Demantovano: Ne gasi se

Google je morao javno da izjavi da je Gmail "tu da ostane", nakon što se na društvenim mrežama naširoko proširila prevara u kojoj se tvrdi da se Gmail gasi.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Otvorio sam Gmail nalog dok se još pristupalo po pozivu. (Imam nalog sa srpskim imenom i @gmail.com, dakle bez bilo kakvih prezimena, brojeva…itd.). Ne koristim taj email servis aktivno više od 15 godina. Služi mi isključivo za nužne/rizične registracije. Iz godine u godinu je sve gori, nepregledniji, neintuitivniji, nepouzdaniji, agresivniji, nebezbedniji i sve više denuncijatorski. To je Gmail. Što se mene tiče: RIP.
    (Dart, 27. februar 2024 07:35)

    # Link komentara

  2. Vala, ne bi bila šteta ni da ga ugase.
    Svaki drugi mejl koji pošaljem na veći broj Gmail adresa, ili završi u spamu ili uopšte ne bude isporučen i to bez povratne informacije da nije isporučen, pa onda moram da šaljem ponovo, pa opet nekim ne stigne, pa onda moram da objašnjavam korisnicima da provere spam, pa ako oni odgovore da im nije poruka stigla ni u spam, moram opet da šaljem uz objašnjenje šta radi Gmail filtriranje...
    Jednostavno Gmail bi trebao obavezno da obavesti korisnika da mu mejl neće biti isporučen i bar da prikaže tekstualni sadržaj te poruke, ili bi trebao da omogući korisnicima da lako dodaju domen ili bar mejl adresu sa koje sve dolazeće poruke 100% nisu spam.
    (Veliki brat, 25. februar 2024 16:44)

    # Link komentara

  3. … ma, gasi se ‘Basic’ gmail strana… iskreno, meni najčitljivija…
    (istina, 24. februar 2024 18:32)

    # Link komentara

  4. Steta. Šizofrenik težak od interfejsa.
    (Otto forver, 24. februar 2024 16:14)

    # Link komentara