlaska

Test server u svojoj trećoj fazi testiranja a update 9.20 je dobio svoj oficijalan datum izlaska. Patch, kao i uvek, prvo izlazi na ruski server 29. avgusta, a tek onda na evropski i američki server 30. avgusta, a na azijski server tek 5. avgusta.

WoT ponedeljak 21.08.2017 09:10 Komentara: 9

Startuje treća sezona Prve Srpske lige!

Danas, sa početkom od 18 časova, počinje treća sezona Prve Srpske lige! Prva i druga sezona najvećeg regionalnog CS:GO takmičenja pripala je Binarnim Zmajevima, a ove sezone će im na crtu stati timovi poput Resistance i Squared Esports.

CS:GO ponedeljak 21.08.2017 02:43 Komentara: 4