Sajber kriminalci nude jeftine pretplate za Netflix, a evo šta se krije iza toga

Netflix je ukinuo jednu od svojih popularnih opcija: deljene naloge. Ova odluka izazvala je značajan egzodus korisnika, pa je Netflix, na primer, samo u Španiji izgubio više od milion pretplatnika tokom prvog kvartala 2023. godine. Ovo ukazuje na to da mnogi korisnici nerado plaćaju za individualne planove pretplate.

Izvor: Informacija.rs
Pošaljite komentar
  1. Hvala bogu pa sam na vreme raskinuo pretplatu za taj Netflix od sada serije i filmove skidam sa torrenta i gledam šta ja hoću a ne da mi Netflix servira njihov woke smeća od serije i fimova
    (Alien shooter, 28. maj 2023 14:22)

    # Link komentara

  2. @ Zasto bih ogranicavao pristup mom Netflix nalogu!?! Sta ja imam od toga?!? Svakako placam pretplatu, zasto ne bih omogucio i drugarima da besplatno gledaju sadrzaj!?! Delio sam, delim i delicu dokle god to budem mogao!
    (???, 27. maj 2023 10:22)

    Ne bi tu bilo problema da nesto svoje delis. Ovako ko pravi komunista volis deliti tudje, a zamisli sad njih. Zasmetalo im, dripci jedni. Ko su oni tebi da kazu da ih neces moci vise podkradati. Nije danas lako ni lopov biti
    (Splavar, 28. maj 2023 02:18)

    # Link komentara

  3. Pun internet sajber kriminalaca koji nude i sve kanale i sve moguce filmove i sve moguce serije sto niko ne moze da ponudi i nikom im nista ne moze. Uzimaju na stotine hiljada evra bez ikakvih troskova i poreza.Vrse i stalan update filmova i serija. Posebno zaradjuju na nasim gastarbajterima. Ja im placam jer sam veliki filmofil i volim sport, mrzilo me da skidam sa neta svaki put neku seriju ili film ili gledam neki sportski dogadjaj na netu. 5 evra nije puno za taj uzitak.
    (Dragan RS, 27. maj 2023 11:54)

    # Link komentara

  4. Svoje lozinke drzim naljepljene na gornji rub monitora pa kad mi zatrebaju samo malo savijem papiric prema dole, jedino me zivcira kaj onda svaki put imam prasnjavi prst, a ostatak prasine upadne u tipkovnicu.
    (KKK-666, 27. maj 2023 11:44)

    # Link komentara

  5. Zasto bih ogranicavao pristup mom Netflix nalogu!?! Sta ja imam od toga?!? Svakako placam pretplatu, zasto ne bih omogucio i drugarima da besplatno gledaju sadrzaj!?! Delio sam, delim i delicu dokle god to budem mogao!
    (???, 27. maj 2023 10:22)

    # Link komentara

  6. Niti Netflix niti ovi kriminalci nisu primetili da većina serija i filmova nema srpski prevod. U stvari nema uopšte srpski prevod, jer je ponešto prevedeno na croatijanski, ostalo na rumunski i mađarski. Ne smeta dok mogu da pojačan ton, ali kad deca legnu, stšam i gledam i odlučujem se samo za one stvari sa tim susjednim prevodom. Bedno od Netflixa.
    (blabla, 27. maj 2023 09:27)

    # Link komentara

  7. Dzaba pokusavate. Pa sta ako je na Dark Webu? Samo milion ljudi u Spaniji nece placa pretplatu 7.99 EUR, ali to zapravo nije milion ljudi, vec milion naloga, sto znaci da je iza toga najmanje 3 miliona ljudi. I sada svi oni plate po 2 EUR, sto je realno taman za sadrzaj na Netflixu, i ovi na dark webu imaju 6 miliona evra cisto. Ako mozes zaraditi 6 mililona evra cisto, zasto bi varao ljude? Jer naloge je vec ukrao/hakovao, moze da ih proda milijardu ako hoce, nema potrebe da ti uzme pare, a ne da pristup. Ali naravno da postoji verovatnoca da vam nece sve raditi, jer valjda ce neko i skontati da je hakovan.
    (na, 27. maj 2023 08:42)

    # Link komentara

  8. nije samo dark net. enonpun KP ponuda za ovakve naloge
    (klik 92 Njet, 27. maj 2023 06:29)

    # Link komentara

  9. Ista sa stvar kao i s youtube-om.Gospodi smeta da plaća nešto što je bilo besplatno.Verovatno misle da je okej da druga strana ima gubitke,a oni da imaju nešto free što nije osnovna životna potreba...Koliko se vremena troši na sve to mesečna pretplata i yt-a i netflix-a treba da bude po 50e minimum!
    (Ratatatatata, 27. maj 2023 04:06)

    # Link komentara

  10. Ja i dan danas pored više od 150 tv kanala ne vidim poentu Netfliksa gde se samo gledaju filmovi ili serije i gde nema ni jednog tv kanala. A plus se mora uzeti najskuplji paket da bi neke od tih filmova gledali u 4K rezoluciji u eventualno HDR, Dolby vision tehnologiji i to pod uslovom da imamo baš jak i stabilan internet za taj paket.
    (Boki, 27. maj 2023 00:58)

    # Link komentara