1. Stanley@
    Kazeš mlataras misem i tipkovnicom?
    Pa ti druze onda uzmi igraj Until Dawn ili dark picture anthology, to ti su interaktivne drame, samo maltene gledas kao film 4-5h.
    gow ti je remek delo od igre, od grafike, price, likova i gamepleya, borba nije nesto preterano teska, mada u pojedinim delovima simulira dark souls, ok, razumem, mozda ne volis taj zanr, ali reci da je igra losa, smece ili slicno je u najmanju ruku ili neznanje ili pak samo ono namerno kontriranje i pljuvanje po igri.

    ls@
    I ja sam takodje igrao sve delove, kazes kamera je losa, ja mislim da je kamera odlicna jer tik je iza Kratosovih ledja, nije previse udaljena kao pre, kada je Kratos izgledao na ekranu kao mrav,i samim tim dok se boris dozivljaj je dosta bolji i ugodniji sada, ako si igrao GOW iz 2018 na pocetku imas mali hint developera kada Atreus pita Kratosa, suma je cudna, ovaj kaze da, sve se promenilo, u tom smislu, i da promenilo se sve na bolje, od te kamere, Atreusa i mnogo toga.
    Cenim tudje misljenje, mislim da je ova igra remek delo po meni a bogami i po svim recenzetima i igracima sirom sveta, verujem da ce Ragnarök biti jos bolji, jedva cekam i to ide u preorder bez razmisljanja!
    (Švrć Brajtner, 18. septembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  2. (Stanley, 16. septembar 2022 17:24)

    Samo u imenu su ove igre i dalje deo istog serijala. Bukvalno nikakve veze ovo nema sa onim što je God of War bio ranije.

    Sada je to klasična Sony avanturica poput Uncharted serijala. Sve na isti kalup. Neverovatno je da od avanture, do horora, preko akcije i sl. sve igre stavljaju u isti kalup.

    Nije više bitno da li se igra Horizon, Uncharted, Tgd Last of Us, God of War, Days Gone. Nije važno jer se sve igraju potpuno identično. Iste kontrole, isti principi, ista linearnost, samo drugačija šminka.
    (Franko Gavrić Mlađi, 17. septembar 2022 12:46)

    # Link komentara

  3. Ne znam sta je toliko zanimljivo kod ove igre. Probao na PC-ju, besciljno klikcanje misem i borbe, non stop neko mlataranje. Heroji 3 i Generali Zero Hour, jos par igara su sto u glavu za ove nove naslove. Grafika brutalna, dusa igrice nula.
    (Stanley, 16. septembar 2022 17:24)

    Nemoj tako, ljubitelji i poznavaoci ove fransize ce se naljutiti i reci da ides igrati tetris. Ali evo da ti se pridruzim, igrao sam sve delove od ove igre (pocev od soni dvojke), bio sam veliki fan i dalje sam, ali ova dva poslednja dela nemaju veze sa God Of War igrom osim sto su Krejtosa ubacili, sve ostalo je kopiranje nekih drugih igara pocev od kamere (koja je katastrofalna i je...ao svoju mater onaj ko se setio da je implementira u igru), pa sve do poteza, pokreta i onog nesretnog klinca kojeg vuces za sobom svo vreme. Sve u svemu njesra koje ako preskocis nista izgubiti neces.
    (ls, 17. septembar 2022 10:57)

    # Link komentara

  4. Ne znam sta je toliko zanimljivo kod ove igre. Probao na PC-ju, besciljno klikcanje misem i borbe, non stop neko mlataranje. Heroji 3 i Generali Zero Hour, jos par igara su sto u glavu za ove nove naslove. Grafika brutalna, dusa igrice nula.
    (Stanley, 16. septembar 2022 17:24)

    # Link komentara

  5. God of War Ragnarok GOTY 2022 !
    End of story.
    (Kratos Slayer of the "Gods", 16. septembar 2022 08:58)

    # Link komentara