1. Legenda kaže da igrači Partizana još uvek traže izlaz iz svog šesnaesterca.
    (Legenda, 10. mart 2024 10:01)

    # Link komentara

  2. Zvezda bila bolja. Partizan imao dosta prinudnih izmena ključnih igrača, sudija dodao igrača manje. Sve je to dalo cz jedan komfor da može da ne izlazi sa protivničke polovine i napada sa svih 10 igrača. U suprotnom ne bi mogla tako da igra i bila bi velika šansa da bude dodatno kažnjena. Partizan i pored svega morao je bolje u odbrani, borili su se ali i imali dosta sreće jer je bilo previše grešaka i primili samo dva gola posle njih.
    (View, 10. mart 2024 09:59)

    # Link komentara

  3. Gledam lozenje Zvezdasa, pa Partizan je dosao sa defanzivnom taktikom na Marakanu. Za sta ne krivim Duljaja jer su najbolji igraci Partizana (Saldanja, Zahid..) bili povređeni, cele nedelje nisu trenirali i on je znao da ne mozemo pokazati sta mozemo ako su kljucni igraci Partizana povređeni.
    Odabrao je da se brani pa sta uradimo u napadu uradimo, i tako smo vam dali dva gola..mogu da zamislim sta bi bilo da smo bili zdravi i da je taktika bila napadacka. Saldanju ne biste mogli da zaustavite dao bi vam bar jos jedan.
    Takođe da nismo ostali sa igracem manje Duljaj bi ubacio verovatno i Nikolica i jos bi kombinovao, garantujem vam da bi vas napao od 70.minuta. inace je Duljajev potpis da pojaca napad pri kraju utakmice i tako samelje protivnika. Vise puta uradio to u prvenstvu ove god.
    Rezultat je za Partizan ok, a vidimo se na Partizanovom stadionu nadam se zdravi pa cemo opet odmeriti snage da se vidi gde ste zaista..
    (Nikola, 10. mart 2024 09:49)

    # Link komentara

  4. A saopstenje? Zasto nema saopstenja? Pa ne moze to tako, da sad odjednom prekinete tu divnu tradiciju.
    (Rootkit, 10. mart 2024 09:45)

    # Link komentara

  5. A,što ovaj zločesti sudija ne kazni kartonom (što bi mu bilo automatsko ISKLJUČENJE) Kalulua- kod proslave,postignutog gola ?! Ona vriska,urlanje i primitivizam je traja(l)o - najmanje 5 minuta...Siroti mali,hrčki i njihova teorija zavere !
    (Arhanđel, 10. mart 2024 09:02)

    Upravu si. Treba zabranitu radovanje kada Partizan postigne gol. U pravilniku koji je već promenjen - sudije delegira cz, obavezno bar 1 penal, može i isključenje, proveriti broj kartona i davati namenski, zabraniti igranje određenim igračima, živi zid na 12 metara, nadiknada vremena po potrebi,.....dodati i zabranjeno radovanje kada cz primi gol.
    (View, 10. mart 2024 09:41)

    # Link komentara

  6. Sve OK, al na sredini terena kreativci iz azije!? Moralo bi se pronaći mjesto u prvih 11 za minimalno dva naša igrača iz škole. Hvalimo se sa dobrom školom fudbala a ne dajemo im prostora, ovo važi i za jedne i za druge.
    (10ka na klupi?, 10. mart 2024 09:39)

    # Link komentara

  7. Koliko se fudbal promenio, u moje vreme su one koji masaju zicere zvali vezare, jer pojma nemaju. Spucali 15milki samo na obestecenja pa pricaju da su bolji po sansama. A kupili vezare...
    (Pfc, 10. mart 2024 09:19)

    # Link komentara

  8. A,što ovaj zločesti sudija ne kazni kartonom (što bi mu bilo automatsko ISKLJUČENJE) Kalulua- kod proslave,postignutog gola ?! Ona vriska,urlanje i primitivizam je traja(l)o - najmanje 5 minuta...Siroti mali,hrčki i njihova teorija zavere !
    (Arhanđel, 10. mart 2024 09:02)

    # Link komentara

  9. Sudija je uradio sve što je mogao da pomogne Zvezdi. Nejednak kriterijum za dosuđivanje faula. Slobodni udarac na ivici šesnaesterca. Nekoliko skraćenih kornera. Poslednji igrač Zvezde u odbrani pravi faul u gol prilici i dobija samo žuti karton. Sudija je mlad, ali je kao navijač Zvezde koji se dokazao na derbiju veoma perspektivan. Vrhunac navijačkog suđenja: trideset minuta bez ikakvog osnova Zvezda je igrala sa igračem više. Nemoguće je da trener Zvezde nije primetio da je crveni karton bio besmislen. Željeni efekat tog kartona je da se Partizan spreči da postigne gol do kraja a Zvezdi pomogne da pobedi. Zvezda nije uspela samo zato što je je nesposobna. Da jeste, a moglo je da se desi, kome bi mogli da se žalimo? Upravi vodovoda? Stoga o tome zbog čega nisu pobedili ne bi trebalo da trener Milojević pita ni Partizan, ni sudiju, osim ako dokaz da im se pomaž
    e na svaki mogući način bude da lično sudija lično postigne gol umesto napadača Zvezde. Doi toga još nije došlo, ali ko zna možda će se i to jednom desiti.
    (NTT, 10. mart 2024 09:01)

    # Link komentara

  10. Ko nije pobedio ima pravo da se ljuti.
    (kme kme kme, 10. mart 2024 08:39)

    # Link komentara

  11. Grobari pominju suđenje, a "zaboravljaju" da su već u I poluvremenu trebali da prime 5 komada. Onako smešno nije izgledala ni Zvezda protiv Sitija.
    (Dabu, 10. mart 2024 08:04)

    # Link komentara

  12. (Vrg, 10. mart 2024 03:17)

    Pa lako je biti bolji kad je sudija 12 igrač. Ako ne ide sudija je tu, jedino sto on ne moze da ga mente. Sudi nadokadnu od od 8 minuta, igra se 10 minuta, izmišlja korner u 99 minutu. Jedno 5 veoma spornih odluka za C.Zvezdu zaključno sa 73 minutom. Neki kazu zasto Kalulu nije dobio crveni karto sto slavi gol, valjda se dobija crveni karton kad se skine dres???

    Nije ni jasno ono pljuvanje sudjenja u meču Real M- Lapjicg, kad vidim da vecina cigana brane ovo sudjenje.

    Da ponivimo od 5 spornih sitacija ako su i 50/50 sudija svira u korist Zvezde. I onda jedna sporna sitaucija za Partizan, oko 80 min da je lopta vec bila van igralista posle suta Djige, pa zato nije bio penal, ali i to je moglo sa VArom da se proveri, ako treba milimetar po milimetar.

    Kao da trebalo je vec na poluvrmenu da bude 5:0 za C.zvezdu, a imala 5 suteva u okvir u prvom,sve treba da udje hahah.C.zveda je posle crvenog kartona i 12 prema 10 imala 3 prečke, ako se onaj posledni lob moze nazavti prečkom. Valjda je imala 10 prečki na ovom suusretu hahha

    Ovako mozes da napadas, i da se ničeg ne bojiis kad imas Mesija, Man cit sa sa 2 tima za prvih 11 ili sudiju koji navlači.Ali sve to Evropa naplati tu ce nasi timovi imati sudjenja kao Partizan danas, pa cak i manje lose.

    Mene ova utakmica podsetila na tendeciozno sudjenje Celzi- Barsa 1:1 u 90 minu i proalzak Barse( da sudija je pokazao crveni karton igraču Barse, ali nije dosudi nijedan od 5 penala za Celzi)
    (no name, 10. mart 2024 06:51)

    # Link komentara

  13. Čist faul Kalulua nad Hvangom prilikom "sporne" kontre Partizana.

    Lakat u vrat nije remplovanje i tako stečen posed lopte se sankcioniše faulom i žutim kartonom za igrača koji koristi lakat.
    (Ako ćemo pošteno., 10. mart 2024 06:49)

    # Link komentara

  14. nakon dugo godina ne gledanja vaseg derbia,,sinoc sam gledo,,i uistinu je bila jako dobra tekma,,CZ,,bila bolja kvalitetnija,,nisu iskoristili sanse,,,golman Partizana imo svoju vecer,,,sudjenje,,a,,ima i gorih sudjenja,,sve u svemu,,lijep nogomet,,i na kraju svima po bod zasluzeno...HZV
    (siime, 10. mart 2024 06:09)

    # Link komentara

  15. Daleko od kvalitetnog, uzbudljiv da, ali kvalitetan apsolutno ne, pa igrao je samo jedan tim, uzbuđenja je bilo samo zbog toga što taj tim koji je igrao fudbal nije mogao da pogodi gol iz 20 šuteva.
    (zanimljivo, 10. mart 2024 05:04)

    # Link komentara

  16. Zvezdaš sam,ali Duljaj je izmislio fudbal za Milojevića.
    (branko, 10. mart 2024 00:44)

    Aj ne pricaj, Zvezda je danas oducila Partizan od fudbala i pre fijaska sa kartonima. Dve precke, niz sansi, neverovatne intervencije golmana i dva preskupo placena kiksa. Jeste, racuna se rezultat, ali ko je bio BOLJI tu nema dileme, makar Zvezda nemala nista od toga. Pricam iskljucivo o ovoj utakmici. Ostale su prica za sebe.
    (Vrg, 10. mart 2024 03:17)

    # Link komentara

  17. Tabela pokazuje drugačije jel tako komsije
    (Milos, 10. mart 2024 02:58)

    # Link komentara

  18. Gospodo, hoce li neko ovde da stvari nazove pravim imenom? Sve sanse ste promasili zato sto nemate pojma!!! Sajam teskih diletanata u koje su spucane velike pare!!!! Aj sad lepo nastavite da spinujete i brojte suteve, sanse, posed, kornere, precke, stative....
    E, moji sinovci.... dzaba vam novci.
    (Ljuba, 10. mart 2024 02:58)

    # Link komentara

  19. Najzad kvalitetan derbi. Zvezda mnogo bolje odigrala, Partizan srećno izvukao remi 2:2.
    (Ivan zvezdaš, 10. mart 2024 02:44)

    # Link komentara

  20. Prvo polazim od sebe.
    Grobari sramota me sta smo dozvolili da rade nasem FKu.

    Pod hitno da se "podignemo" i zaustavimo ovo sakačenje.

    Bruka i sramota od suđenja!!!
    (Lord, 10. mart 2024 02:44)

    # Link komentara

  21. U srpskom fudbalu nema kvaliteta, sto pokazuju i neuspesi nasih timova u Evropi. Prema tome ni jedna utakmica pa ni derbi ne moze da se nazove kvalitetnim.
    Sa druge strane da je derbi bio uzbudljiv, to jeste.
    (Pedja, 10. mart 2024 02:07)

    # Link komentara

  22. O kvalitetu obe ekipe a i svih ostalih u prvenstvu najbolje je sudila evropa. A svi znamo kako smo tamo prošli.
    Što se tiče moje Zvezde, i dalje katastrofalna igra u odbrani, i dalje igramo bez bekova. To je kao da ti je neko vezao ruke na leđa i rekao igraj.
    Partizan je u totalnom kanalu sa igračima i trenerom. Žao mi je što je tako zato što bi bolje bilo i za nas i za sport da su oba tima koliko toliko na istom nivou, kao što su sad u basketu. Ne vidim kome ide na ruku uništavanje bilo kojeg tima. Kao što je to Zvezdi rađeno do pre 10 godina, sad rade Partizanu.
    Mislim da je neka regionalna liga sa Bugarima, Rumunima, Mađarima, Hrvatima jedini lek za ovo stanje u fudbalu.
    I čestitke navijačima. Za moje Delije na spektaklu, koreografiji i podršci a partizanovcima na tome što su napunili jug kao nikada do sada iako imaju raspad tim i znaju šta se moglo desiti večeras.
    Sam derbi zanimljiviji nego masa prethodnih. Mislim da Partizan neće izdržati pritisak i da će kiksnuti, prosto imamo bolji tim trenutno i to se videlo i večeras. Ali svakako, dali su nam 2 gola iz 3-4 šanse, tako da su trenutno i dalje zasluženo prvi na tabeli.
    (Nocni vuk, 10. mart 2024 01:28)

    # Link komentara

  23. Italija je sa jednim sutem u finalu postala prvak sveta, ocigledno Partizan treba da se stidi i 2 gola protiv nikad boljeg tima od "Barija".
    (Aleks, 9. mart 2024 19:31) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Tacno, jedna sansa, gol, i prvaci sveta.
    Ali protivnik Italije nije stvorio 20 sansi.
    Sa ovakvom igrom necete daleko.
    Sportski pozdrav.

    vidim i vi ste daleko dogurali ni jedan iole ozbiljan tim niste dobili ove sezone....razmisli
    (sistem, 10. mart 2024 01:25)

    # Link komentara

  24. Da li je iko, ovde, ikada video da u najvecem derbiju, bilo koje drzave da trener izvede trojicu daleko najboljih igraca jednog tima ???
    Iskreno, napisite odgovo ako znate. U obzir dolaze i prvenstva iz Afrike.
    (Zoran
    Ta trojica koje si pomenuo su igrali povredjeni,i bili su upitni uopste za derbi !!!Plus Markovica ovde upisi.Nisi bio dobro obavesten pre utakmice.
    (Spondil, 10. mart 2024 01:20)

    # Link komentara

  25. Za 3 gola je Zvezda jaca, Partizan igra fudbal za koji jos nije smisljeno ime.
    Neko kaze antifudbal, ne, ovo je nesto jos gore.
    (Beobrad, 9. mart 2024 22:47)

    Да, Партизан не игра ништа, али ми још увек немамо решења за то. Док им балавурдија из Данске трпа пет комада, а ТСЦ четири, ми не можемо да им дамо више од два гола. Примамо смешне голове, оба са десне стране, јер немамо десног бека. Шерифу је потребно десет шанси да би дао гол. Тако је то кад продаш играче који нису на продају.
    (Марко, 10. mart 2024 01:20)

    # Link komentara

  26. Od kad znam za sebe, a ima tome vremena, kad zvezda igra dobro derbi je sjajan, kad je Partizan bolji, e, onda je derbi katastrofa. Onaj remi je Božija pravda, Bog silu ne voli..
    (Laki, 9. mart 2024 21:01)


    Na istom ovom mestu posle proslog derbija pisalo je "najbolji u poslednjih 10 godina"...
    (One night in May, 10. mart 2024 01:18)

    # Link komentara

  27. Zvezdaš sam,ali Duljaj je izmislio fudbal za Milojevića.
    (branko, 10. mart 2024 00:44)

    # Link komentara

  28. Veoma dobar derbi, na kraju remi 2:2. Zvezda mnogo bolja, Partizan imao veliku veliku sreću. Eto to je neki najkraći rezime ovog derbija. Zvezdina partija kvalitetna, dobre kombinacije, totalna dominacija u posedu lopte, velike šanse, sve je to u ovom derbiju bilo skroz na strani Zvezde.
    (Ivan Veljković, 9. mart 2024 23:50)

    # Link komentara

  29. Odličan derbi. Posle dužeg vremena videli smo jedan zaista odličan derbi, prepun dobrih poteza, velikih šansi, borbenosti, nadigravanja, puno golova. Zvezda je nadigrala Partizan, to se mora istaći. Ja jesam zvezdaš ali ovo je objektivna ocena ovog derbija, zaista, samo treba odgledati hajlajtse sa ovog meča i pogledati statistiku pa jasno videti da je Zvezda nadigrala Partizan u svim segmentima igre ali na kraju remi 2:2. Odavno nisam video da neki tim promaši toliki broj stoprocentnih šansi na jednom meču kao Zvezda večeras na ovom derbiju. Nije se dalo Zvezdi a igrom je zaslužila pobedu. Partizan je došao na ovaj derbi sa jasnom idejom da odigra bar remi i da time ostane na prvom mestu i u tome je uspeo i to je legitim,no skroz. Veliku sreću je imao Partizan u nekoliko navrata a ima i odličnog golmana Jovanovića zaista, prosto je neverovatno šta je sve taj dečko odbranio na ovom derbiju. Čuda je pravio na golu Partizana. Kao panter je lovio tu loptu, odbranio čitavo tuce stopostotnih Zvezdinih šansi. U Zvezdi Hang fenomenalan, briljantnu partiju je odigrao večeras, bio je vođa Zvezdine igre, prekide je izvodio fenomenalno, delio je fantastične lopte, odlične asistencije, bio je dirigent Zvezdine igre, pravi maestro. Partizan iz dve Zvezdine greške postigao dva gola, kod drugog gola igrači Partizana su istrčali fantastičan kontranapad i postigli veoma važan gol, Zvezda je kasnije izjednačila na 2:2 i postavila konačan rezultat. Odličan derbi.
    (Ivan, 9. mart 2024 23:04)

    # Link komentara

  30. Za 3 gola je Zvezda jaca, Partizan igra fudbal za koji jos nije smisljeno ime.
    Neko kaze antifudbal, ne, ovo je nesto jos gore.
    (Beobrad, 9. mart 2024 22:47)

    # Link komentara

  31. Zvezda bila bolja, mi imali sreće

    Dobar derbi.
    (Dača, 9. mart 2024 22:46)

    # Link komentara

  32. Partizan ima 30 min. igraca manje i u tom periodu, brojao sam, CZ ima 6 velikih sansi . Ili odbrane, precke, stative i onaj nestvarni karambol u jednoj sansi i sve to u guzvi na 2 metara od Jovanovica i oni neznaju?? Nije kriv Partizan koji iz sanse postigne gol? Cak su i vodili? I Natko je imao sansu da Partizan povede, bio je sam , imao je vremena za sut pa je izblokiran? I sada ja treba da kukam kako je Partizan mogao da povede 3-2? Sanse nisu golovi. Ali promasiti ovoliko prilika kao CZ , plus pola sata igrac vise to je tesko neznanje..Prema tome, potpuno je realan rezultat na kraju. Sansa mora da se pretvori u gol.
    (321, 9. mart 2024 22:21)

    # Link komentara

  33. Да реално сагледамо ствари, Звезда је данас била много квалитетнији противник, что је и оправдано с обзиром на квалитет играча у односу на Партизан.
    Највећа предност Звезде је остварена по боковима, где су бекови Партизана Антић и Стојковић, па за минимум две класе лошији од осталих играча, што се и показало кроз игру. Али нису они криви што су ту.
    Што се тиче суђења, све и да је био фаул над Хвангом на ивици шеснаестерца, ставити живи зид на 10м па и више, је у крајњу руку срамотно, без обзира што није био гол. Такође показати други жути Северини је у најмању руку за јављање ВАР-а и детаљнију анализу, што се није десило, и то је велики пропуст судије, што је резултирало даљим исходом (не кажем да Партизан не би примио гол, али не би био толико потлачен). Што се тиче жутог картона за Хванга у контри Партизана, мишљења сам да је исправна одлука, али ме након одлуке да искључи Северину, наводи мисао, шта би било да Звезда ишла у такву контру. То су реално неке три спорне ситуације. Сама утакмица је била веома коректна, мећутим судија се једноставно није најбоље снашао, па сад чекамо саопштење из савеза о оцени судије, ако ће га уопште и бити.
    И на крају, да поменем изјаву Милојевића, треба да добро размисли шта је рекао, јер га очито није стид.
    (Neko tamo, 9. mart 2024 22:13)

    # Link komentara

  34. Bio je dobar derbi, moja Zvezda je igrala bolje i propustila brdo sansi. Ali sudija mi je upropastio uzitak derbija onakvim crvenim Partizanu. To nije fer. Da nije to uradio skoro sam siguran da bi Zvezda uspela da pobedi 3:2. Ovako mi nije zao. Neka pobedi bolji, a ne drugi zuti za smesan faul i posle osporavanje u slucaju pobede, koga bi sigurno bilo i to zasluzeno.
    (bruder, 9. mart 2024 22:03)

    # Link komentara

  35. Derbi uopšte nije bio kvalitetan, samo je bio uzbudljiv.

    Ne zna se da li su nekvalitetniji bili igrači odbrane i sredine Partizana
    ili napadači Crvene Zvezde.
    (Ako ćemo pošteno., 9. mart 2024 21:58)

    # Link komentara

  36. Zvezda osvaja prvenstvo...Zivi bili pa videli..Ovi pre plejofa ima da izgube prvo mesto..
    (Mile Kontraš, 9. mart 2024 21:49)

    # Link komentara

  37. Drago mi je da je jedan derbi odigran u lepoj atmosferi, sa puno prilika (uglavnom jedne ekipe). Ne znam kakva je utakmica bila. Pogledao sam samo "Highlights" od 10-tak minuta. Partizan se grcevito borio za taj bod, imali su sjajnog golmana i dosta srece. Ali moram da napomenem veliki propust sudije iz 81. minute. Ocigledan penal nije sudio Zvezdi. Igrac broj 24 (zaista ne za=nam ko je to) sutira na gol Partizana sa oko 6-7 metara, igrac Partizana uklizava i bukvalno ulece u Zvezdinog igraca. Lopta ide van gola, ali je i dalje u terenu u trnutku kontakta. Sudija verovatno nije video uklizavanje odbrambenog igraca jel je pratio loptu, ali danas uz pomoc VAR-a je to moralo da se primeti. Verujem da je to malo ko primetio, sudiju ne okrivljujem, ali zato, za gospodu iz VAR sobe KEC ko vrata!
    (Vanja LFC, 9. mart 2024 21:40)

    # Link komentara

  38. Odavno u derbiju jedan tim nije ovako igrom rasturio drugi i ostao bez rezultata. Partizan je los i brzo ce kiksnuti negde i onda ce opet demagogija kako su osteceni. 19-4 u sutevima, 71-29 u posedu
    (kodzo, 9. mart 2024 21:37)

    # Link komentara

  39. Ja sam Partizanovac ali danas Partizan, treba da zahvali Bogu i svim svecima za ovaj rezultat.Ova igra crno belih a posebno odbrane je katastrofa.Nisu Zvezdini igraci po klalitetu bili toliko bolji, koliko su odbrambeni igraci Partizana losi, ispod svakog nivoa.Mogu oni u prvenstvu Srbije pobjediti sve protivnike,ali u Evropi svaka solidnija ekipa ce ih napuniti do vrha..Uzeli su bod Zvezdi ali nema mjesta za radovanje.. Ovo pisem kao Partizanovac sa dobronamjernom kritikom..
    (lonca, 9. mart 2024 21:28)

    # Link komentara

  40. Najbolji derbi u yadnjih 10 godina. Navijao sam za Partizan ali Zvezda je bila ubitacna po bokovima. Narocito leva strana gde je Arandjel Stojkovic bio na mukama doduse bez pomoci Desna strana Bukari ali Antic i Kalulu su se dopunjavali ali on je najbolji igrac Zvezde. Kako god apsurd Zvezda igrala napadacki a Partizan blizi pobedi. Sto bi se i desilo da nije iskljucen Severina. Zvezdi nesto nedostaje da bude bas dobar tim. Partizan je imao srece ali i dobrog Severinu,Jovanovica i cini se dobru hemiju medju igracima.
    (zemunski kej, 9. mart 2024 21:26)

    # Link komentara

  41. Zvezda tanka za Evropu,istina je, voleo bih da Partizan osvoji sampionat pa da se pokaze.
    To bilo 10+ za protivnike po mecu.
    (urke, 9. mart 2024 21:26)

    # Link komentara

  42. Miloje prvi put izašao na pres i odmah statistika i posed 72 % a partizan 28 %.
    Seti se Sampaolija i njegovog citata
    (Čika Velja, 9. mart 2024 21:19)

    # Link komentara

  43. Sramotno suđenje (oba žuta za Severinu su sramota), pomjeranje živog zida do gola, produženje utakmice 8 minuta (OK) a čemu onda još 2 minuta (neki dan zbog sekunde isteka utakmice sudija nije priznao go Realu),izjava Spajića krajnje nesportska i glupa (usput igrač koji je zaslužio isključenje prije Severine), komentatori na Areni na kraju utakmice samo što ne zaplaču...
    Dobra utakmica, Zvezda bolja (mada pitanje da nije bilo isključenja), sudije nisu supjele da donesu pobjedu zvezdi.
    (Nbc, 9. mart 2024 19:17)
    u prilog mom komentaru, analiza Jokića zvezdaša. Kaže sudija nije imao greški. A onda u analizi nije bio faul za zvezdu gdje je živi zid gurnut skoro iza gola, a onda kaže da ni Severina nije trebao biti isključen. Pa šta još treba da se desi pa da se kaže da je sudija navlačio? Nije postignut go poslije faula koji je trebao biti dosuđen u korist Partizana (a šta da su dali go?) Ali isključenje igrača je direktan uticaj na tok utakmice. Dakle, ovdje se razgovara o uticaju sudija na igru zvezdinih protivnika samo ako se dosudi par penala za zvezdu koji nisu bili očito a u isto vrijeme se ne dosude penali za protivničku ekipu koji su bili. Zašto zvezda nije pobijedila? Protiv drugih ekipa takve poklone sudija krunišu golom. Sada nisu. I to se redovno dešava na početku utakmice (kao i ovaj faul) kod rezultata 0:0.
    (Nbc, 9. mart 2024 21:13)

    # Link komentara

  44. Od kad znam za sebe, a ima tome vremena, kad zvezda igra dobro derbi je sjajan, kad je Partizan bolji, e, onda je derbi katastrofa. Onaj remi je Božija pravda, Bog silu ne voli..
    (Laki, 9. mart 2024 21:01)

    # Link komentara

  45. Da li je iko, ovde, ikada video da u najvecem derbiju, bilo koje drzave da trener izvede trojicu daleko najboljih igraca jednog tima ???
    Iskreno, napisite odgovo ako znate. U obzir dolaze i prvenstva iz Afrike.
    (Zoran, 9. mart 2024 20:59)

    # Link komentara

  46. treba cestitati kako je otvorio desnu stranu odbrane. Ni trener Zvezde to ne bi bolje odradio. Svaka čast na izmenama , izbacio sve koji mogu da ugroze gol Zvezde
    (Duljaju, 9. mart 2024 20:59)

    # Link komentara

  47. Steta sto nije pobedio Partizan.
    (REKOS, 9. mart 2024 20:59)

    # Link komentara

  48. E moj Milojeviću, teško je kad navikneš da ti je sve namešteno! Nulo od trenera, sportski podnesi i poraze i pobede.
    (Sergio, 9. mart 2024 20:54)

    # Link komentara

  49. Jokić je danas imao sjajnu analizu suđenja. I dalje mislim da sudija, u prvom poluvremenu, nije dozvolio Partizanu da pipne loptu. U drugom, greška za crveni. Možda žuti, da je prvi... Nije bio tendenciozan, previše. Problem je pola sata produžetka, ako se uzme u obzir dosadašnja prvoligaška praksa... Mislim da nije bio zlonameran. Uvalili su mu vruć krompir! Da, nisam video analizu oko onog faula oko dvadesetog minuta... Ako je bio faul - bio je u 16. Mislim da nije...
    (Nenad, 9. mart 2024 20:53)

    # Link komentara

  50. Ne navijam ni za jednog blizanca, iako mi je u ovo vreme Partizan postao za nijansu draži, iz očiglednih razloga svakom poštenom čoveku.
    Ono što bih pitao navijače Zvezde, koji za Milojevića misle da je Supermen - da li ste možda, kojim slučajem, videli njegove USPEHE u inostranstvu, čim je otišao iz Zvezde i ovakvog prvenstva?
    (black_mirror, 9. mart 2024 20:42)

    # Link komentara

  51. Sto se zvezdasi busaju u grudi da su imali tolike sanse...pa promasiti sve one zicere u bitnoj utakmici protiv kluba koji ima nizerazredne ali borbene igrace je cisto neznanje.Pa igrati protiv desnog i levog beka koji nisu nivo profesionalnog fudbalera a kakvi sada igraju za Partizan i ne dati 10 golova je cist dilentatizam. Pa primiti dva gola od ovakvih pacera je sramota za bilo koji tim. Pa ne pobediti kada ovakvom raspalom timu sudija pride izbaci igraca, da ne komentarisem zasto ga je uopste izbacio, pa to je jadno. Na kraju, nepobediti tim koji diletantski sa klupe vodi jedan trener koga je poplava izbacila na klupu Partizana je potpuni fijasko. Za Partuzan znamo, ali pogledajte se skupa u oci vi delije, vasi igraci, vas madjija i vas silni trener.Pa sram vas sve bilo, vi hocete Ligu samoiona, polufinale ni manje ni vise...
    (Stari jug, 9. mart 2024 20:31)

    # Link komentara

  52. Izvukoše se domaći sa 11 igrača.
    Duki, nismo zadovoljni😘
    (Shirer, 9. mart 2024 20:28)

    # Link komentara

  53. Sad bi zli jezici rekli da nisu pobedili jer nisu imali penal.
    (Realno, 9. mart 2024 20:21)

    # Link komentara

  54. Prosto rečeno, Partizan igra koliko može, ali nekako se drži na vrhu tabele i trener izvlači maksimum iz onoga čime raspolaže. Zvezda je za naše uslove preskup tim, većina igrača igra ispod realnih sposobnosti, a neke totalne dunstere drže zakucane u prvih 11. Ne pamtim slabijeg golmana na golu Zvezde, bekovi među najgorima u ligi. Pre će oni kiksnuti još neki put nego Partizan, koji ni iz čega danas mnogo boljem timu dade 2 komada.
    (Slaya, 9. mart 2024 20:20)

    # Link komentara

  55. Fantastična realizacija Partizana, retko koji tim ima realizaciju 50%.
    (Gagi, 9. mart 2024 20:20)

    # Link komentara

  56. Dobar derbi, pun stadion i videle su se ideje oba tima.

    Mada mora se reci da je Severina upropastio svoj tim, par puta je napravio faul i izvukao se i opet mu to nije bilo dovoljno.

    Katai je propao igrac, ni sa klupe nema snage da uradi nesto.
    (Jorginho05, 9. mart 2024 20:19)

    # Link komentara

  57. Ne znam cemu komentari na racun raspalog Partizana.
    Partizan ima Saldanju i Zahida koji su bolji od igraca Zvezde na istim pozicijama.
    Natho mozda vise ne moze da trci kao nekad ali odigra na iskustvo.
    Goh,Severina, Kalua solidni igraci.
    Jovanovic odlican golman.
    Zvezda mozda ima kvalitetniju i duzu klupu ali Partizan ima kvalitet u prvom timu.
    Partizanu je odbrana neuigrana ostala odlaskom Pavlovic u prelaznom roku. I danas je bilo povređenih igraca koji su igrali.
    Takođe mislim da je Duljaj rekao igracima da ne srljaju suvise jer se zna ko je ovaj sudija.
    Mi se danas nismo razmahali sa razlogom a jos smo igrali vise od pola sata sa igracem manje. To kvari koncept.
    U svakom slucaju mislim da Duljaj osvaja prvenstvo.
    Trenerska struka prilicno ceni Duljaja iako je na pocetku karijere.
    Voditi ekipu koja nije placena kako treba a biti prvi u prvenstvu nije lako
    (Zulu, 9. mart 2024 20:16)

    # Link komentara

  58. Oni bi pobedili
    (Da je zvezda bolja, 9. mart 2024 20:14)

    # Link komentara

  59. Zvezdin Korejanac kao poslednji u odbrani prilikom rusenja Kalulua trebalo da dobije crveni karton ko vrata a sudija se pravi blesav a posle za smesan faul nenamernog gradjenja daje SEverini drugi zuti tj crveni i to posle 11 minuta u igri. Covek zadatka, jasno kao dan !!!!
    Duljaj kao da ne zeli da pobedi i izbacuje Natha i Saldanju a pre toga Zahida, trojicu koji jedini znaju nesto da igraju u Partizanu. Ne verujem da je iz neznanja vec da olaksa protivniku da se vozd drzave ne naljuti slucajno.......strasno, sramota !!!!
    (Mikica, 9. mart 2024 20:13)

    # Link komentara

  60. Promenio sam kanal nakon obracanja Milojevica(Nisam Grobar)
    (Molim objavite, 9. mart 2024 20:12)

    # Link komentara

  61. Velika sreća za Partizan što je izvukao bod. Partizan je nadigran u svim segmentima igre.

    Duljaj je na poluvreme morao da ubaci Filipovića umesto Stojkovića. Stojkovoć je bio najgori igrač.

    Duljaj je pogrešio što je izbacio Natha, Saldanju i Zahida, to su potkovani tehnički igrači. Ok Saldanja je bio rovit, ako je već odigrao 64 minuta mogao je još 20 minuta.
    Zahid se povredio? Izlazi Zahid i ulazi defanzivni igrač Kastiljo, posle preokreta Partizana.
    Umesto Natha ulazi Severina. Severina je delovao potpuno nezainteresovan. Videlo se po govoru tela da je kivan na Partizan.

    Što se tiče suđenja izdvojio bi slobodan udarac za Zvezdu. Živi zid Partizana je bio daleko postavljen na zahtev sudije. Videlo se to i bilo je to upadljivo i ako je bilo protesta od strane igrača Partizana, sudija nije promenio svoju odluku.

    Kod prvog gola za Zvezdu dok se izvodio korner Natho pada na zemlju.. Možda je bila sporna situacija.. videćemo snimke..

    Severina je zaslužio drugi žuti, a samim tim i crveni karton.

    I još jedna sporna situacija kada je Hvang faulirao Kalulua, izgleda je Hvang bio zadnji igrač.. U trenutku faula i prvog kontakta nad Kalulua.. Možda je Hvang trebalo da dobije direktan crveni karton.
    (Peki, 9. mart 2024 20:12)

    # Link komentara

  62. Duljaj ne komentariše suđenje nikad, ali 98 minuta psuje i vređa sudije, urla pored aut linije, gestikulira, preti. Isprazni se čovek i onda na KZŠ bude "džek".
    (Marko, 9. mart 2024 20:07)

    # Link komentara

  63. Јиш јесна судијска крађа.

    Судија је помогао Звезди да избегне пораз.

    Срамно је искључење Саверине, а такође и осам минута продужетка меча.
    (roarrr, 9. mart 2024 20:05)

    # Link komentara

  64. Prvo je bio faul na Hvangu, a zadnji igrač je ionako bio Spajić
    (Zoran, 9. mart 2024 20:02)

    # Link komentara

  65. Milojević nije nikad znao da igra derbije!
    (Pera, 9. mart 2024 18:30)

    Samo u " derbiju", nije imao sklanjalicu.
    (mile, 9. mart 2024 20:00)

    # Link komentara

  66. Posle duze vremena uzbudljiva i interesantna utakmica, Zvezda kriva sto ovaj slab i poluraspali Partizan ne da nije pobedila vec ga posteno isprasila.Nebih da navodim sanse jer ih je bilo previse ali bode u oci da Zvezda ima jako spore igrace, osim Bukarija za danasnji fudbal ostali su prespori, posebno sam razocaran od Ivanica koji se krece ko da ga pokrecu dzepne baterije a takodjer izgleda jako mlitav u direktnim duelima, Spajica pretrci omaleni Kalulu sa onim kratkim nogama, Katai skoro nije dosao do lopte, neshvatljivo da ga trener uvodi kad smo u minusu, igrac koji godinu dana nije odigrao celi mec deluje vise kao posmatrac.... Sve u svemu Zvezda je veceras morala da dobije ovaj los Partizan, sad cemo videti sta ce biti do kraja.
    (ZVEZDAS, 9. mart 2024 19:58)

    # Link komentara

  67. I ako Zvezda uzme titulu sta ce onda biti? Opet lozenje za Evropu i onda sta...?
    (Realno, 9. mart 2024 19:56)

    # Link komentara

  68. @Kole

    A koga lazete sa tim izmisljenim pricama da su vam uzimali privezak i sve to? Pa bio sam na bezbroj utakmica i jedino sto mi je oduzeto su kovanice koje sam slucajno zaboravio da ostavim kod kuce. Cak mi kapi za nos nisu uzeli, jer sam isao bolestan da gledam Zvezdu.
    (G, 9. mart 2024 19:55)

    # Link komentara

  69. "dosli da se valjaju" a dali mu dva gola hahahah
    (Tor, 9. mart 2024 19:55)

    # Link komentara

  70. Поштено не памти се да је у дербију неко оволико био надигран, Партизан да пева освојеном боду. Са друге стране Звезда мора да користи шансе.
    (Данијел, 9. mart 2024 19:52)

    # Link komentara

  71. Italija je sa jednim sutem u finalu postala prvak sveta, ocigledno Partizan treba da se stidi i 2 gola protiv nikad boljeg tima od "Barija".
    (Aleks, 9. mart 2024 19:31) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Tacno, jedna sansa, gol, i prvaci sveta.
    Ali protivnik Italije nije stvorio 20 sansi.
    Sa ovakvom igrom necete daleko.
    Sportski pozdrav.
    (Urke, 9. mart 2024 19:52)

    # Link komentara

  72. Prosto je neverovatno da Zvezda koja ima makar duplo, a verovatno i troduplo veći budžet ne može ovakav Partizan da pobedi. Sramota.
    (Deki, 9. mart 2024 19:36)

    Kako ti znaš ko koliki budžet ima kada partizan krije budžet?
    (Dokle vise?, 9. mart 2024 19:52)

    # Link komentara

  73. "Сећам се да је тада Љупко Петровић рекао: "Уколико их нападнемо, оставићемо им места за контранападе". Одмах сам га питао шта да радимо онда, да би он казао: "Када имате лопту, вратите им је". Провели смо 120 минута на терену скоро без пипања лопте. Отишло је касније у пенале, а Аморос је промашио први, док смо ми погодили сваки. Да смо се надигравали са њима, онда бисмо сигурно изгубили. " - Sinisa MIhajlovic o utakmici u Bariju
    (Sale, 9. mart 2024 19:51)

    # Link komentara

  74. Ovaj partizan je sramota za fudbal.

    Zvezda je realno trebalo 5 komada minimum da uvalja.

    Ali ne samo to. Bar su igrali nesto sto lici na fudbal.
    (Navijac partizana 45+ godina, 9. mart 2024 19:30)

    Zamisli onda Zvezda kakva je kada sa igracem vise i duplo vecim budzetom nije mogla taj isti Partizan da pobedi. JADNI!
    (Auuu, 9. mart 2024 19:50)

    # Link komentara

  75. Kao, neostrašćen navijač Zvezde, moram da kažem, da smo gledali, posle dužeg vremena, odličan derbi, sa mnogo golova. Zvezda je igrala tečno, tačno se znalo ko gde stoji, stvorila je mnogo šansi, ali je realizacija omanula, ruku na srce, nismo bili ni miljenici sreće. Partizan dobar, borben,uz dobru realizaciju, sa odličnim golmanom, i sa jasnom Duljajevom vizijom, čekanja kontre, i dočekali su je, i realizovali na znalački način. Idemo dalje, u igri je još mnogo bodova, ali ovakva igra ohrabruje.
    (H2H, 9. mart 2024 19:50)

    # Link komentara

  76. Samo da znate: ove nebulozne komentare da je Duljaj čovjek na zadatku koji je izvadio tri najbolja igrača piše jedna te ista osoba. Nisam znao da neko može biti toliko bolestan s tim teorijama zavjere. Strašno, užas.
    (Petar, 9. mart 2024 19:48)

    # Link komentara

  77. Šteta...Zvezda dominantna...Ovaj golman Partizana svaka čast,odbranio bar 3 čista gola...Realno Zvezda i sa 11 igrača Partizana pokazala da je mnogooo bolja...Partizan je došao da ne izgubi i uspio je...Derbi je stvarno dobar,nema šta...
    (Kiza, 9. mart 2024 19:48)

    # Link komentara

  78. @Celi svet da vidi ovo

    Zuti, zato sto je drugi Zvezdin igrac vec imao loptu u nogama. Imas jos neko pitanje koje treba da ti se pojasni?
    (Gospodin, 9. mart 2024 19:48)

    # Link komentara

  79. Partizan nikada ne komentarisem. Necu ni sada. Problem Zvezde je sto niko od veznih igraca i napadaca nema dobar sut. Bas niko. To sto Kanga da gol dobrim udarcem iz daljine jednom u sezoni to nije nista. Na svakoj utakmici on namesti sansu ili gol protivniku (veceras je to uradio u jednom minutu i Partizan je dao drugi gol). Hvang ne moze da dobaci loptu do gola sa sesnaesterca. Ivanic, cim je igrac na pola metra od njega, sklanja nogice. Bukari, da ne pricam. Endijae i sut nogom dve paralelne stvarnosti. Olajinka isto. I onda cemu se cudimo zbog promasenih sansi. Nije se lako usetati u gol. Treba Spajic da im objasni kako se zakucava lopta u mrezu. Da Terza nije "morao" da proda Mijatovica, bilo bi jos golova. Decko je sutira iz svih pozicija. Ali Madjija zna sta radi. I da
    ..zanima me sta kazu oni koji non stop pricaju da Miloje ima srece. Da je ima veceras bi bilo 10:4 za Zvezdu. Nije on kriv sto ima igrace koji ne mogu da daju gol sa 5 metara.
    (Boki, 9. mart 2024 19:47)

    # Link komentara

  80. Jeste zvezda bila bolja, jeste imala 10x više šansi, jeste Hvang zasluzio crveni, kao i Severina koji je pre prvog žutog kartona imao 2 krvnička faula, ali mislim da je sad svim navijačima zvezde jasno kako je Partizanu kada igra protiv pola lige i timova koji se brane svim snagama od samog početka i valjaju se sve vreme. E, a kada mi navijači Partizana to kažemo, vi se smejete.
    Doživeste i vi da nikad bolju utakmicu ne odigrate, a ne pobedite.

    Nadam se da vam je sad jasno kako se osećamo 70% vremena tokom sezone
    (Iskreno, 9. mart 2024 19:46)

    # Link komentara

  81. Ako poslednji igrač odbrane sa leđa obori napadača i sudija svira faul, e u ovoj situaciji sem crvenog nema druge opcije. Kad je podigao žuti Partizan je trebao napustiti teren. Pre toga u prvom poluvremenu pomoćni diže zastavicu za očigledan ofsajd , a ovaj glavni (izvođač radova )pokazuje na korner. Itd, itd....
    (Moca, 9. mart 2024 19:45)

    # Link komentara

  82. Posed lopte 73 -27
    (Rajo, 9. mart 2024 19:14)
    Ima li ste igraca vise pola sata, to nisi upratio.
    (Rale, 9. mart 2024 19:45)

    # Link komentara

  83. Neke Zvezdine šanse su trajale 5 minuta.
    (dovlajoe, 9. mart 2024 19:44)

    # Link komentara

  84. Zaključak komentara: nakon fantastične pobede nad Sitijem od 2:3, večeras je Partizan ponižen sa ubedljivih 2:2.
    (mix, 9. mart 2024 19:43)

    # Link komentara

  85. Nije vama lako... Upravo je suprotno, komentator Arene koji navija za jsd je onaj koji se dernja
    (Trancer, 9. mart 2024 19:09)

    Zato se danas u Srbiji kaže da je Partizan državni projekat i ne eksplodira planeta. Što se tiče komentarora uvek je bilo dvoje u poslednje vreme, jedan komentariše kad Zvz ima loptu a drugi kad ima Par. Zvezda bila bolja Partizan srećniji, nisu komntatori igrali.
    (Zorz Vea, 9. mart 2024 19:43)

    # Link komentara

  86. E a koliko golova bi smo im dali da smo došli da igramo, a ne da se valjamo? Neka odgovori Spajić koji je predvodio odbranu koja je primila od takvog tima dva gola :)
    (reci nam Sapajiću, 9. mart 2024 19:16)

    Dali ste dva gola zbog povrede Dragovića...
    (Dosta lazi, 9. mart 2024 19:43)

    # Link komentara

  87. Vecu kradju odavno video nisam,covek je i sakom i kapom navlacio za Zvezdu.A to sto ste promasivali neznaci da ste igrali sampionski vec sto nemate pojima samo sampionske ekipe imaju realizaciju 100%.
    (Igor, 9. mart 2024 19:43)

    # Link komentara

  88. Prvi god Zvezde nakon prekrsaja u sesnaestercu nad Nathom, par minuta prije gola igrac Partizana lezi 40tak metara od gola Partizana, sudija debitant , ne prekida napad Zvezde, slobodan udarac za Zvezdu, sudija zivi zid gura 10 metara od mjesta prekrsaja, ono nisam vidio nikada nigdje.Partizan igrao nesuigurno, bezidejno, dva gola jesu data iz lijepih akcija, posebno drugi iz kontre, ali su pokazali veliku malodusnost, strah, u odbrani veliku nesigurnost.Nisu mi jasni navijaci Zvezde koji pisu o posedu lopte, pa Partizan je pola sata igrao sa igracem manje, zbog gluposti Severine.
    (posmatrac, 9. mart 2024 19:42)

    # Link komentara

  89. Šta? Ovo još postoji? Ukinite domestic football
    (Czv, 9. mart 2024 19:39)

    # Link komentara

  90. Koju je vaznu utakmicu Zvezda dobila ove sezone? Nijednu. Da je Partizan hteo da napadne, 3 bi dao, garant
    (Divokoza, 9. mart 2024 19:38)

    # Link komentara

  91. Prosto je neverovatno da Zvezda koja ima makar duplo, a verovatno i troduplo veći budžet ne može ovakav Partizan da pobedi. Sramota.
    (Deki, 9. mart 2024 19:36)

    # Link komentara

  92. Može li komentator koji pomahnitalo navija za Zvezdu da bude bar malo profesionalniji? Covek urla!! LZvezda inace mnoooogo bolja, nejasna mi je kukavicka taktika Duljaja kada su vec poveli 1:2. Po svemu vidjenom, realan rezultat bar 5:2.
    (Ispiranje mozgova ima alternativu, 9. mart 2024 18:55)

    Ako nisi provalio a kako ces jedan je navijac Zvezde a drugi Partizana.

    Jedan komentariše kada je Zvezda u napadu a drugi kada je Partizan.
    (Freak on a Leash, 9. mart 2024 19:36)

    # Link komentara

  93. Prosto je neverovatno da Zvezda koja ima makar duplo, a verovatno i troduplo veći budžet ne može ovakav Partizan da pobedi. Sramota.
    (Deki, 9. mart 2024 19:36)

    # Link komentara

  94. Umesto Partizan da ima igraca vise , Kinez dobije samo zuti kao poslednji igrac odbrane ... I za onaj faul Severina dobije zuti . Sramota , mozda je trebalo jos jednog da nam iskljuce i penal jos da vam sviraju. Mozda bi i stigli do tog gola .
    (expomogal, 9. mart 2024 19:34)

    # Link komentara

  95. Pričajte šta hoćete o posedu lopte i šansama,Zvezda je toliko para uzela od LŠ ,dovodila pojačanja i nije u stanju da dobije ovakav Partizan,i još sa igračem manje.
    (Deda spalio Đenku, 9. mart 2024 19:33)

    # Link komentara

  96. Pa i 20 sansi da su vam dali, dzaba, kad nemate blage veze sa vezom. Da vam sudija nije poklonio igraca vise, ni ovih 2:2 ne bi izvukli.
    (Trajko, 09. mart 2024 19:08)

    Lolčina. Liče, sa 11 na 11 smo igrali viktorije pred vašim golom, dali ste iz dve šanse dva gola, ostatak tekme bunker od prvog minuta, ajde se ne blamiraj.
    (Sabre, 9. mart 2024 19:33)

    # Link komentara

  97. Kako stvari stoje ni izvodjenje 3 najbolja igraca Partizana, ni crveni, ni sudija nije dovoljno Zvezdi da dobije ovo, morace igraci Partizana da daju neki autogol ne vidim drugi nacin... Slika i prilika zemlje u kojoj zivimo,kad ni najobocniju namestaljku nisu u stanju da rese.
    (Solarnaut, 9. mart 2024 18:46)

    Znaci Duljaj radi za zvezdu?
    (Auuu mozgu..., 9. mart 2024 19:32)

    # Link komentara

  98. Sramota sta je covek izjavio,profesionalac,toliko
    (Milos, 9. mart 2024 19:31)

    # Link komentara

  99. Italija je sa jednim sutem u finalu postala prvak sveta, ocigledno Partizan treba da se stidi i 2 gola protiv nikad boljeg tima od "Barija".
    (Aleks, 9. mart 2024 19:31)

    # Link komentara

  100. Kvalitet jednog tima dokazuješ brojem promašaja iz čistih situacija. Prepametno!!!
    (Diogen, 9. mart 2024 19:31)

    # Link komentara

  101. Ovaj partizan je sramota za fudbal.

    Zvezda je realno trebalo 5 komada minimum da uvalja.

    Ali ne samo to. Bar su igrali nesto sto lici na fudbal.
    (Navijac partizana 45+ godina, 9. mart 2024 19:30)

    # Link komentara

  102. 230. minut i zabija ga šerif trči ka severu ali nema nikoga sem dve vrane što zobaju ostatke kokica. kakva golčina!!!!!
    (nebitan srbin, 9. mart 2024 19:30)

    # Link komentara

  103. Gori Partizan a da nije izgubio, odavno nisam gledao.
    (Guma, 9. mart 2024 19:30)

    # Link komentara

  104. Zvezda ako ne može da pobedi ovako jadan Partizan i ne treba da osvoji titulu.
    (vladimir, 9. mart 2024 19:28)

    # Link komentara

  105. Mislim da u istoriji derbija neki tim nije više idealki promašio, grobari, zaslužili ste 10-2 poraz nadam se da makar možete da priznate.
    (Sabre, 9. mart 2024 19:00)
    Sta da priznaju, da Partizan ima trenera kako treba veceras bi vam 5icu dao, toliko ste mocna ekipa,a ne sa 2-1 da igraci skidaju gace, da glupi Severina za 5 minuta dobbije 2 zuta.Vise je Partizan ocajan, nego sto je Zvezda dobra.Koliko je dobra vidi se i u Evropi.
    (laki, 9. mart 2024 19:12) # Link komentara

    Za vas je ovakva Zvezda Milan sa Bastenom.
    Bice na kraju 10 bodova razlike.
    (Urke, 9. mart 2024 19:27)

    # Link komentara

  106. Ali da Grobari cmizdre zbog crvenog. Zamisli, lakat u facu je zuti karton. Pa gde to postoji, samo kod nas.
    (Herr, 9. mart 2024 19:26)

    # Link komentara

  107. Nisam gledao utakmicu, ali po komentarima izgleda zrela igra Partizana.
    (Dobro Informisan, 9. mart 2024 19:26)

    # Link komentara

  108. Hahaha kako maliciozan tekst.
    Kao nisu došli (Partizan) da igraju fudbal.
    Stravrno ???
    To je bilo moguće sa crveno-belim sudijom koji ne da nije krao već je OTIMAO ceo meč ne sve načine, mučenik je dao 200% sebe da donese pobedu Zvezdi ali se Opet izmišljao žute kartone, crveni za dva smešna faula dok sa druge strane Kanga je zaslužio bar dva crvena kartona !!!
    (Mirko, 9. mart 2024 19:26)

    # Link komentara

  109. Igrači Zvezde igrali kao da im život zavisi od ove utakmice, a igrači Partizana došli da odrade utakmicu i da idu dalje, a da nije Severina na glupost dobio karton, Partizan bi lagano uzeo 3 boda bez da se oznoji. Tolike pare stucane u Zvezdu, a ne mogu da dobiju igrački slabiji tim koji je sa nula motivacije pristupio utakmici. Neverovatno.
    (Orki, 9. mart 2024 19:26)

    # Link komentara

  110. Partizan imao 107 dodavanja I 55 ispucanih lopti. Ja mislim, da je to svetski rekord.
    (Deki, 9. mart 2024 19:26)

    # Link komentara

  111. Milojević je sjajan trener, za 100 minuta ne može da dobije nameštenu utakmicu i to sa igračem više.
    (Miki, 9. mart 2024 19:25)

    # Link komentara

  112. Ne gledam fudbal vise sam kosarkaski manijak

    Zvezda jednostavno ne ume da pobedi
    To sam video protiv jang bojsa
    Mislili smo da je do Bahar ali Ocigledno ni Miloje nije nista doneo

    Vezni red je uzasan ivani koreanac kanga
    Plus dva panja u napadu

    Steta sto se igra plej off partizan bi vec sada bio sampion

    Zvezda ce imati jos jednu sansu na JNA i ako ne dobije zasluzena titula Partizana
    (Kali the greek, 9. mart 2024 19:25)

    # Link komentara

  113. Ne znam zasto zvezdasi traze izgovore? Imaju budzet 80 miliona to je Terza izjavio plus da im Partizan nije konkurentan. Imali su 15 minuta igraca vise, ispromasivali se.... Pa u kome je problem? U Partizanu koji nema para da isplati platu ili Zvezdi koja pojacanja placa 5 miliona plus plata??? Manje izgovora braco suocite se sa realnoscu zvezda dovela polu igrace i dalje najbolji je Mirko Ivanic...
    (Vlada, 9. mart 2024 19:25)

    # Link komentara

  114. Derbi je odlučio sudija.Umesto da Hvang dobije crveni on crveni daje Severini.Da je Zvezda ostala sa 10 igrača,izgubila bi utakmicu.
    (Dobar grobar, 9. mart 2024 19:24)

    # Link komentara

  115. Nisam ja Supermen bez crvenog i dva penala da pobedim. Dobro bio crveni al gde su 2 penala.
    (Miloje, 9. mart 2024 19:24)

    # Link komentara

  116. Bravo grobari moji. Junački odigrano. Perhani, biće bolje next year.
    (Boškić, 9. mart 2024 19:23)

    # Link komentara

  117. Odavno derbi nije bio uzbudljiviji,odavno derbi nije imao manje prekrsaja,odavno derbi jedna ekipa ovako nije dominirala po prilikama,partizai dosao po bod spretno i srecno su ga uzeli zahvaljujuci Zvezdinim promasajima,sve u svemu hajde da kazemo zasuzenih 2:2 😂
    (Stefanrs, 9. mart 2024 19:22)

    # Link komentara

  118. Utisak dok je svež i dok se pamti, Zvezda bolji rival danas, više svega fudbalskog je pokazala, Partizan sa srećom izvukao bod. Isto kako Partizan nije po svemu viđenom nije zaslužio pobedu nije ni Severina drugi žuti, za prvi faul je dobio odmah karton. Jedina šansa za pobedu je bila da se posle vođstva preuzme primat u utakmici. Duljaj pogrešio sa one 3 izmene, realno samo je Saldanja trebao izaći. Zadovoljan bodom, igrom nikako, sreća velika za nas. Jovanović predobar golman. Najveće razočarenje je Spajićev komentar na kraju, drsko, nesportski i bezobrazno. Ima još jedan derbi pa onda nek se pokažu svi!
    (Zorz Vea, 9. mart 2024 19:22)

    # Link komentara

  119. kad treba da pokaze zuti ili crveni karton igracima zvezde onda komentatori kazu-nece da pokvari derbi,rano je...ali zato brze bolje je ekspresno izvadio dva zuta za severinu,a sta tek reci za duljaja,onaj zeljko pantic je potpuno u pravu,covek izveo najbolje igrace iz cista mira,neverovatan potez i neobjasnjiv,valjda ce se duljaj najvise pojede sto zvezda nije umuljala gol za pobedu
    (nesa80, 9. mart 2024 19:21)

    # Link komentara

  120. Gledao sam tekmu.Sudija korektno sudio,svaka čast za ovako mladog studiju.Pozdrav iz Hrvatske!
    (dule, 9. mart 2024 19:20)

    # Link komentara

  121. Zabavna utakmica za nas koji ne navijamo ni za jednog od blizanaca, suđenje katastrofalno na štetu Partizana. Zvezda jeste imala gomilu šansi, ali je Partizan realno smešan tim, pogotovo pozadi. Ovo što su promašili samo pokazuje da je naš fudbal bitka bogalja sa ponekom zabavnom utakmicom kao večeras.
    (Petarda, 9. mart 2024 19:20)

    # Link komentara

  122. Fudbal se igra za golove. Partizanova odbrana suplja, mlada, neuigrana. Partizan takticki los. Bez faula na centru, bez seckanja igre Zvezde. Zvezda 20 minuta protiv lose odbrane i sa igracem vise ne dati gol....to sve govori.
    (Pera, 9. mart 2024 19:20)

    # Link komentara

  123. Terzicu odlazi.
    (Laik, 9. mart 2024 19:20)

    # Link komentara

  124. Bio je dobar derbi, sa golovima, šansama, borbenošću. Kao navijač Partizana mogu reći da je Zvezda bila bolja, ali ne pobeđuje uvek bolji. Nadam se da će i naredni derbiji proteći u spotskom duhu i sa golovima.
    (Bane, 9. mart 2024 19:19)

    # Link komentara

  125. Veoma dobar večiti derbi danas Partizan ima ono što je bitno novi bodovi i prvi je na tabeli. I pun jug bodri Partizan.
    (Igor Grobar, 9. mart 2024 19:19)

    # Link komentara

  126. Najsramnije suđenje u derbiju u skorijoj istoriji. U prvom poluvremenu čovek postavio živi zid na 10 metara od lopte kod slobodnjaka na samoj ivici kaznenog, nijedan faul na Saldanji nije svirao dok su mu skakali po leđima, normalno da nismo imali igru kada nijedan sitan faul na sredini nisu sudili u našu korist. U drugom Hvang obara Kalulua kao poslednji igrač odbrane, bez kontakta sa loptom, ne dobija crveni karton, Severina za svoj prvi start dobija žuti, a za drugi crveni, dok se Mijailoviću u prvom poluvremenu oprostilo rušenje koje je preseklo čistu kontru. Endiaj šutira sa linije u mrežu pored stative, svira se korner za poslednju šansu Zvezde. Tendencioznije suđenje dugo nije bilo u derbiju, sramota jedna.
    (Tragikomedija, 9. mart 2024 19:19)

    # Link komentara

  127. Sudije odlicne.
    (urke, 9. mart 2024 19:19)

    # Link komentara

  128. 9:2 za Zvezdu u stopostotnim šansama. Ko ne veruje neka pogleda snimak.
    (Europljanin intelektualac, 9. mart 2024 19:18)

    # Link komentara

  129. Ovako ste vi u ligi sampiona izbegli 20 golova samo u prvoj tekmi. Sta sad vam ne valja?
    (todor, 9. mart 2024 19:18)

    # Link komentara

  130. Mislim da u istoriji derbija neki tim nije više idealki promašio, grobari, zaslužili ste 10-2 poraz nadam se da makar možete da priznate.
    (Sabre, 9. mart 2024 19:00)

    Pa i 20 sansi da su vam dali, dzaba, kad nemate blage veze sa vezom. Da vam sudija nije poklonio igraca vise, ni ovih 2:2 ne bi izvukli.
    (Trajko, 9. mart 2024 19:08)


    Groblje i njihova čuvena "objektivnost", inače, Severina je zaslužio crveni karton još onomad kad je namerno loptu zaustavio rukom, pa mu je sudija oprostio drugi žuti, bilo bi malo mnogo da mu je progledao kroz prste i za onaj lakat. A što se utakmice tiče, bili ste inferiorni u svakom segmentu fudbalske igre, od šansi i šuteva u gol, pa preko poseda lopte, kornera i svake druge statistike da je prosto bilo degutantno za gledanje kako jedan tim sa onakvom igrom uopšte može da igra prvu ligu.
    (Simke, 9. mart 2024 19:18)

    # Link komentara

  131. Zvezda je izdominirala.
    Partizan imao srece u napadu, jos vise u odbrani.
    Crveni nije bio.
    2-2 nije realan rezultat, ali to je fudbal.
    (Jovi BL, 9. mart 2024 19:17)

    # Link komentara

  132. Sramotno suđenje (oba žuta za Severinu su sramota), pomjeranje živog zida do gola, produženje utakmice 8 minuta (OK) a čemu onda još 2 minuta (neki dan zbog sekunde isteka utakmice sudija nije priznao go Realu),izjava Spajića krajnje nesportska i glupa (usput igrač koji je zaslužio isključenje prije Severine), komentatori na Areni na kraju utakmice samo što ne zaplaču...
    Dobra utakmica, Zvezda bolja (mada pitanje da nije bilo isključenja), sudije nisu supjele da donesu pobjedu zvezdi.
    (Nbc, 9. mart 2024 19:17)

    # Link komentara

  133. još duboko u noć fudbaleri zvezde šutiraju na prazan gol ali ne vredi neće lopta. menjajte loptu ili isecite gol brusilicom i postavite veći.
    (nebitan srbin, 9. mart 2024 19:17)

    # Link komentara

  134. Kad ovi ne mogu da pobede ovaj raspali Partizan i ne treba da osvoje titulu...
    (Gale grobar, 9. mart 2024 19:17)

    # Link komentara

  135. Au koliko srece imaju ovi cigani, umalo da ih dobijemo :D
    (Trisa, 9. mart 2024 19:17)

    # Link komentara

  136. Videli smo Rakrana srbijanskog fudbala su sudije.Ovaj mladi sudija nije mogao preko svojeg odgoja. Uprvom poluvremenu sve za Zvedu kad mu to nije proslo u drugom je probao da bude objektivniji,verovatno znajuci da od Var sobe nema pomoci tamo je Mitic i Markovic on nema pojma kad treba aut svirati,ali politika je vazna.NERAZUMLJIVA JE ODLUKA dULJAJA UVODJENJEM sEVERINE;SAD PITANJE ZA SUDJENJE FAUL SEVERINE ZA DRUGI ZUTI I FAUL sPAICA U16M pARTIZANA 1DOBIJA DRUGI ZUTIZA FAUL NA CENTRI DRUGI NISTA ZA NAMERNI FAUL U 7M PRED GOLM PARTIZANA
    (Max von Laberg, 9. mart 2024 19:17)

    # Link komentara

  137. Opet sudije spasavale Zvezdanu.
    (Mico, 9. mart 2024 19:17)

    # Link komentara

  138. Pazi Spajica sta prica posle utakmice ??!!
    Imali ste sudiju,te Duljaja na svojoj strani i nije dovoljno, jer Bog nece da dozvoli, kada vec moram tako da se izrazim.
    Drago mi je da je konacno ogoljeno lice snishodljivog Duljaja. Sa ovakve utakmice izvedes tri najbolja igraca, Zahida, Natkha, Saldanju !!?? Pa, posteno, Zvezdasi da li je mogla veca pomoc da vam dodje ??? Samo jos da je izveo golmana Jovanovica. Pa sudija izbaci Severinu..?? Sta jos ???? Da ne pricamo koju "taktiku" je pekar Duljaj naredio, a to je da bez ikakvog razloga se Partizan povuce !!??
    Na kraju sudija tera do 101. minuta...???
    STA JOS, KAZITE MI STA JOS DA BI VI POBEDILI ????
    (Zoran, 9. mart 2024 19:16)

    # Link komentara

  139. 25:4 u šutevima, 10:3 u okvir gola (8 odbrana Jovanovića), 3 puta pogođen okvir gola Partizana (Ivanić u prvom, Mimović i Điga u drugom), 72:28 posto posed lopte u korist Zvezde...
    A primiš dva gola iz tri udarca protivnika u okvir gola i to oba iz kontre!

    Nestvarno kako nismo dobili ovako lošeg protivnika koji je pokazao kako izgleda antipropaganda fudbala iako su se, mora se priznati, borili kao lavovi dok su se grčevito branili!
    (Wllaxy, 9. mart 2024 19:16)

    # Link komentara

  140. E a koliko golova bi smo im dali da smo došli da igramo, a ne da se valjamo? Neka odgovori Spajić koji je predvodio odbranu koja je primila od takvog tima dva gola :)
    (reci nam Sapajiću, 9. mart 2024 19:16)

    # Link komentara

  141. Sreća prati hrabre
    (Peki, 9. mart 2024 19:16)

    # Link komentara

  142. Zvezda je bolja od ovog Partizana bar za 3 gola razlike.
    Ovoliko sreće nisu imali ni Grci kada su postali prvaci Evrope.
    (Realan, 9. mart 2024 19:15)

    # Link komentara

  143. Posed lopte 73 -27
    (Rajo, 9. mart 2024 19:14)

    # Link komentara

  144. Dobar derbi sve u svemu, zadnju deceniju smo navikli da sansa za gol bude misaona imenica...
    (Steva, 9. mart 2024 19:14)

    # Link komentara

  145. kao grobar kazem, bod kao kuca... ovo je bila igra macke i misa, bukvalno kao mancester siti - zvezda, s tim da smo mi bili zvezda... nismo imali 2 akcije za celu utakmicu, ne znam jel smo spojili 5-6 pasova, bukvalno viktorije 90 minuta.
    (grobar, 9. mart 2024 19:14)

    # Link komentara

  146. Видим да је пун стадион, нисам читао коментаре али претпостављам да је пуно жучи и мржње, као и увек кад се игра дерби. Ја сам бивши навијач једног од ова два тима, уопште више није битно којег. Спремни су неки и да се побију због вољеног клуба. Љубав према клубу је изнад живота. И једни и други се заклињу у свој народ, али су спремни да туку припаднике истог тог народа само ако навијају за онај други клуб. И колика енергија ће се данас потрошити на стадиону, а само делић те енергије да смо имали јуче у Новом Саду, можда бисмо помогли суграђанки Ани Михаљици којој су отета три детета на правди Бога. Да, знам, многи од вас навијача су преко тастатура исказали подршку, испсовали власт и кога је све требало, али мрзело вас је да долазите. Данас је много навијача оба клуба дошло и из Новог Сада, за вољени клуб се прелазе десетине, ма када треба и хиљаде километара, а за сестру која трпи неправду је тешко прећи и пар стотина корака. И ви себе сматрате некаквим Србима и јунацима??!! Ово пишем зато што знам да међу навијачима има доста честитих младића, надам се да ће бар неки прогледати и оканути се онога што нас дели, а окренути се онима који чекају нашу помоћ. Како будемо радили тако ће нам бити. На стадионима се често чује „Помози Боже“. Бог ће помоћи ако буде имао коме.
    (Бивши навијач, 9. mart 2024 19:13)

    # Link komentara

  147. Da li se iko ovde seca debija u kom je jedan tim bio ovoliko dominantan nad drugim? Da se tim koji zeli titulu ovako panicno brani previja po terenu cuvsjuci neresen rezultat? Sramota.
    (Mile, 9. mart 2024 19:13)

    # Link komentara

  148. Zvezdaš sam,ali Partizan je zaslužio bod.Ako za 20min.ne možeš dati gol sa igračem više,nisi ni zaslužio pobjedu.
    (brane, 9. mart 2024 19:13)

    # Link komentara

  149. Bolju Zvezdu, a da nije pobedila u derbiju, odavno nisam gledao. Jos Milojevic preuzeo klub na pola sezone.
    (mix, 9. mart 2024 19:13)

    # Link komentara

  150. steta nije se igralo na polovini zvezde skoro uopste inaca bi bilo partozan ostecen za penal..
    (boki, 9. mart 2024 19:12)

    # Link komentara

  151. Mislim da u istoriji derbija neki tim nije više idealki promašio, grobari, zaslužili ste 10-2 poraz nadam se da makar možete da priznate.
    (Sabre, 9. mart 2024 19:00)
    Sta da priznaju, da Partizan ima trenera kako treba veceras bi vam 5icu dao, toliko ste mocna ekipa,a ne sa 2-1 da igraci skidaju gace, da glupi Severina za 5 minuta dobbije 2 zuta.Vise je Partizan ocajan, nego sto je Zvezda dobra.Koliko je dobra vidi se i u Evropi.
    (laki, 9. mart 2024 19:12)

    # Link komentara

  152. Milojević nije slučajno rekao da je Partizan favorit.Zna čovjek kakve panjeve u ekipi ima,kojima treba 50 prilika za jedan gol,dok svaki put kad protivnik predje centar viši gol u vazduhu.
    (kris, 9. mart 2024 19:11)

    # Link komentara

  153. Poslati čoveka na put oko sveta da širom planete pita ljubitelje fudbala da li je Hvang trebao dobiti samo žuti ili crveni karton.
    (Celi svet da vidi ovo, 9. mart 2024 19:11)

    # Link komentara

  154. Partizan 2 suta 2 gola...Zvezda 20 ,dominacija totalna...ali kao Zvezdas kazem samo se konacan rezultat racuna
    (macconi, 9. mart 2024 19:11)

    # Link komentara

  155. Bruka i sramota za Zvezdu, da nije mogla da bije ovakav Partizan
    (Milan, 9. mart 2024 19:11)

    # Link komentara

  156. Mnogo derbija je bilo u kojima su sudije bile glavni akteri i zdusno pomogli zvezdi ali ovo danas je najbrutalnija kradja u istoriji! Zlo i slika i prilka danasnje Srbije. Na stranu Duljaj i diletantsko vodjenje utakmice, taktika i ostalo, ovo je nezapamcen teror na terenu, ne bi me zacudioo da su streljali "ljudi u crnom" igrace Partizana!
    (Reli, 9. mart 2024 19:11)

    # Link komentara

  157. Што би реко мој професор:,,Са оваквом игром смо дали Звезди два гола. Људи моји, да смо играли мало боље дали би им пет."
    (Ел Барто, 9. mart 2024 19:10)

    # Link komentara

  158. Jeste bila veća razlika sa Mančester Sitijem. Oni imali 30 šuteva a Zvezda vodila 0:1. Svaka čast Partizanu sa budžetom nije izgubio od "najskupljeg" tima sa naših prostora i sa 10 igrača. Duljaj je napravio od ničega nešto. Terzić od Zvezde napravio najvećeg gubitaša ikaf.
    (Milan, 9. mart 2024 19:10)

    # Link komentara

  159. Ovaj hvang veze nema,ne zna da sutne loptu ni iz igre ni iz kornera.
    (Red, 9. mart 2024 19:10)

    # Link komentara

  160. 8 minuta nadolnade? Koji je ovo put da svi rade da Zvezda po svaku cenu ovo dobije?
    (Da li ce pomoci Zvezdi, 09. mart 2024 19:02)

    Ne znam šta je nejasno, hajde malo objektivnosti. Bila su dva gola, crveni, čekalo se dugo kod onog potencijalnog penala, plus izmjene. Samo pogledaj koliko dugo je trajala proslava drugog gola Partizana, plus ona penal provjera, izležavanje Partizanovih igrača, osam je sasvim očekivano.
    (posve_nepodoban, 9. mart 2024 19:10)

    # Link komentara

  161. Arena komentatori, sramota....
    (djoka, 9. mart 2024 19:09)

    # Link komentara

  162. Sudija svoj zadatak odlično obavio, srpski fudbal više ne postoji.
    (KK Sledeća sezona, 9. mart 2024 19:09)

    # Link komentara

  163. Komentator Arene: "Sjajno se brani Partizan." Kakva neprofesionalnost i ostrašćenost. U normalnom društvu bi za ovakav prenos dobio otkaz.
    (Pod mač bato, 9. mart 2024 19:09)

    # Link komentara

  164. Može li komentator koji pomahnitalo navija za Zvezdu da bude bar malo profesionalniji? Covek urla!! LZvezda inace mnoooogo bolja, nejasna mi je kukavicka taktika Duljaja kada su vec poveli 1:2. Po svemu vidjenom, realan rezultat bar 5:2.
    (Ispiranje mozgova ima alternativu, 9. mart 2024 18:55)

    Nije vama lako... Upravo je suprotno, komentator Arene koji navija za jsd je onaj koji se dernja
    (Trancer, 9. mart 2024 19:09)

    # Link komentara

  165. Jel Sever prihvatio skandiranje ?
    (Peki, 9. mart 2024 19:09)

    # Link komentara

  166. Mislim da u istoriji derbija neki tim nije više idealki promašio, grobari, zaslužili ste 10-2 poraz nadam se da makar možete da priznate.
    (Sabre, 9. mart 2024 19:00)

    Pa i 20 sansi da su vam dali, dzaba, kad nemate blage veze sa vezom. Da vam sudija nije poklonio igraca vise, ni ovih 2:2 ne bi izvukli.
    (Trajko, 9. mart 2024 19:08)

    # Link komentara

  167. I sta sad treba da se ceka kids partizana protiv javora ili cukarickok?
    Zelim partizanu sve pobede do kraja iz penala u 95om minuti I odlazak Terzica I ekipe
    (Nomero, 9. mart 2024 19:08)

    # Link komentara

  168. 22 suta zvezde naspram 4 partizana..koja dominacija..partizan bunker..e moj duljaju ako si na ovo ponosan nula si od trnera..uprava napolje
    (boki, 9. mart 2024 19:08)

    # Link komentara

  169. ovaj anti-fudbak igraca partizana ce doc na naplatu, zvijezda ce svakako bit sampion, jer ovaj partizai je sramota
    (NIKAC OD ROVINA ☦MNE☦, 9. mart 2024 19:08)

    # Link komentara

  170. Hvang je super igrač ali mislim da je bar deset puta bio blokiran prilikom centaršuta!
    (SIMA, 9. mart 2024 19:07)

    # Link komentara

  171. Ubila ih je Zvezda,bukvalno su spašavali živu glavu.
    (Freak on a Leash, 9. mart 2024 19:07)

    # Link komentara

  172. Sta je ovo bre, zvezda kao namerno neče da pogodi....
    (mako, 9. mart 2024 19:07)

    # Link komentara

  173. SAMPIONI!BRAVOOOO IGORE TRENERCINO!
    (Grobar, 9. mart 2024 19:07)

    # Link komentara

  174. Kako stvari stoje ni izvodjenje 3 najbolja igraca Partizana, ni crveni, ni sudija nije dovoljno Zvezdi da dobije ovo, morace igraci Partizana da daju neki autogol ne vidim drugi nacin... Slika i prilika zemlje u kojoj zivimo,kad ni najobocniju namestaljku nisu u stanju da rese.
    (Solarnaut, 9. mart 2024 18:46)

    o cemu pricas druze ti, pa ti igraci su smijesni zvijezda vas raznijela u prvo poluvrijeme ni sami ne znate kolko ste srece imali, ali polako lagano ipak osvaja zvijezda titulu na karju
    (NIKAC OD ROVINA ☦MNE☦, 9. mart 2024 19:06)

    # Link komentara

  175. Kako stvari stoje ni izvodjenje 3 najbolja igraca Partizana, ni crveni, ni sudija nije dovoljno Zvezdi da dobije ovo, morace igraci Partizana da daju neki autogol ne vidim drugi nacin... Slika i prilika zemlje u kojoj zivimo,kad ni najobocniju namestaljku nisu u stanju da rese.
    (Solarnaut, 9. mart 2024 18:46)

    Vi ste totalno odlepili
    (Vidi se, 9. mart 2024 19:06)

    # Link komentara

  176. Da njega nije bilo, bili biste crveno-plavi!
    (Sash, 9. mart 2024 19:06)

    # Link komentara

  177. Partizan u maniru najvećih provincijskih klubova - od 50. minuta su više vremena proveli na travi nego što su igrali!
    (Wllaxy, 9. mart 2024 19:06)

    # Link komentara

  178. Da li se iko ovde seca debija u kom je jedan tim bio ovoliko dominantan nad drugim? Da se tim koji zeli titulu ovako panicno brani previja po terenu cuvsjuci neresen rezultat? Sramota.
    (Mile, 9. mart 2024 19:06)

    # Link komentara

  179. Izveštaj APR iz maja 2023 god: Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36,bolje se informiši
    (Goksi, 09. mart 2024 18:54(

    Pa ako smo državna mezimica kako tvrdite, odakle onda toliko duga?
    (Sabre, 9. mart 2024 19:05)

    # Link komentara

  180. Lakrdija od utakmice...
    (Dax, 9. mart 2024 19:04)

    # Link komentara

  181. Svirace tek kad Zvezda pobedi
    (Sudija ne zna za kraj..., 9. mart 2024 19:04)

    # Link komentara

  182. U 95.om minutu dve uzastopne šanse propadaju zbog štopovanja lopte u šesnaestercu pre šuta i blok naravno jer se odbrana postavila, gde se izgubio onaj fudbalski šut na prvu ?!
    (Vito, 9. mart 2024 19:02)

    # Link komentara

  183. Arena komentator sramota! Ok, navijas za Zvezdu, ali covece daj malo profesionalnosti, urlas na svaku loptu u sesnaestercu.
    (Mile, 9. mart 2024 19:02)

    # Link komentara

  184. 8 minuta nadolnade? Koji je ovo put da svi rade da Zvezda po svaku cenu ovo dobije?
    (Da li ce pomoci Zvezdi, 9. mart 2024 19:02)

    # Link komentara

  185. 8 minuta nadolnade? Koji je ovo put da svi rade da Zvezda po svaku cenu ovo dobije?
    (Da li ce pomoci Zvezdi, 9. mart 2024 19:01)

    # Link komentara

  186. Posed lopte 65% Zvezda, Partizan 35% šutevi Zvezda 16 od čega 5 u okvir gola, Partizan 2 šuta, 2 gola. A ima još par minuta do kraja.
    (nije-bob, 9. mart 2024 19:00)

    # Link komentara

  187. Pljacka od 2012 se nastavlja.
    (Njegove titule, 9. mart 2024 19:00)

    # Link komentara

  188. Mislim da u istoriji derbija neki tim nije više idealki promašio, grobari, zaslužili ste 10-2 poraz nadam se da makar možete da priznate.
    (Sabre, 9. mart 2024 19:00)

    # Link komentara

  189. Sviraj 80 minuta nadoknadu!
    (Nenad, 9. mart 2024 18:57)

    # Link komentara

  190. Kakva sreca...jel sad namestano. Trebali Ste popiti najmanje 5 komada
    (Skomi, 9. mart 2024 18:56)

    # Link komentara

  191. Može li komentator koji pomahnitalo navija za Zvezdu da bude bar malo profesionalniji? Covek urla!! LZvezda inace mnoooogo bolja, nejasna mi je kukavicka taktika Duljaja kada su vec poveli 1:2. Po svemu vidjenom, realan rezultat bar 5:2.
    (Ispiranje mozgova ima alternativu, 9. mart 2024 18:55)

    # Link komentara

  192. Ajde bre Parizan gazi taj rezimski klub
    (vlada, 9. mart 2024 18:00)

    Režimskom klubu partizanu država placa licencu a dug poreski od 25 miliona evra niko ne spominje
    (Kažete a lazete, 9. mart 2024 18:05)
    Izveštaj APR iz maja 2023 god: Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36,bolje se informiši
    (Goksi, 9. mart 2024 18:54)

    # Link komentara

  193. Covek se buni, strajkuje zbog navodnog kasnjenja isplata i danas ulazi na teren i nakon deset minuta igre dobija dva zuta kartona. Slucajnost ili ne?
    (Bojan, 9. mart 2024 18:54)

    # Link komentara

  194. Vi koji pisete da je Duljaj namerno izveo ove igrace nemate pojma, taj bi pre umro nego prodao Partizan.
    Treba da vas je sramota!
    Ko zna zasto je morao to da uradi.
    (Nikola, 9. mart 2024 18:53)

    # Link komentara

  195. meni je smešno. "protivnički igrač skida loptu sa gol linije"protiv koga to igra zvezda.....
    (nebitan srbin, 9. mart 2024 18:34)
    Kaze “Partizan je ostao sa igracem manje…”Kao na kosarci kad gadjaju igrace Partizana a oni mole da ne ubacuju nista u teren…ne da ne gadjaju igrace vec da ne ubacuju u teren
    (Zufer, 9. mart 2024 18:53)

    # Link komentara

  196. A penal?
    (48, 9. mart 2024 18:52)

    # Link komentara

  197. Umesto cistog crvenog kartona za crvenog MTS kineza, kao faul zadnjeg igraca odbrane, sudija daje dva brza nepostojeca zuta kartona igracu crnog kluba i resava utakmicu. Dobar posao sudije...
    (Giga Moravac, 9. mart 2024 18:52)

    # Link komentara

  198. Kako god da zavrsi ovaj derbi jedna pojava u svim sportskim sekcijama Partizana je frapantna: samo sto vise skaci na sudije, zali se na “namjestaljke”, “macehinski” odnos drzave i kukaj! Uzas!
    (Zdrav razum, 9. mart 2024 18:50)

    # Link komentara

  199. Ispromasivala se Zvezda, tesko ce do titule ove godine.
    (ElHombre, 9. mart 2024 18:47)

    # Link komentara

  200. Svaka čast ovog golmanu Partizana, dečko izvodi magične trikove šta brani sve danas.
    (nije-bob, 9. mart 2024 18:46)

    # Link komentara

  201. Kako stvari stoje ni izvodjenje 3 najbolja igraca Partizana, ni crveni, ni sudija nije dovoljno Zvezdi da dobije ovo, morace igraci Partizana da daju neki autogol ne vidim drugi nacin... Slika i prilika zemlje u kojoj zivimo,kad ni najobocniju namestaljku nisu u stanju da rese.
    (Solarnaut, 9. mart 2024 18:46)

    # Link komentara

  202. Duljaj -diletant
    Vidi da Severina igra pogubljeno i nervozno a ima žuti a on se pouzda u njegovu pamet a sad mu sudac kriv kao
    E moj nesretniče kako si nam igru postavio da nas Zvezda rastura i samo zbog sreće ne gubimo
    2-3 razlike
    (47304, 9. mart 2024 18:46)

    # Link komentara

  203. Sedam stopostotnih sansi, 5-0 je Zvezda morala da vodi.
    (Urke, 9. mart 2024 18:45)

    # Link komentara

  204. Nit mu je oduzeo Ndijae loptu, nit ga je Severina udario po licu. Bruka od sudije. Terzic ga postavio, pa mora i da sudi za njega
    (Under KV, 9. mart 2024 18:45)

    # Link komentara

  205. Kakva malodusnost igraca Partizana, kod 2-1, skinuli gace, prepali se pobede.I koliko neznalica u jednom timu, da sa ovakvom Zvezdom imaju ovoliko problema.
    (Luka, 9. mart 2024 18:45)

    # Link komentara

  206. Alo Duljajeee pomešao si straneee. Najbolje ubaci i trećeg golmana i izbaci prvi tim. Sta radiiis aloo?
    (MilunkaMalina, 9. mart 2024 18:45)

    # Link komentara

  207. Lepo sam danas rekao da ce sudije da poguraju zvezdanu, nisu dali cist crveni Hvangu, a odmah su iskljucili Severinu. Drzavni klub je drzavni klub.
    (Zvezda jednako Steaua, 9. mart 2024 18:44)

    # Link komentara

  208. jel video neko usporeni snimak da li je Hvang bio poslednji igrač?
    (Ale, 9. mart 2024 18:44)

    # Link komentara

  209. Besmisleno je igrati namesteno prvenstvo. Ni prvi zuti karton nije postojao, a o drugom je smesno i govoriti. Dajte im odmah pehar posle utakmice ko god da pobedi, da ljudi ne gube vreme jos nekoliko meseci da treniraju, putuju, trose pare... neka idu na more, neka badem rade nesto korisno.
    (Krivi Stojko, 9. mart 2024 18:43)

    # Link komentara

  210. Sudije standardno nedorasle za derbi utakmice. Treba inostrane sudije dovesti da sude. Onakav crveni pokazati je suspenzija suca do penzije.
    (Stevo, 9. mart 2024 18:43)

    # Link komentara

  211. Svira sta hoce ovaj,igrac manje jos penal i to je to
    (vlada, 9. mart 2024 18:43)

    # Link komentara

  212. Crveni.. hahahahahahahaha..zvezda sramota Srbije. Ej bre, toliko ste para utucali i ne mozete bez kradje
    (Maki, 9. mart 2024 18:43)

    # Link komentara

  213. Au koja sramota za drugi karton Severini!
    Zna se da ovaj sudija navija za Zvezdu ali da ovoliko navlaci, sramota!
    Pa digao je ruku da se zagradi kako moze da vidi gde je glava igraca koji mu prilazi sa leđa.
    99 posto sudija ovo ne bi sviralo pogotovo kao drugi zuti.
    A ovaj jedva docekao.
    (Znamo se, 9. mart 2024 18:43)

    # Link komentara

  214. Ma što se uopšte igra ovo naše prvenstvo, dajte odmah Zvezdi titulu, čemu sav ovaj cirkus.
    (Deki, 9. mart 2024 18:43)

    # Link komentara

  215. Sudija čovek od zadatka.

    Posle se čude što ovu ligu ne prati ni rodbina igrača.
    (M4X, 9. mart 2024 18:42)

    # Link komentara

  216. Hahahahah kakav crveni pa koliko mora ova mocna Zvezdana da se gura?
    (Grobar, 9. mart 2024 18:42)

    # Link komentara

  217. Koja krađa mili brate!
    (Milan, 9. mart 2024 18:42)

    # Link komentara

  218. Jel ovaj Severina ne želi da igra za Partizan ili nešto? Dečko bukvalno izaziva crveni karton...
    (nije-bob, 9. mart 2024 18:40)

    # Link komentara

  219. Može li komentator koji očigledno da navija za partizan da malo bude profesionalniji?
    (Bruka, 9. mart 2024 18:38)

    # Link komentara

  220. Ma ne nije Duljaj vojnik partije, to se nama samo cini. Covek na 1-2 izbacio iz igre trojicu najboljih. Gde to u svetu ima ?????
    (Zoran, 9. mart 2024 18:34)

    # Link komentara

  221. Kakva antipropaganda fudbala, dve ocajne ekipe, ko god da pobedi, ovo je nivo azerbejzanske 1 lige.
    (gagi, 9. mart 2024 18:34)

    # Link komentara

  222. DULJAJ OSTAVKA, SRAMOTO PARTIZANA. VADI ZAHIDA, NATHA I SADLANJU. JASNO SVE. GASI KLUB
    (Duljaj igor, 9. mart 2024 18:34)

    # Link komentara

  223. meni je smešno. "protivnički igrač skida loptu sa gol linije"protiv koga to igra zvezda.....
    (nebitan srbin, 9. mart 2024 18:34)

    # Link komentara

  224. Klasična Zvezda. Stvoriš prilika za petardu a onda primiš dva najglupja gola ikad. Ako ovde ne izbore makar nerešeno i ne zaslužuju titulu. Samo, naravno ni ovaj jadni bunkeraš Duljaj ne zaslužuje...
    (Sabre, 9. mart 2024 18:34)

    # Link komentara

  225. Partizan rezimski klub, drzava odlucila da moraju da pobede.
    (LOL, 9. mart 2024 18:33)

    # Link komentara

  226. Antic, Stojkovic, dva panja kakvih u nasem fudbalu odavno nisu vidjena.
    Duljaj krenuo u zadatak. Izveo Natkha i Saldanju. ??????? Pa, ljudi jeste li SLEPI ???? Ako Zvezda ovako oslanljen Partizan ne fobije onda je sam Bog umesao prste. Nema Zahida, Natkha, Saldanje, trojice najboljih
    (Zoran, 9. mart 2024 18:32)

    # Link komentara

  227. Igramo sa centarforom čiji učinak na meču je dva ofsajda, šest padanja i pet grešaka u pijemu/predaji lopte, desnim bekom koji to jednostavno nije i levim bekom koji za toliko godina igre nije naučio da centrira i džaba sve ostalo što smo stvorili šanse kad ovi sve upropaste!
    (Wllaxy, 9. mart 2024 18:32)

    # Link komentara

  228. Tim koji proda Mijatovica,a zadrži Endiaja i ne zaslužuje titulu.Nadam se da je neće ni osvojiti.Inace da sam trener Zvezde nikad,ali bas nikad mi ne bi Bukari bio u timu.
    (kris, 9. mart 2024 18:30)

    # Link komentara

  229. Milojević nije nikad znao da igra derbije!
    (Pera, 9. mart 2024 18:30)

    # Link komentara

  230. Dodjem samo da procitam komentare... Domaci fudbal ne pratim godinama, jer je loseg kvaliteta i ogrezao je u kriminalu i korupciji.

    Standardne nebulozne rasprave Zvezda - Partizan i ponavljanje istih rečenica u krug... Sporta u svemu ponajmanje.

    Naši matorci su bar imali šta da gledaju i da se spore oko stvari na samom fudbalskom terenu.
    (Liverpul, 9. mart 2024 18:29)

    # Link komentara

  231. Partizan dao gol u 51'.
    Sad je 64' i mislim da se za ovih 13 minuta efektivno igralo minut i po.
    (Krle, 9. mart 2024 18:29)

    # Link komentara

  232. Bez obzira sto Partizan vodi, odbrana Partizana je katastrofalna, kao da nisu jeli hleba danima.
    (marx, 9. mart 2024 18:28)

    # Link komentara

  233. nikad dužih 35 minuta.
    (nebitan srbin, 9. mart 2024 18:26)

    # Link komentara

  234. Sve je palo povredom Dragovića,
    (Tugaa, 9. mart 2024 18:23)

    # Link komentara

  235. Ode titula, ta-la-la-la, ode titula...
    (Erol, 9. mart 2024 18:23)

    # Link komentara

  236. Arena komentatori sramota, ja razumem navijas za cz ali malo profesionalnosti bilo bi lepo
    (strahinja, 9. mart 2024 18:22)

    # Link komentara

  237. Zvezda je izgubila titulu povredom dragovica
    (Etoio, 9. mart 2024 18:20)

    # Link komentara

  238. Bukari znaci level Mbappe.
    (Vladan, 9. mart 2024 18:20)

    # Link komentara

  239. Vidim da Duljaj na 1:2 priprema izmenu ...

    Ako se zatvori i brani 40 min. nakon ovoga svega - e naka izgubi Partizan!
    (Paranoid Android, 9. mart 2024 18:20)

    # Link komentara

  240. Ko će u 100dindzi dal ce tj kad ce penal za mezimicu?
    (posmatrac, 9. mart 2024 18:17)

    # Link komentara

  241. Partizan iz 2 sanse 2 gola. Zvezda iz 10 sansi jedan. Tu je razlika. Posteno
    (Tinpu, 9. mart 2024 18:16)

    # Link komentara

  242. Miloje se vratio kao TERZINA MARIONETA!
    KRASO na klupi a drvo u startnoj postavi... I evo povedoše 1-2

    Sever ćuti i uživa - TO NISU VIŠE NAVIJAČI ZVEZDE!!!!
    (Pedja J7, 9. mart 2024 18:16)

    # Link komentara

  243. Partizan mnogo sreće, mnogo, mnogo.. Realan rezultat je 5:0 za CZ ali eto šta je fudbal. Duljaj mora da menja nešto jer ovo ne ovako ne možemo u drugom
    (PredragDrobnjak, 9. mart 2024 17:57)

    Ovo je fudbal. Ne moze svaka sansa da bude gol. Realan rezultat bi bio 2:0 za Zvezdu.
    (Derbi-Fan, 9. mart 2024 18:12)

    # Link komentara

  244. Sve kao i uvek.Zvezda nista dok je sudije ne poguraju kriterijumom, kartonima , tendenciojom...A onaj zid na 12 metara od lopte ce uci u kolekciju pomerenih linija terena, sesnesterca itd. Uvek bili uvek ostali dno dna.Srce tame srpskog sporta
    (sonda, 9. mart 2024 18:11)

    # Link komentara

  245. Veceg panja od onog Stojkovica nisam video u zivotu, a Duljaj odmah uz njega. Pa pored navedene dvojice ne vidim kako moj Bulbuderac ne bi satro ovakav Partizan, sa ovakvim vodjenjem
    (Zoran, 9. mart 2024 18:08)

    # Link komentara

  246. Realno grobari su slabi Zvezda je mogla jedno 4 komada da im da.
    (LOL, 09. mart 2024 17:47)

    Odnos snaga na terenu nije realan jer je Duljaj odlučio da igra kukavički na 0:0. Čim je Partizan malo krenuo napred, odmah gol. Gledajte Srbi objektivno, ostavite emocije po strani jednom u životu.
    (Mikii, 09. mart 2024 17:53)

    Nije Partizan krenuo napred, vec je Mijailovic prodao loptu. Sta li ti gledas.
    (tetris, 9. mart 2024 18:06)

    # Link komentara

  247. Uhvatili se franjevci zivog zida, to je sve sto se videlo od njih za 45 min.
    Veze sa fudbalom nemate, nije to igra za vas.
    Zvezda vas je igracki raznela, docice i golovi.
    Fudbal, to je Zvezda.
    (urke, 9. mart 2024 18:06)

    # Link komentara

  248. Ajde bre Parizan gazi taj rezimski klub
    (vlada, 9. mart 2024 18:00)

    Režimskom klubu partizanu država placa licencu a dug poreski od 25 miliona evra niko ne spominje
    (Kažete a lazete, 9. mart 2024 18:05)

    # Link komentara

  249. Čas fudbala Partizanu
    (Samo jako Zvezdo, 9. mart 2024 18:04)

    # Link komentara

  250. Greše svi što misle da Partizan namerno igra ovako. Zvezda mnogo bolja, Goh igrač manje za Partizan, teško da će II poluvreme biti drzgačije. Nezasluženo smo izjednačili.
    (Zorz Vea, 9. mart 2024 18:04)

    # Link komentara

  251. Ovi mučenici već cvile za sudiju hahahhaha

    Pa predjite centar rodjaci, za pocetk
    (Bolek i Lolek, 9. mart 2024 17 Kad treba predjemo rodjo..
    (mala nevesta, 9. mart 2024 18:04)

    # Link komentara

  252. Naravno da Partizan igra na 0:0. Sramota, ne moze da veze 3 pasa!
    (Derbi-Fan, 9. mart 2024 17:38)

    Je l vama Duljaj kriv sto ste promasili 5 100% sansi?
    (Aezakmi, 9. mart 2024 18:03)

    # Link komentara

  253. Rezultat posle poluvremena nepravedan. Zvezda bila bolja za dva gola bar. Partizan sa jednim pravim sutem i 29% poseda lopte dao gol.
    (Pedja, 9. mart 2024 18:03)

    # Link komentara

  254. Ovi mučenici već cvile za sudiju hahahhaha

    Pa predjite centar rodjaci, za pocetk
    (Bolek i Lolek, 9. mart 2024 17:44)

    Kako kad pravite faulove koje sudija "ne vidi"?
    (Prlence, 9. mart 2024 18:02)

    # Link komentara

  255. Ovakav fudbal se igrao 1953 u El Salvadoru.
    Na Haitiju 1968.
    U Zimbabveu 1975.
    Na Malti 1980.
    U Svazilendu 1991.
    Na Kajmanskim ostrvima 2002.
    I sada u Srbiji.
    Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine.
    (Mali Hijavata, 9. mart 2024 18:02)

    # Link komentara

  256. Sudija ne da da pipnemo loptu. Ako je ovo faul sviraj penal, ako imas obraza!
    (Nenad, 9. mart 2024 17:26)

    Pojma nemas. Zvezda vam neda da pipnete loptu. Faul nad Hvangom cist. Zid pomeren previse,. to i corav vidi. Jos par faulova navukao zvezdi. Recimo kod povrede Dragovica cist faul od Rodica nad Kaluluom (skocio mu na ledja).Uglavnom, zvezda mnogo bolja i ne treba im sudija koji pokusava da pomogne.
    (sasa, 9. mart 2024 18:01)

    # Link komentara

  257. panteri, nište ništa bolji.
    (hehe, 9. mart 2024 18:00)

    # Link komentara

  258. Ajde bre Parizan gazi taj rezimski klub
    (vlada, 9. mart 2024 18:00)

    # Link komentara

  259. Hvala ti Terzo na pojacanjima poput Ndiayea zbog kojih opet cupam kosu..
    (Zvezdas, 9. mart 2024 17:59)

    # Link komentara

  260. Evo sekte u komentarima, kuka na suđenje. To što niste odigrali ni 5 minuta fudbala za poluvreme i što ste dali gol iz naše greške nikom ništa. Igrate antifudbal, sa sudijom ili bez, zaslužili ste tri komada do poluvremena!
    (Samo Zvezda, 9. mart 2024 17:59)

    # Link komentara

  261. Da li bi Partizanu sudija priznao gol da je neki zvezdacic pao kao Natko? 'Ladno bi ga ponistio, e zato je Saldanja ispravio stvari. Sad ispocetka
    (Maki, 9. mart 2024 17:58)

    # Link komentara

  262. Partizan mnogo sreće, mnogo, mnogo.. Realan rezultat je 5:0 za CZ ali eto šta je fudbal. Duljaj mora da menja nešto jer ovo ne ovako ne možemo u drugom
    (PredragDrobnjak, 9. mart 2024 17:57)

    # Link komentara

  263. Sto je najbolje, Zvezda ocajna, kakav je ovo tim i igra, od njih je samo Partizan gori. Jedini igraci koji se mogu nazvati profesionalcima, fudbalerima u pravom smislu te reci, jesu Ivanic, Dragovic, Glazer, sa jedne strane i Saldanja, Natho, Jovanovic, sa druge. Bukvalno 6 igraca spremnih da igraju van granica ove zemlje, ostalo moze bez problema u Graficar, Smederevo...
    (Haha, 9. mart 2024 17:57)

    # Link komentara

  264. zvijezda djeluje ka real madrid u polju protiv ovakvog partizana, partizan mnogo mnogo vise srece nego pameti...
    (NIKAC OD ROVINA ☦MNE☦, 9. mart 2024 17:57)

    # Link komentara

  265. Pored ovog Arandjela nije prosao samo ko nije hteo. Svaki put ali svaki put je Ivanic pored njega centrirao, pa brate kreni ranije da trcis pozadi ako si toliko spor a jeste.
    Najsporiji bek ikada. Partizan igra bez desnog beka, Arandjel igrac manje.
    (Pppp, 9. mart 2024 17:57)

    # Link komentara

  266. Ja koji nisam covek koji veruje u teorije zavere moram reci da je onaj Zeljko Pantic nazalost upravu za sve zadnja linija Prtizana je ovo prodala a napad nije obaveten da nesme da da gol sad je sou u svlacionici kako se opet izmaci a i objasniti Saldanji ko nam je uplatio licencu.
    (Boban, 9. mart 2024 17:57)

    # Link komentara

  267. Moze Kraso da osvoji zlatnu boginju on ce opet da greje klupu "his monsteru" glavnom serifu u gradu..
    (Delija sa severa, 9. mart 2024 17:56)

    # Link komentara

  268. Mijailoviću, dokle bre više čoveče!
    (Stefan, 9. mart 2024 17:56)

    # Link komentara

  269. Saldanja pao na Dragovica, kaze genije grobar sa Arene ono je prekrsaj nad Saldanjom - Dragovic izadje zbog povrede.
    (fist, 9. mart 2024 17:56)

    # Link komentara

  270. Bravo Zvezdo namesto 5-0 nereseno..neznam kako ovaj Partizan je na prvo mesto..loly
    (Toronto, 9. mart 2024 17:55)

    # Link komentara

  271. Zbog ovakve greške i poklon lopte Mijailovića, nakon koje primamo gol, odmah bi mu dao ispisnicu! Samo zbog njegove neozbiljnosti nemamo prednost! Inače, mnogo smo bolji, Partizan opstrukcija igre!
    (Severnjača, 9. mart 2024 17:55)

    # Link komentara

  272. Miailović zločin koji traje,za koliko je golova direktno kriv,strašno
    (Miks, 9. mart 2024 17:54)

    # Link komentara

  273. Režimski sudija, a ne priznaje CZV gol iz ofsajda?
    (Obrad, 9. mart 2024 17:47)

    A kao trebao bi da prizna gol iz onako ocitog ofsajda, da ne bi bio rezimski?
    (miki, 9. mart 2024 17:54)

    # Link komentara

  274. Na stranu to da li je bio faul nad Nathom ili ne. Zvezda je mnogo bolji tim i ovolika pomoć sudija joj uopšte nije potrebna.
    (Boki, 9. mart 2024 17:54)

    # Link komentara

  275. Realno grobari su slabi Zvezda je mogla jedno 4 komada da im da.
    (LOL, 09. mart 2024 17:47)

    Odnos snaga na terenu nije realan jer je Duljaj odlučio da igra kukavički na 0:0. Čim je Partizan malo krenuo napred, odmah gol. Gledajte Srbi objektivno, ostavite emocije po strani jednom u životu.
    (Mikii, 9. mart 2024 17:53)

    # Link komentara

  276. Znao sam da ce Zvezda da primi gol posle onoliko promasaja. Dobro je da smo bar prethodno dali gol.
    (Boki, 9. mart 2024 17:53)

    # Link komentara

  277. Tragedija za 2 komentatora u studiju , Partizan izjednacio.
    (laki, 9. mart 2024 17:52)

    # Link komentara

  278. Milojeviću da se ne ljubimo..
    (Lobanje, 9. mart 2024 17:52)

    # Link komentara

  279. Očajni Partizan.
    Maske konačno padaju.
    (Boris, 9. mart 2024 17:51)

    # Link komentara

  280. Evo prvi napad Partizana i gol..

    Pa igrajte bre za gol više, ne umemo mi da se branimo, alo Igore?
    (Kecman, 9. mart 2024 17:51)

    # Link komentara

  281. Sta god ko pricao, realno, Zvezda je za dva koplja bolja danas, bez obzira na 1-1 trenutno. Sad se vidi sta znaci kada igras jake utakmice (Liga Sampiona), pa taman ih i sve izgubio. Ali igras sa jacima i ti si jaci. Unistila je Zvezda potpuno Partizan i verujem da ce do kraja biti bar 3-1 za domacina.
    (Corleone, 9. mart 2024 17:50)

    # Link komentara

  282. Eto šta ti je fudbal, šutneš deset puta na gol, daš jedan primiš jedan. Biće ovo vrhunsko drugo poluvreme, Partizan bez igre praktično dao gol.
    (nije-bob, 9. mart 2024 17:50)

    # Link komentara

  283. Sudija je trebalo da izadje u crveno belom dresu, zvezdin navijac, iskustvo 14 utakmica, evo izmislja slobodnjak, igru pusta kad treba da svira za partizan, i obrnuto. Bolji ste pobedite posteno ako mozete. Ocekujem penal ako drukcije ne moze.Stvarno ste Fk Naprednjak.
    (Laki, 9. mart 2024 17:29)

    Laki, kako te nije sramota? Jel mi gledamo istu utakmicu? Pozdravi Zeljka Pantica...
    (Dragan, 9. mart 2024 17:50)

    # Link komentara

  284. Kako su provali panja Stojkovica I prolaze pored njega kao pored spomenika.
    Za ,evo 39 minuta Partizan nije ima krstenu akciju.
    Duljaj apsolutno blage veze nema, ali covek umesto da mesi hleb on ovde pokazuje ne znam sta ???
    Taktika njehova je da Zvezda napada 90min. a Partizan se uzda u Boga.
    Evo konacno gol za Zvezdu I bas mi drago da se ogoli totalna vezara u obliku Duljaja, a odbrana sastavljena od panjeva, sta reci.
    (Zoran, 9. mart 2024 17:49)

    # Link komentara

  285. Realno grobari su slabi Zvezda je mogla jedno 4 komada da im da.
    (LOL, 9. mart 2024 17:47)

    # Link komentara

  286. Režimski sudija, a ne priznaje CZV gol iz ofsajda?
    (Obrad, 9. mart 2024 17:47)

    # Link komentara

  287. Ceo tvoj komentar je nevidjena laž i glupost, kada je počela sezona imao je 21 godinu, nemaš pojma
    (Navijač zvezde, 9. mart 2024 17:16)

    Da znas zasto je uveden bonus ne bi reagovao na godine. On ogra za Novi Zeland.
    (ultrasrbin, 9. mart 2024 17:45)

    # Link komentara

  288. Ovi mučenici već cvile za sudiju hahahhaha

    Pa predjite centar rodjaci, za pocetk
    (Bolek i Lolek, 9. mart 2024 17:44)

    # Link komentara

  289. Heheh,Arandjel Stojkovic. Hahahah. Igrac iz Ofke. Svaki napad je prosao, pliva lik svo vrijeme.
    (Goran, 9. mart 2024 17:43)

    # Link komentara

  290. Bez obzira sto ni Zvezda nema pojma, taktika Duljaja je da se od 1 minute cuva 0-0.Partizan igra bez ikakve zelje da ugrozi gol Zvezde u ovih 38 minuta.
    (Maki, 9. mart 2024 17:42)

    # Link komentara

  291. Taktika genija Duljaja je fudbal bez taktike. Ovo je zalosno gledati.
    (Zoran, 9. mart 2024 17:39)

    # Link komentara

  292. Naravno da Partizan igra na 0:0. Sramota, ne moze da veze 3 pasa!
    (Derbi-Fan, 9. mart 2024 17:38)

    # Link komentara

  293. Zašto odmah spominjati sudije. Jeste malo više pomerio živi zid, ali nije kriv što Partizan ne može preći pola, a ni što Zvezda ne zna dati gol. Realno.
    (Bily the pljuc, 9. mart 2024 17:37)

    # Link komentara

  294. Imali neko da javi onom našem dasnom beku Stojkoviću da bar jednom čuva igrača do sebe,duva promaja pored njega.
    (zis, 9. mart 2024 17:33)

    # Link komentara

  295. kakvo sudjenje,pitam se da li ce do kraja utakmice sudija dosuditi bar 3 prekrsaja u korist partizana,nije ni cudo sto su postavili ovog sudiju
    (nesa80, 9. mart 2024 17:32)

    # Link komentara

  296. Ceo tvoj komentar je nevidjena laž i glupost, kada je počela sezona imao je 21 godinu, nemaš pojma
    (Navijač zvezde, 9. mart 2024 17:16)

    Sta konkretno nije tacno? Stamenic ima preko 22 godine i igra za Novi Zeland i kakva je tu korist od bonusa za nas fudbal? Molim odgovor.
    (Ivan kg, 9. mart 2024 17:32)

    # Link komentara

  297. Sudija je trebalo da izadje u crveno belom dresu, zvezdin navijac, iskustvo 14 utakmica, evo izmislja slobodnjak, igru pusta kad treba da svira za partizan, i obrnuto. Bolji ste pobedite posteno ako mozete. Ocekujem penal ako drukcije ne moze.Stvarno ste Fk Naprednjak.
    (Laki, 9. mart 2024 17:29)

    # Link komentara

  298. Ovaj Sudija ne zna gdje se nalazi, odvaja zivi zid Partizana na 10 metara,samo u golu sto ih nije postavio, daje karton Kaluluu, nista mu covjek nije rekao, strasno.
    (miki, 9. mart 2024 17:29)

    # Link komentara

  299. A onaj Drulović kaže voleo bih da bude 2:2,čak mu se i voditelj smeje,eeee moj grobare
    (Zoran, 9. mart 2024 17:16) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Pri tome,covek trenira reprezentaciju.
    Malo neutralnosti nije na odmet.
    Grobarski kompleksi, uvek i svuda.
    (urke, 9. mart 2024 17:29)

    # Link komentara

  300. Hahaha sta radi sudija, koliko je ovo metara udaljen zivi zid? 10? 15? Sramota
    (Deksi, 9. mart 2024 17:29)

    # Link komentara

  301. U prvih 23 minuta, bilo je 7-8 sudijskih odluka koje bile 50-50, i svaka je bila u korist Zvezde. A najjaci mi je bio slobodnjak Kange sa nekih 18 metara gde je zivi zid postavljen skoro na peterac. Ono bi zaista samo slep covek onoliko odaljio zid. Ili neko instruisan.
    (Ivan kg, 9. mart 2024 17:29)

    # Link komentara

  302. Ove sezone su nekoliko golova dali golova kada je igrač protivnija bio povređen, a Duljaj licemer se ljuti
    (Ejjj, 9. mart 2024 17:29)

    # Link komentara

  303. hahaha, zivi zid udaljen vise od 10 metara... hajde, kada ce taj penal da se svira da prekinemo ovaj cirkus. Zalosno.
    (realnost, 9. mart 2024 17:27)

    # Link komentara

  304. 23 minut. Sudija je vec pokazao zasto je izabran da sudi derbi.
    (Ulver, 9. mart 2024 17:27)

    # Link komentara

  305. Tesko je igrati bez trenera, a to je Partizan. Ovi izgledaju kao da su se prvi put skupili. Nije mi jasno sta je poenta ovoga sto Partizan igra ?? Sta reci o odbrani Partizana ? Pa takav skup vezara ja nisam u zivotu video.
    (Zoran, 9. mart 2024 17:26)

    # Link komentara

  306. Sudija ne da da pipnemo loptu. Ako je ovo faul sviraj penal, ako imas obraza!
    (Nenad, 9. mart 2024 17:26)

    # Link komentara

  307. Ali dokle više sa Šerifom?Terziću ogadio si mi fudbal bre.Šta još treba da se desi da bi doveli špica.
    (Baš zato što te znamo, 9. mart 2024 17:24)

    # Link komentara

  308. Samo da ne povedemo u 1 polumvremenu. Ako povedemo, u drugom ima Milojević da igra bunker. Bolje u drugom da povedemo
    (Medvedev, 9. mart 2024 17:22)

    # Link komentara

  309. Nerealno loši napadači zvezde, pa kakvu to šansu treba da dobiju da bi dali gol , leleee ?!
    (vita, 9. mart 2024 17:22)

    # Link komentara

  310. Koliko ovim pajserima treba sansi da bi jedan jedini gol dali? Tri idealke likovi promasuju u 15 minuta - kako god da se ova tekma zavrsi, ozbiljni timovi takve greske ne prave.
    (Sabre, 9. mart 2024 17:21)

    # Link komentara

  311. Duljaj vec opominje arbitre. Seva u njegovom sesnaestercu, pa trazi "razumevanje".
    (Vladan, 9. mart 2024 17:21)

    # Link komentara

  312. Zvezda se igra sa franjevcima.
    Samo da nas ne kazne.
    (Urke, 9. mart 2024 17:19)

    # Link komentara

  313. A onaj Drulović kaže voleo bih da bude 2:2,čak mu se i voditelj smeje,eeee moj grobare
    (Zoran, 9. mart 2024 17:16)

    # Link komentara

  314. A Zvezdin bonus je igrac od preko 22 godine koji igra za Novi Zeland, a sve u korist srpskog fudbala, jer stub SrBstva ne ume drugacije. Sav nas besmisao.
    (Ivan kg, 9. mart 2024 17:01)

    Ceo tvoj komentar je nevidjena laž i glupost, kada je počela sezona imao je 21 godinu, nemaš pojma
    (Navijač zvezde, 9. mart 2024 17:16)

    # Link komentara

  315. Kad ce se ukinuti pravilo da se pusti akcija do kraja pa onda da se dize zastavica za ofsajd?
    Pitam za ocigledne ofsajd pozicije.
    (Jovi BL, 9. mart 2024 17:10)

    # Link komentara

  316. I odma baklje,dimne bombe,petarde.Pa šta ove ološi neko već konačno ne zabrani da uopšte ulazi na stadion.Već više od 30 godina da se tim divljacima ne može stati na put,to meni nikako nije jasno.
    (Ljubo, 9. mart 2024 17:09)

    # Link komentara

  317. Zvezda ne sme da stane.
    (sone, 9. mart 2024 17:08)

    # Link komentara

  318. Pišem sa stadiona, na ulazu su mi oduzeli mali privezak za ključeve jer je "opasan"... Ali zato očigledno ove baklje, petarde i ostala artiljerija su lagano dozvoljene.
    (Kole, 9. mart 2024 17:06)

    # Link komentara

  319. Oću bre samo Zvezda da bude prvak i da nas država podržava još 100 godina i sve sudije da su uz nas.
    (Delija poreklom iz Radzastana, 9. mart 2024 17:06)

    # Link komentara

  320. Pa naravno da je pun
    Kad su smanjili jug puta tri
    (Marko, 9. mart 2024 17:04)

    # Link komentara

  321. Pun stadion, lepa atmosfera, neka pobedi bolji!
    (PredragDrobnjak, 9. mart 2024 17:03)

    # Link komentara

  322. A Zvezdin bonus je igrac od preko 22 godine koji igra za Novi Zeland, a sve u korist srpskog fudbala, jer stub SrBstva ne ume drugacije. Sav nas besmisao.
    (Ivan kg, 9. mart 2024 17:01)

    # Link komentara

  323. Pun stadion, lepa atmosfera, neka pobedi bolji!
    (PredragDrobnjak, 9. mart 2024 16:59)

    # Link komentara

  324. Prolazi zakrčeni.
    Stolice se lome.
    U Srbiji ništa novo.
    (Vanja LFC, 9. mart 2024 16:53)

    # Link komentara

  325. Utisak pred početak - Zvezda od domaćih samo dva beka, a Partizan golmana i četiri odbrambena (verovatno zbog pravila bonusa i nemanja druge opcije). Tuga. Kao ono kad smo bili klinci, pa najmlađe i najlošije stavljaš u odbranu i da brane.
    (Bo, 9. mart 2024 16:52)

    # Link komentara

  326. Bice pravi spektakl! Jedna sansa za CZV i jedna za Partizan. Bice i hiljade komentara za sudjenje. Gde da se kladim za ovo
    (Borac, 9. mart 2024 16:51)

    # Link komentara

  327. Napred zvezdo ole ole ole
    (Miloš, 9. mart 2024 16:49)

    # Link komentara

  328. Pa kako da ne bude krcat
    Kad su ga smanjili puta tri
    (Marko, 9. mart 2024 16:41)

    # Link komentara

  329. Ljudi,smanjite ligu na 10 klubova,dobitak je to na kvaliteti.Pozdrav iz Hrvatske!
    (dule, 9. mart 2024 16:38)

    # Link komentara

  330. Realno, Yveyda je pokayala u Ligi Sampiona da nije kanta ya napucavanje!
    (Kimi ZFC, 9. mart 2024 16:37)

    # Link komentara

  331. Идемо Звездо!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. mart 2024 16:35)

    # Link komentara

  332. Ovi grobari ladno utripovali da su Real Madrid.Gazi grobare večeras Zvezdo.Red bi bio
    (Slobodan, 9. mart 2024 16:34)

    # Link komentara

  333. Jug moze da bude pun kad se popune 3 sektora crvenih stolica ka Zapadu, i 1 sektor ka Istoku, fali jos jedno 3-3500 ljudi za to. Na 29 minuta do pocetka, nema ni naznake da ce onaj veci sektor da se popuni, a ne jos cela 3...
    (Aj sa' se pomerite, 9. mart 2024 16:32)

    # Link komentara

  334. Prošle godine nisu ni pratili svoj klub, to su ti sa juga navijači rezultata koje pokreće mrznja
    (Zvezdaas, 9. mart 2024 16:31)

    # Link komentara

  335. Занимљива постава Звезде. Канга 10. Стаменић, Хванг задњи везни. Иванић лево крило. Букари десно. Очигледно да Милојевић Канги дао потпуну контролу. Ако овако игра.
    (цз, 9. mart 2024 16:29)

    # Link komentara

  336. Grobari idu na derbi,grobari na autokomandi,krcat jug...ovo su vesti na derbi,nigde se Zvezdini navijaci ne spominju...eto bar ste sastav Zvezde napisali...grobarski sajt.
    (macconi, 9. mart 2024 16:25)

    # Link komentara

  337. 6 stranaca u prvoj postavi, 11 stranaca sveukupno,

    zvezda kada je 2014/15 igrala sa Lalatovićem i isključivanja struja nije mogla ni jednog igrača da daje preko milion obeštećenja
    sve klinci igrali

    2017 zvezda ulazi u LS sa jednim strancem

    Ali sad ovi sto nemaju za mleko sa 6 stranaca?

    Kakve manipulacije sa javnosti i glumatanja žrtve u svakom sportu,
    (Zvezdass, 9. mart 2024 15:09)

    Ovo sto si ti napisao je pokusaj manipulacije jer skoro nista nije tacno. Zvezdin tim 2014/15 godine je imao i islusne i proverene igrace, prosek godina oko 25, tako da to nikako ne mogu klinci. Zvezda je usla u LS ne 2017,nego 2018 godine, sa prakticno 4 stranca (Ben, Stojkovic (GC), Borjan (Kanada), Degenek (Australija) i Kafu peti. A to sto sad Partizan ili bilo koji drugi klub ima 6 stranaca ne govori o tome da klub ima para, cesto su stranci jeftiniji, jer i ja bih u nekoj drugoj zemlji bio stranac, pa niko za mene dinar jedan ne bi dao.
    (Ivan kg, 9. mart 2024 16:23)

    # Link komentara

  338. Pun jug navijaca rezultata.
    Hahahahahhahahahahahaahhaahahahah
    (Urke, 9. mart 2024 16:14)

    # Link komentara

  339. Realno Zvezda ima bolji tim, i sve osim zvezdine pobede bi bio veliki uspeh za Partizan.
    (Derbi-Fan, 9. mart 2024 15:57)

    # Link komentara

  340. Nekoliko predvidjanja naseg derbija
    Bakljada i minimum dva prekida meca zbog iste
    Razlomljene i zapaljene stolice od strane grobara
    Tuce ispred stadiona pre i posle meca kao nikada do sada
    (Fudbal i ne vredi spominjati, jer je uvek u senci ovoga, a s obzirom na kvalitet to i nije mnogo tesko)
    tacan rezultat 2:0 za Zvezdu, SporCki pozdrav!
    (Stefke98, 9. mart 2024 15:56)

    # Link komentara

  341. Samo neka daju sve od sebe i da se ne igra na x.

    2-1 za Zvezdu.
    (Delije Apatin, 9. mart 2024 15:55)

    # Link komentara

  342. GAZI ZVEZDO! 🔴⚪
    (Delija sa severa, 9. mart 2024 15:53)

    # Link komentara

  343. Penal za Partizan.
    (Baki, 9. mart 2024 15:47)

    # Link komentara

  344. 0:0
    (Duplo golo, 9. mart 2024 15:42)

    # Link komentara

  345. "Ko još prati namešteno prvenstvo"

    "Bojkot "

    "Idemo Duljaj otimaj namešteno prvenstvo".

    Teška sizofrenija
    (Teška bolest, 9. mart 2024 15:32)

    # Link komentara

  346. Neka pobedi ko hoće samo da više jednom vidimo dobar fudbal.
    (Realno, 9. mart 2024 15:27)

    # Link komentara

  347. БОЈКОТ! Нема фудбала без приватизације.
    (Рајко Четник, 9. mart 2024 15:23)

    # Link komentara

  348. Srećno zvezdo srećno miloje
    (Zvezdas, 9. mart 2024 15:22)

    # Link komentara

  349. Sudeći po postavama oba tima, još dugo mi nećemo imati kreativnog, talentovanog igrača, makar kao Tadića.
    Kompletne navale oba tima, vezni red plus napad, su trećerazredni stranci. Jedini je Ivanić tu od naših, a on je daleko od kreacije i talenta.
    Ako nam Španci, Nemci, Italijani ili neko drugi... ne naprave reprezentaciju od srpske dece rodjene tamo, koja su prošla njihove fudbalske škole, uskoro će nam desetka u reprezentaciji biti Ivanić.
    A onda smo ugasili.
    (Mali Hijavata, 9. mart 2024 15:20)

    # Link komentara

  350. Čekamo da sudija debitant izdominira...
    (Kole, 9. mart 2024 15:17)

    # Link komentara

  351. Ja ga ne čekam sigurno, niti me zanima taj mulj.
    (Medison, 9. mart 2024 15:16)

    # Link komentara

  352. Ne čeka!
    (Violator, 9. mart 2024 15:10)

    # Link komentara

  353. 6 stranaca u prvoj postavi, 11 stranaca sveukupno,

    zvezda kada je 2014/15 igrala sa Lalatovićem i isključivanja struja nije mogla ni jednog igrača da daje preko milion obeštećenja
    sve klinci igrali

    2017 zvezda ulazi u LS sa jednim strancem

    Ali sad ovi sto nemaju za mleko sa 6 stranaca?

    Kakve manipulacije sa javnosti i glumatanja žrtve u svakom sportu,
    (Zvezdass, 9. mart 2024 15:09)

    # Link komentara

  354. Ako bude fudbala Partizan dobija lagano!
    Ako bude bunkera mozda bude i remi!
    (Grobar, 9. mart 2024 15:05)

    # Link komentara