Kupite Motorola telefon, i na poklon dobijate Philips televizor

Motorola je spremila veoma vredan poklon za sve MTS i Vip mobile korisnike.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Svi korisnici koji kupe Motorola modele moto g8 (VIP mobile) ili moto g8 Power (MTS), na poklon dobijaju Philips televizor dijagonale 32 inča.

Saznajte više o Motorola ponudi u VIP mobile

Saznajte više o Motorola ponudi u MTS (Zbog velikog interesovanja zaliha koja je prvo isporučena MTS-u je prodata, i uskoro se očekuje nova isporuka uređaja i televizora kako bismo izašli u susret korisnicima)

Motorola G8 je idealan izbor za sve koji traže savršeno izbalansiran telefon koji kombinuje odlične performanse, kvalitetne kamere i veliki ekran, dok model G8 Power ide jedan korak dalje zahvaljujući velikoj bateriji koja omogućava 3 dana nesmetanog korišćenja nakon samo jednog punjenja.

Foto: Promo
Foto: Promo

Motorola g8

Motorola g8 poseduje Snapdragon 665 procesor i 4GB RAM-a koji doprinose još bržem funkcionisanju telefona i lakom korišćenju više aplikacija istovremeno bez ikakvog zastajkivanja.

Kako biste uživali u svojim aplikacijama i multimedijalnom sadržaju, na raspolaganju imate Max Vision HD+ ekran dijagonale 6.4 inča sa ultraširokim prikazom koji je idealan za gledanje video snimaka i igranje omiljenih igrica.

Uz Motorolu g8 je lako kreirati i snimke u visokoj rezoluciji, bez obzira na blizinu ili udaljenost objekta.

Napravite fantastične ultra-širokougaone panoramske fotografije, zabeležite najvažnije životne trenutke – čak i pri slabom osvetljenju i iskoristite funkcije veštačke inteligencije za izbor savršenog režima fotografisanja.

Sada možete da se upustite u svaku avanturu i ne brinete o trajanju baterije jer Motorola g8 u sebi ima bateriju kapaciteta 4.000mAh koja je u stanju da vam pruži i do 40 sati korišćenja telefona nakon samo jednog punjenja.

Foto: Promo
Foto: Promo

Motorola g8 Power

Zahvaljujući velikoj bateriji kapaciteta 5.000mAh, Motorola g8 Power može da pruži i do 3 dana korišćenja nakon samo jednog punjenja baterije kako biste u potpunosti mogli da oslobodite svoju kreativnost.

Sada od telefona možete da zahtevate više i prepustite se bežičnoj slobodi zahvaljujući bateriji koja vam pruža do 188 sati strimovanja muzike i preko 20 sati gledanja filmova i serija.

Uz svu ovu snagu g8 Power nudi i ozbiljne performanse zahvaljujući Snapdragon 665 procesoru koji je uparen sa 4GB RAM-a.

Svi ljubitelji fotografije na raspolaganju imaju sistem od 4 kamere na zadnjoj strani telefona (16MP glavni senzor, 8MP telefoto objektiv, 8MP ultraširoka kamera i 2MP macro senzor) koji zahvaljujući veštačkoj inteligenciji pravi fotografije baš onako kako ste ih zamislili.

Svoje omiljene slike, filmove, aplikacije možete da gledate na velikom Max Vision Full HD+ ekranu dijagonale 6.4 inča, dok maksimalan užitak u multimedijalnom sadržaju kompletiraju dva stereo zvučnika koje je posebno podesio Dolby.

Na raspolaganju imate i 64GB prostora za skladištenje svih bitnih podataka, fotografija, video snimaka i aplikacija.