1. (Prljavi zeleni robot AI, 07. februar 2024 13:21)
    ……
    @Prljavi:
    Dokle ćeš, bre, Prljavi, da se blamiraš sa tim poluinformacijama i pismenim sastavima? Živiš u zelenoj žabokrečini neznanja. Douči malo to što si pokušao da napabirčiš i konsultuj se sa nekom AI. Bićeš sigurno pismeniji, a možda i pametniji.
    (Dart, 8. februar 2024 08:38)

    # Link komentara

  2. (Dart, 6. februar 2024 16:11)

    Čekaj malo toksični bote, ti to opet pljuješ po suparničkom taboru a da pre toga nisi krenuo od svog? Pa Apple ima NEKOLIKO metasploit "zero day" ulaza u svoj softver već duže od decenije koji omugaćava njihovim (Američkim) službama bezbednosti neometan pristup svakom Apple uređaju na planeti zemlji i koji naravno svaki iole pismeniji haker zna da iskoristi i onda dođeš ti da nam pametuješ o drugima... Ne zasmejavaj nas bote ionako ti je "humor" na nivou pećinskog čoveka. U San Francisku se deca igraju sa Flipper Zero uređajima tako što hakuju ajfone svojim drugarima svaki božiji dan, čak ni najnovije ažuiriranje iOS-a nije popravilo nijedan od tih zero-day propusta, toliko o tebi i tvom "čuvenom" "eko-sistemu", doviđenja prijatno.
    (Prljavi zeleni robot AI, 7. februar 2024 13:21)

    # Link komentara

  3. Internet pretraživač više nema isti značaj kao ranije. Sve manje je pretraživanja. Ljudi unapred znaju šta će posetiti na internetu: Facebook, Intagram, TikTok, YouTube, B92, Blic, Tehnomaniju, Halo Oglase... Ne sećam se kada sam zadnji put tražio nešto.
    (milan, 6. februar 2024 20:08)

    # Link komentara

  4. Kad se toliko hvale kako je AI genijalna i pametna, zašto se ne izbaci totalno SEO smeće i AI da se bavi analizom stranica i markira 95 posto stranica na kojima će naći te gluposti i filovane tagove kao marketišnko-clickbait-ostalo smeće i NIKAD ne prikaže na prvih 100 strana pretrage.
    (V for Vendetta, 06. februar 2024 13:38)
    ………….

    Zamisli da koristiš OS, pregledač i mejl app koje pravi Meta/Facebook umesto Gugla? Da li bi verovao u njihove namere i očekivao od firme koja ŽIVI od prodaje tvoje privatnosti i oglašavanja da te na bilo koji način zaštiti? Ne. Kakva je onda suštinska razlika izmedju Mete i Gugla/Alfabeta? Nema je. Potpuno ista priča, samo se gugloidima čini da uživaju nekakvu slobodu. Kmet do kmeta. Sirotinja raja.
    (Dart, 6. februar 2024 16:11)

    # Link komentara

  5. odavno ne koristim google, Perplexity AI rešava sve ove probleme, besplatna verzija je sasvim dovoljna. nema reklama i spama
    (mag, 6. februar 2024 14:27)

    # Link komentara

  6. @V for Vendetta,

    Tako je i google poceo - uveo sasvim novu vrstu pretrage. Pokreni biznis.
    (stef, 6. februar 2024 14:17)

    # Link komentara

  7. Kad se toliko hvale kako je AI genijalna i pametna, zašto se ne izbaci totalno SEO smeće i AI da se bavi analizom stranica i markira 95 posto stranica na kojima će naći te gluposti i filovane tagove kao marketišnko-clickbait-ostalo smeće i NIKAD ne prikaže na prvih 100 strana pretrage.
    (V for Vendetta, 6. februar 2024 13:38)

    # Link komentara