PR

Kompanija BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriaticj e svrstana u globalni vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primeni izvanrednih rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologijama.

PR ponedeljak 19.07. 11:25

Cloud marketplace:(r)evolucija u korišćenju poslovnog softvera

Od sistema za planiranje poslovnih procesa do napredne analitike, značaj koji danas imaju softverska rešenja za poslovanje možda najbolje ilustrije termin ‘sink or swim' - ili ćete se digitalizovati ili rizikujete da “potonete”. A kada je digitalizacija u pitanju, svetske ali i domaće kompanije imaju način da je ubrzaju kroz novi model isporuke biznis aplikacija.

PR četvrtak 15.07. 11:09

(Ne)očekivana promena poslovanja u Srbiji – kako smo se snašli?

Pandemija koronavirusa odjednom je promenila naš život. Kako se situacija razvijala, tako smo i mi morali da se prilagođavamo i menjamo svoje svakodnevne navike. Odrekli smo se nekih osnovnih i tradicionalnih stvari zbog svega što nas je zadesilo, pa smo se kolektivno preselili na internet.

PR četvrtak 1.07. 15:00
strana 1 od 2 idi na stranu