1. Koja mamipara ovi pametni satovi, jos sa tim fitnes funkcijama koje kapiram da 80 posto ljudi ne koristi nikad.
    (srle, 9. jun 2022 01:34)

    # Link komentara

  2. Najlepsi sat na trzistu(sa metalnom narukvicom naravno) i trajanje baterije 5 dana.Ko kaze da traje 10 ili 14 dana laze,jedino ako mu iskljucite sve funkcije i sinhronizaciju sa tel. onda mozda!Nema merenje krvnog pritiska i ima problem sa prioritetom odgovora na pozive kad ste u autu, prebacuje poziv na sat umesto na blutooth u autu pa morate rucno na tel. da odaberete auto...neresiv problem za sada.
    (Dejan, 6. april 2022 09:17)

    # Link komentara

  3. imao sam pre problem sa huawei band (narukvicom) i samsung telefonom, koji kao da je nonstop "odbacivao" huawi narukvicu i njenu bluetooth konekciju, i ako sam instalirao huawei health na samsung telefon (a71).
    Da li se to dešava i sa huawei satovima? Dal ih "namerno" samsung "odbacuje"?
    (kafanski analitičar, 16. februar 2022 09:19)

    # Link komentara

  4. Samo zabranjeno voce, ostalo je sve blaga imitacija. Imam Samsung galaxy s3 45mm watch nakon 2 god nije kao pre. Poceo da baguje.
    Iphone watch 7 series je jako dobar jedina mana mu je nema gmail funkcije kao na galaxy watch.
    (Aleksandar, 5. februar 2022 07:21)

    # Link komentara

  5. Presao sam sam gt 2 na sams watch 3 i ne znam sta bih rekao. Osnovne fje koje ima huawei ima i sams samo jos mnogo vise i lepse izgleda, ima raznih apl koje mozete da skinete na sat, mnogo vise watch face, sve u svemu pametniji sat. Baterija izdrzi dva dana za razliku od huawei koji zaboravim kada sam punio. Ko trazi osnovne fje sa dobrom bat onda huawei, ko bi zeleo vise opcija onda sams.
    Ps u zavisnosti od toga koji model tel imate moze da se desi da ne rade sve fje ili da ima lag izmedju sata i tel, savetujem da bude isti proizvodjac.
    (srb, 25. decembar 2021 11:57)

    # Link komentara

  6. Baterija drzi bez problema 10-14 dana. Preso sam Sa Huawei GT2 na Huawei GT3 i nisam se pokajao.
    Uzeo Sam sebi tu elegantnu verziju Sa metalnim kajisem.
    Sat lepo izgleda, ima super bateriju, puno interesantnih funkcija I nije nesto preskup.
    (Don, 24. decembar 2021 01:25)

    # Link komentara

  7. Huawei satovi su po meni najbolji. Baterija traje najmanje nedelju dana. Sto se mene tice sve aplikacije koje mi trebaju su tu. Gt2 pro je odlična kupovina sad. Kosta oko 35000. Ima titanijumsko telo, keramicka ledja i safirno staklo napred. Vise premijum materijala na jednom satu za ove pare nećete naci.
    (ss, 21. decembar 2021 14:19)

    # Link komentara

  8. Imao sam Huawei GT2. Pao sam pod uticaj reklame, prodam ga i kupim "čudo tehnike" Samsung Galaxy Watch 4. Nakon mjesec dana korišćenja, prodajem tu Samsungovu dječiju igračku i kupujem najbolji sat na tržištu. Huawei Watch 3.
    (rajs, 21. decembar 2021 08:22)

    # Link komentara

  9. imam gt2 pro vec nekih 7-8 mjeseci. Baterija izgura i po 10 dana, sensori nisu nista bolji a jos manje gori od samsunga. Bio na moru i na bazenima s njim nikakvih problema nije bilo. Bt konekcija dobra, prekida se samo kad nisi vise u dometu. WA, Viber, Tel, Signal, sms, pozivi sve savrseno radi. Kolega ima samsung w4, svaku vece ga puni i vec je morao zamijeniti silikonski kais, isto tako kupiti zastitu za ekran. Budimo realni, ajd slusati muziku preko slusalica, javiti se na poziv, koristiti pracenje i sensore dok sve ostalo nije za sat. Jedini minus od mene je sto HMS previse svrlja i mnogo usporava telefon, ostalo sami plusevi. I da inace koristim samo Sony, tako da ne branim Huawei.
    (milojko, 21. decembar 2021 08:20)

    # Link komentara

  10. Predobar sat I jos extra izgleda. Koristim ga vec preko deset dana i baterija jos uvek drzi.
    (Damian, 20. decembar 2021 15:23)

    Ekstra izgleda i baterija dugo drži, ima li još nešto zašto taj sat vredi toliko platiti?
    Mogao si za taj novac da kupiš mehanički sat, koji izgleda solidno, bar bi izgledao ozbiljnije u nekom društvu umesto što nosiš tu igračku.
    Još kad vidim ljude da nose "pametan" sat uz odelo...
    (Veliki brat, 21. decembar 2021 01:39)

    # Link komentara

  11. još jedno kinesko smeće. moj galaxy s3 frontier iz ko zna koje godine je čudo tehnike za kinesko GT smeće. ko god ga ima ne zna ni sam šta će mu, osim da se nervira oko bluetooth konekcije svaki put kad kinezi izbace update...
    (mnemonic, 20. decembar 2021 23:17)

    # Link komentara

  12. Jako zanimljiv članak, pun podataka.

    Kako se odgovara na pozive, može li da vrati brzi odgovor na pristiglu poruku, ima li podršku za srpski jezik, može li da prikaže sliku iz notifikacije, kakva je autonomija baterije, kakve su mu mogućnosti bez uparenog mobilnog, kako je rešeno otključavanje ekrana, koliko brzo preuzima poziv sa mobilnog, ima li rešen odabir reprodukcije zvuka ako je mobilni uparen sa slušalicama...
    (Mirko i Slavko, 20. decembar 2021 18:58)

    # Link komentara

  13. DOA, što bi deca rekla. Samsung i Google su skapirali da ne može da se svojata platforma tek tako, a da nisi Apple pa zajedno prave novi WearOS. Možda će za to i biti nekih aplikacija pa će nešto i moći da se koristi. Ovo sa Huaweijem je tuga živa, nema gotovo ništa od aplikacija, imam GT2 Pro i mogu da se slikam sa njim. Baterija traje sedam dana, ali ne radi ništa u pozadini, gledam Apple Watch, Fitbit, oni svi prate parametre, ovaj te upozorava na svašta, laki su za nošenje. O senzorima da ne govorim, pogledajte malo po internetu ljude koji su poredili ove sa pravim meračima pulsa i drugim satovima. Lože ljude bez veze, baš bih voleo da vidim ima li ko da je ovo realno kupio da je zadoovljan, a da nije fazon vidi imam "pametni" sat, mogu da menjam watchfaceove i stigne mi poneka notifikacija. Šteta, zabranio ih Trump i to je bez veze, ali ni ovakav pristup ne valja realno
    (Petar, 20. decembar 2021 17:08)

    # Link komentara

  14. Samo suunto i garmin
    (Texmex, 20. decembar 2021 15:53)

    # Link komentara

  15. kesa
    (ivan, 20. decembar 2021 15:40)

    # Link komentara

  16. GT2 Pro, kad je povezan sa telefonom funkcioniše kao primarni uređaj za pozive i nema načina da se to promijeni. Tako da kad se javim na telefon, prvih 3, 4 sekunde me niko ne čuje, dok se poziv ne prebaci na telefon. To toliko iritira da mi je žao što sam bacio tolike pare na sat.
    Ako je isti slučaj i sa GT3, preporuka je da NE KUPUJETE.
    (Timke, 20. decembar 2021 15:27)

    # Link komentara

  17. Predobar sat I jos extra izgleda. Koristim ga vec preko deset dana i baterija jos uvek drzi.
    (Damian, 20. decembar 2021 15:23)

    # Link komentara

  18. Imam GT 2, solidan satic jedino sto stvarno moraju da unaprede na GT 3 je da sat moze da prikaze i pozive sa What's app-a a ne da ih samo registruje kao missed call. Drugih zamerki nemam.
    (Milojica, 20. decembar 2021 14:50)

    # Link komentara