1. "Bateriju koja bi zahtevala punjenje na dnevnom nivou..." tu sam stao sa citanjem. Inace posto se dize dzeva oko tih pametnih satova, malo sam istrazivao po internetu i dosao do zakljucka da Garmin pravi najbolje te pametne satove - bukvalno u svakom smislu najbolje, pa najmanje pet praznih mesta, pa onda idu svi ostali. Odgledao sam sigurno 50ak recenzija, i za apple i za samsung i za huawei, ali fenix serija od Garmina je nesto drugo, bas vanserijske sprave i najvaznija stvar - baterija na tim garminima drzi po dve nedelje plus one varijante sto se dopunjavaju uz pomoc solarne energije guraju jos do nedelju dana vise, super stvar. Pogledajte ih malo, verujem da ce dopasti svakome i dizajn im je odlican nema greske, robusni, pravi muski satovi, a lepi i na oko.
  (Astronomikon, 3. decembar 2021 15:36)

  # Link komentara

 2. Punjenje svakog dana?! Zadrzacu se ja na Huawei GT2PRO, mozda nije toliko "pametan" kao drugi ali baterija sije preko 10 dana. Pozdrav za braću u Srbiji!
  (Aco CG, 3. decembar 2021 14:04)

  # Link komentara

 3. Po naslovu sam.pomislio da će izbaciti na tržište nešto wow, a ono a od kuma televizor
  (Milos, 3. decembar 2021 13:53)

  # Link komentara

 4. Baterija truc
  (NeoM7, 3. decembar 2021 13:14)

  # Link komentara

 5. Pa vec imamo Samsung watch, kojem je najveca zamerka trajanje baterije, a koliko vidim Google insistira na jednodnevnom trajanju
  (Perica, 3. decembar 2021 13:14)

  # Link komentara