Idealan praznični poklon za sve ljubitelje fotografije

Kraj godine se bliži, kao i praznični period. Došlo je vreme da se razmišlja o poklonima za svoje najmilije, a iz kompanije Huawei stižu idealni predlozi.

Podeli
Foto: Huawei / Promo
Foto: Huawei / Promo

U pitanju su Huawei Mate 50 Pro i Huawei nova 10, telefoni koji se ističu svojim kamerama, a predstavljaju savršen izbor za sve ljubitelje fotografije. Svojim karakteristikama su oduševili mnoge stručnjake iz tech industrije, a sigurno je to da će svojim korisnicima pružiti nezaboravno iskustvo fotografisanja i beleženja mnogih uspomena.

Huawei Mate 50 Pro – luksuzni kralj fotografije

Prvo što će privući pažnju svih ljubitelja flegšip pametnih telefona jeste luksuzni izgled Huawei Mate 50 Pro. Simetrija prstena sa zadnje strane, Clous de Paris stepenasti dizajn i kvalitetni materijali su ono što izdvaja ovaj interesantni gedžet.

Njegova sofisticirana kamera donosi mnoštvo novina, poput prve fizički podesive blende na 10 nivoa, čime samostalno prilagođavate zamućenje i dubinu polja. Ovaj sistem kamera se sastoji iz tri napredna sočiva: širokougaono od 50 MP sa fizički podesivim otvorom blende u rasponu od f/1.4 do f/4.0, telefoto od 64 MP sa blendom od f/3.5 i ultra-širokougano sočivo od 13 MP uz otvor od f/2.2. Ono što će se korisnicima koji vole da prave grupne selfije zasigurno dopasti jeste prednja ultraširoka kamera od 13 MP. Opseg zuma do x200 je tu kako biste uvećali sve prelepe zimske predele, sitne detalje kao i udaljene predmete. Super Macro režim je tu da prenese realistično minijaturne teksture i detalje, i to u rasponu od 3 do 5cm. A kamera Huawei Mate 50 Pro je tu da uhvati bogate detalje, izrazite kontraste i žive boje čak i tokom noćnog fotografisanja. Super Night režim je zadužen za odlične rezultate u uslovima slabijeg osvetljenja.

Foto: Huawei / Promo
Foto: Huawei / Promo

Huawei nova 10 Pro – moderni gedžet za selfije

Upečatljiva spoljašnjost, kompaktan Star Orbit Ring dizajn i odlične funkcije su sve ono što opisuje Huawei nova 10 Pro. Zvezdani sjaj i završni sloj poput stakla čine da se ovaj gedžet dopadne svakom ljubitelju modernih uređaja. Sa zadnje strane poseduje glavnu kameru rezolucije 50 MP sa f/1.8 sočivom i RYYB filterom boja, širokougaonu kameru rezolucije 8 MP i f/2.2 blende, kao i senzor dubine rezolucije od 2 MP za bolje određivanje fokusa i portrete. Ono što Huawei nova 10 Pro izdvaja od ostalih pametnih telefona je revolucionarna dvostruka prednja kamera, koja inspiriše svoje korisnike da pomeraju granice.

Ultraširokougaona Auto Focus kamera od 60 MP je prva takva u industriji, i podržava ugao snimanja od čak 100 stepeni. Uz 4k selfi video, lepi trenuci su zabeleženi u visokoj rezoluciji. Zahvaljujući Huawei Multi-Vision fotografisanju, moguće je zumirati između 0,7x i 5x, a sve to dok fotografišete selfi prednjom kamerom. Bez obzira na broj osoba, tipu osvetljenja ili količini detalja, sve fotografije će na ovaj način biti jasne i lepe. Dual-View video pruža sinhrono zumiranje, kako biste videli detalje poput šminke, kao i ukupan efekat. Huawei nova 10 Pro poseduje i manju portret kameru od 8 MP, koja je tu za krupni plan, uz 2x optički zum i 5x digitalni zum. Bez obzira da li ste u gužvi ili ima mnoštvo detalja u okolini, uz Showcase Focus sočivo se automatski fokusira na objekat ispred prednje kamere.

Moćne kamere za večne uspomene

Uz Huawei Mate 50 Pro i Huawei nova 10 Pro, moći ćete da zabeležite sva dešavanja koja slede u narednoj godini. Bitno je da uz sebe imate kvalitetan uređaj, koji će adekvatno ispuniti sve vaše potrebe. Uz bateriju od 4700 mAh, brzo punjenje od 66W kao i SuperStorage funkciju, Huawei Mate 50 Pro će podržati sve vaše fotografske snove, tokom celog dana. Huawei nova 10 Pro je idealan gedžet za ljubitelje selfija, a uz fenomenalnu opciju SuperCharge Turbo od 100W, za svega 20 minuta možete nastaviti sa fotografisanjem ili snimanjem vloga. Na vama je da izaberete, a jedno je sigurno – Huawei telefoni donose neverovatno iskustvo fotografije i čuvaju vaše najdraže uspomene.