Galaxy Flip4 će izgledati ovako FOTO

Nedavno smo saznali kako će izgledati ekran Samsungovog Galaxy Fold4 telefona, a sada su se pojavili renderi za Galaxy Flip4.

Izvor: B92, Verge
Pošaljite komentar
  1. Slovo Z će biti jedini uslov za kupovinu, bez njega nema kupovine...
    (Istrebljivač Vonjevina, 16. maj 2022 08:12)

    # Link komentara

  2. @ Maks, 13. maj 2022 04:07

    Eto vidiš, meni se npr svideo Flip, ali ne i Fold.

    Fold mi je bio preveliki, čak i sklopljen - maltene je pola virio iz džepa štagod da mu radiš. Flip sa druge strane mi je bio skroz ok, baš to što se zaklapa tako kako se zaklapa je jako zgodan. Može u džep od jakne i zakopčaš, pa nema šanse da ispadne itd, ne moraš ga otvarati za svaku glupost jer ima mali ekran kada je sklopljen, pa možeš čitati npr poruke itd. Skroz cool telefon.

    Na kraju nisam uzeo ni jedan od ta dva, nego IP13, ali bila je "mrtva trka" između Flip i 13. Kada razmislim presudilo je to što sam nepoverljiv prema tim ekranima na preklapanje i što sam navukao traume sa baterijom na Samsung Note pre toga, a ne zato što je Flip bio ne znam koliko gori dok sam gledao u radnji.
    (Djorke, 13. maj 2022 10:15)

    # Link komentara

  3. Koja je realno poenta da se telefon normalne veličine preklapa kao pudrijera, osim možda da neko pokazuje kako, eto, njegov telefon može da se savija i da bude uočljivije iz daleka da neko ima preskup telefon?

    Da li nekom realno više odgovara da mu džep bude naduveiji umesto da telefon možda malčice viri iz džepa i da džep nije toliko naduven?

    Aj nekako i da razumem za one telefone koji se rasklapaju u kao neki "tablet", to možda i ima neki plus u odnosu na normalan telefon (mada smatram da je bolje da neko za iste pare kupi i telefon i iPad, pa iPad nek nosi u torbici nekoj kad mu je potreban)... al' da se telefon normalne veličine sklapa kao pudrijera, tu ne vidim šta je "plus", osim možda ako je nekom "plus" da bude uočljivije da je to skup telefon.

    Mnogi Androidaši po kometarima često pokušavaju da "prozivaju" iPhone korisnike da navodno "kupuju telefon za pokazivanje", iako iPhone nema nešto mogo upadljiv izgled i mngi stave masku, pa se i ne primećuje koji je to telefon osim ako neko baš ne priđe blizu da zagleda koji je OS...

    Dok razni skupi Samsung telefoni izgledaju kao da baš ciljaju tu grupu korisnika koji kupuju telefon za pokazivanje, da neko i sa 20 metra razdaljine može da primeti koji je to telefon.
    (Maks, 13. maj 2022 04:07)

    # Link komentara

  4. Cuo sam da uskoro pocinje operacija F.
    (...ma kakva bakicaa, babuskara!!, 12. maj 2022 16:43)

    # Link komentara

  5. Bolje da su prosirili ekran posto pola aplikacija ne mozes da koristis normalno u full screen modu, i uradili nesto povodom folije na ekranu nego sto izbacuju slovo Z. Koji kompleksasi.
    (stara skola, 12. maj 2022 15:06)

    # Link komentara

  6. Đe Z?
    Dokle diskriminacija?
    (Nezavisni demokratski građanin, 12. maj 2022 15:03)

    # Link komentara

  7. Болесници. Смета им слово алфабета.
    (Реалиста, 12. maj 2022 14:11)

    # Link komentara