Windows 11 dobija nove funkcije

Najnovija verzija Windowsa 11 dobija nove funkcije, koje se trenutno pojavljuju u okviru Preview builda.

Izvor: B92, Bajtbox
Pošaljite komentar
  1. Bilo bi dobro kad ne bi svako malo nesto pokvarili. Npr. Microsoft gaming services otvori u storu kad pokrenes Minecraft launcher, ne mozes da ga instaliras jer nema link itd. Izgubih par sati dok sam namestio deci da mogu da igraju Minecraft Java edition, kao da radim u supportu, jednom nedeljno neki problemi... Vidim da i drugi imaju isti problem, cesto.
    (ggss, 9. oktobar 2022 15:48)

    # Link komentara

  2. @Admiral

    Ako su ti kinezi (namerno malim slovom) braca, onda si i sam kinez pretpostavljam. Sto dalje od njih jer Majdanpek, Smederevo, Zrenjanin...
    (Robovlasnici, 9. oktobar 2022 03:34)

    # Link komentara

  3. Ko normalan može da koristi Windows pored Linux-a... Toplo bih svima preporučio distribuciju Linux Deepin koju se kreirali naša draga braća Kinezi, zahvalićete mi kasnije...
    (Admiral, 06. oktobar 2022 14:07)

    Pa verovatno svi ostali sem tebe i kojeg pametnog pojedinca !
    (Nikola, 6. oktobar 2022 23:11)

    # Link komentara

  4. Ko normalan može da koristi Windows pored Linux-a... Toplo bih svima preporučio distribuciju Linux Deepin koju se kreirali naša draga braća Kinezi, zahvalićete mi kasnije...
    (Admiral, 06. oktobar 2022 14:07)

    Pa sve da si preporucio ubunru ili centos pa da kapiram ali Deepin ja ne znam ko normalan a da su mu podaci bitni sme da koristi. Pritom linux je za one koji ne znaju sta ce sa svojim racunarom za nas koji zaradjujemo pare i zivimo od toga samo Windows i MacOS.
    (Milan, 6. oktobar 2022 22:01)

    # Link komentara

  5. U 22H2 jos nema tabova u exploreru. Ne znam zasto svi pisu da ima kad nema. Evo upravo pisam sa 22H2 i kazem da nema tabova. Kazu da su napravili opciju, ali jos nije pusteno (moze iz regedita da se ukljuci, ali ja nisam probao). Iskreno i meni mnogo nedostaje never combine za taskbar, ali i to moze u redzistriju da se uradi, ali nije to, to. Ne znam, sve u svemu nije Windows 11 los, ali ima tih nekih ispada koji im nisu trebali. Po mom misljenju ko Windows 11 vas skoro primorava da budete prijavljeni na Microsoft nalog, moze da se izbegne, ali jedan pogresan klik i prijavljuje vas ponovo. Moja preporuka je ko zeli vise privatnosti neka ostane na Windowsu 10. Ja sam pre nekih skoro 2 meseca kupio novi laptop pa je na njemu dosao Windows 11 Home, pa hocu malo da ga opipam sto se kaze, ali nije htno prelazenje sa 10 na 11, ne treba zuriti, jedino ako bas hocete.
    (Bojan, 6. oktobar 2022 20:38)

    # Link komentara

  6. "Ko normalan može da koristi Windows pored Linux-a... Toplo bih svima preporučio distribuciju Linux Deepin koju se kreirali naša draga braća Kinezi, zahvalićete mi kasnije..."

    Prva stvar ovo je sekcija Windows 11, niti se gde u ovoj vesti spominje Linux. Druga stvar nećemo ti zahvaliti uopšte. Linux kao kernel je neprevaziđen ALI što se tiče GUI tu ne može ni prići Windowsu, o scalingu na Linuxu neću ni da govorim...
    (Milan, 6. oktobar 2022 20:05)

    # Link komentara

  7. Kul.
    (AS, 6. oktobar 2022 16:03)

    # Link komentara

  8. Sve "unapredjenja" da te nateraju nasvoje placene servise

    a zasto nije besplatan win kad je tako prepun sistemskog bloatwarea (office365 integracije, teams, edge, xbox, telephony, grdana, oneovoono...) i toliko "telemetrije" upotrebe racunara salje tatici nazad u redmond?

    ili jos bolje, da ponude neki Win 11 pure OS, koji ce pri setupu samo ponuditi koji browser da skines, a od programa imati stari calc, notepad, snipping tool.
    Rado bih opet platio licencu da se otarasim smeća (koristim licencu prenesenu sa w7, koji je bio daleko daleko bolji od naslednika)
    (V for Vendetta, 6. oktobar 2022 15:52)

    # Link komentara

  9. Never combine u taskbaru. Samo zbog toga bi se vratio na Win10 da mi nije istekao period, sad moram 3rd party softver za to da koristim, užas.
    (KD-urgent, 6. oktobar 2022 15:34)

    # Link komentara

  10. Najgluplja stvar je sto ne mogu da prebacim neki dokument prevlačenjem kursora sve dok ne smanjim oba prozora…
    (Kiloni, 6. oktobar 2022 14:20)

    # Link komentara

  11. Ko normalan može da koristi Windows pored Linux-a... Toplo bih svima preporučio distribuciju Linux Deepin koju se kreirali naša draga braća Kinezi, zahvalićete mi kasnije...
    (Admiral, 6. oktobar 2022 14:07)

    # Link komentara