iSTYLE od sada i u TC Galerija: Iskoristite neverovatne popuste i osvojite MacBook Air

U petak, 9. septembra u 17h, otvara se nova iSTYLE Apple Premium Reseller prodavnica u prizemlju TC Galerija - omiljenoj šoping destinaciji u regionu.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

U prijatnom ambijentu osmišljenom po Apple standardima, posetioci i fanovi Apple brenda biće u prilici da isprobaju inovativne proizvode i rešenja, uključujući Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, kao i širok asortiman dodataka za Apple uređaje.

Posetioce tradicionalno očekuju dobra atmosfera, više od 50 vrednih poklona, kao i brojne pogodnosti i iznenađenja, dok će najbrži biti u prilici da se oprobaju u kolu sreće i osvoje nagradu, bez obzira na to da li su planirali kupovinu.

Otvaranje prodavnice u petak obeležiće i neverovatni popusti na širok asortiman proizvoda, među kojima su MacBook Air, iPhone 13, Apple Watch serije 7, Apple AirPods, sa uštedom do čak 34.990 RSD, a svi popusti su eksluzivni i važiće samo za posetioce nove iSTYLE prodavnice u TC Galerija. Sve popuste možete pogledati na linku: https://istyle.rs/galerija-svecano-otvaranje

U Srbiji iSTYLE raspolaže sa pet maloprodajnih objekta, u Beogradu i Novom Sadu, u kojima već 13 godina svim posetiocima, osim proizvoda, nudi i široku lepezu usluga koje odlikuju kvalitet i najviši standardi. Sve to zahvaljujući kompetentnom timu stručnjaka, sertifikovanom i obučenom po Apple standardima.

Osvojite najnoviji MacBook Air M2

Na dan otvaranja nove prodavnice u Beogradu, iSTYLE je pripremio i vredne nagrade za najbržih 50 posetilaca, kao i još vaučera za dodatne popuste, na čelu sa najnovijim MacBook Air M2 računarom na poklon, čija je vrednost 206.290 RSD! MacBook Air M2 fantastičnih performansi možete pogledati na linku: https://istyle.rs/macbook-air-mly33ze.html