Koji je najbolji televizor za vas?

Kada kupujemo automobil ili nekretninu, odluku uvek donosimo uzimajući u obzir naše potrebe, a isto važi i za kupovinu novog televizora za uživanje u omiljenim serijama i filmovima.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Pri nabavci novog televizora suočavamo se sa brojnim pitanjima - Hoće li se uklopiti u enterijer? Da li je lak za korišćenje? Kakve mogućnosti poseduje i da li se one podudaraju sa mojim načinom života?

Samsung u svojoj nagrađivanoj ponudi televizora nudi dva televizora sa premijum karakteristikama i jedinstvenim dizajnom, prilagođenim različitim potrebama, a koji su trenutno na specijalnoj promociji do 21. marta 2021. godine. Reč je o The Serif i The Frame televizorima koji će svojim vrhunskim mogućnostima, upečatljivim izgledom i odličnim prikazom slike oduševiti svakoga ko želi da uživa u omiljenim sadržajima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ograničeni prostor više nije problem

Ponekad televizor može zauzeti previše prostora, bez obzira na veličinu sobe, zbog čega je teško rasporediti nameštaj u dnevnom boravku onako kako zaista želite. Zar ne bi bilo idealno kada biste televizor mogli da držite na postolju ili ga premeštate po želji i potrebi, uređujući prostor prema vlastitom ukusu? Najnoviji Samsung The Serif nije televizor kome je mesto kraj zida – može se nalaziti bilo gde u prostoriji, čak i na samoj sredini. Bez obzira na to gde ga postavite, sa ili bez metalnog postolja, on se savršeno uklapa u okolinu i izgleda odlično iz svakog ugla, a dostupan je u nebesko beloj i pastelno plavoj boji.

Foto: Promo
Foto: Promo

Dizajn koji odgovara svakom domu

The Frame televizor visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta slike svaki dom pretvara u pravu galeriju, zahvaljujući umetničkom režimu koji omogućava prikazivanje slika i fotografija iz jedinstvene Art Store prodavnice kada je televizor isključen, zatim luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru. Kako lepota enterijera ne bi bila narušena hrpom električnih žica, jedinstveni Samsung The Frame televizor svojim elegantnim, modernim dizajnom može da ulepša svaki prostor zahvaljujući samo jednoj tankoj, neprimetnoj vezi koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja.

Foto: Promo
Foto: Promo