1. [link]

    Par puta nek ponovi i imaće preklopni!
    😂🤣
    (466453, 11. mart 2024 23:24)

    # Link komentara

  2. (H H, 11. mart 2024 16:46)

    Pa više ti zvučiš kao klasična pušačica marketinga :) Sve su oni nešto "specijalno", a onda Zak u JerryRigEverything iskasapi njihov uređaj i pokaže ti iznutra da su sve standardni delovi koje imaju i drugi proizvođači na tržištu. "Posebni" su donekle samo njihovi procesori, ali ni oni nisu tehnički njihovi (TSMC&ARM) nego su samo dizajnirani od strane njih. I kako te nije sramota da lažeš za praktično sve što si izrekao da su oni imali prvi, proverio sam i za M2 i za AC1200 wireless (kao da mi nemamo internet da proverimo)... Apple je 2012. još uvek UVELIKO ugrađivao samo obične HDD u svoje računare, a tek u najskuplje SSD, M2 još nisu ni ušli na mainstream tržište, a prvi mainstream računar sa M2 diskom je bio DELL XPS8700 2013. godine. I za modem lažeš, Apple ga tek 2014. prvi put ugrađuje u svoje uređaj tačnije u ajfon 6 seriju godinu dana posle prve ugradnje tog modema u mainstream uređaje na tržištu. Za i5 procesor si samo smešan, entuzijasti su oduvek čekali i7 procesore i nikada Apple nije dobio prvenstvo za to. Ovo što si rekao da Samsung i LG da prave bolje ekrane za Apple nego za sebe je vrhunac ludosti, očigledno nikada nisi držao najbolje S telefone u rukama jer da jesi znao bi da manuelnim podešavanjem možeš da jednako prenaglasiš boje na njima isto kao što radi Apple fabrički na svojim telefonima pa vam stvara iluziju da su "bolji" ekrani, a u stvari imaš prenaglašeno vividno maltretiranje vida sa bojama. Ajde sad nova tura laži.
    (A-Ha-Ha, 11. mart 2024 21:47)

    # Link komentara

  3. @nevidjeno zlo…
    Slazem se. Apple je bas poznat po tome sto ugraduje jeftinu tehnologiju u svoje uredjaje.
    Seti se samo 2012 i ugradnje m.2 ssdova, koji su bili misaona imenica za ostale PC proizvodjace. AC1200 wireless iste godine. Core I5 procesore sa ekskluzivnim pravom ugradnje u svoje racunare godinu dana pre nego sto je Intel poceo da ih isporucuje ostalim proizvodjacima, izuzev IBMa.
    Samsung ekrani za mobilne, koji su napredniji u tom trenutku od onih koji se ugraduju u aktuelin S model. Retina display koji je LG pravio samo za njih… I tako…
    (H H, 11. mart 2024 16:46)

    # Link komentara

  4. Savitljiv, nevidljiv, a cijena prava sitnica.
    (Trotters Independent Traders, 11. mart 2024 15:18)

    # Link komentara

  5. Reći ću vam ja kad će Apple da predstavi i laptop i telefon sa savitljivim ekranom, onog trenutka kada ta tehnologija bude toliko jeftina da na svakom prodatom uređaju imaju zaradu od 1000+% jer će njih u nabavci da košta par dolara takav ekran. Dok ta tehnologija ne stasa da bude masovno proizvedena i jeftina oni je neće ugrađivati u svoje uređaje, jednostavno suviše su veliko zlo da bi stavili neku skupu tehnologiju u svoje proizvode. Ovo sada što se piše po medijima su sve samo glupave spekulacije i izmišljeni narativi radi ispitivanja javnog mnjenja i podizanja hajpa da bi kad konačno to izbace imali prodaju, ali ta prodaja je daleko jer kao što sam već naveo sama tehnologija im se trenutno ne isplati, neće imati suludu zaradu od nje.
    (Neviđeno zlo od korporacije, 11. mart 2024 13:27)

    # Link komentara