1. Ako ste zavrsili Computer Science na Stanfordu, imate manje od 30 godina i pet godina iskustva u Microsoftu, Google ili Amazonu, imate sanse da se zaposlite u domacoj firmi cak i bez veze. Mozda.
    (ha ha, 29. jul 2021 00:07)

    # Link komentara

  2. Ovo je domaca IT scena. Nisi radio, nemas iskustva, nema posla; radio si kratko, nema posla; radis dugo, HR-ovi te salecu na linkedinu, svi pretpostavljaju da si senior, nude avione i kamione jos u prvoj poruci, na tebi je da li ces da lazes ili ne o tome sta znas itd., oni koji lazu uvek bolje prodju, cak i ako ne prodju u par firmi, uvek nadju neku firmu koja je spremna na njihove uslove. Znaci, ako si senior, pa jos i stvarno znas, mozes da biras, plata velika itd. Ako nisi, mozes da se slikas samo i treba ti puno srece ako nisi uhvatio voz posle faksa da se negde zaposlis da radis 12h dnevno dok ne steknes iskustvo.
    (Ukratko, 28. jul 2021 10:41)

    # Link komentara

  3. Evo ja da pocnem.Moj sin inzenjer IT radi u stranoj kompaniji sa sedistem u Americi.Plata 56000 din.Posto radi od kuce vidim da ima posla da poludis.Kompaniji je jeftinije da radi ovde nego u Indiji.
    (Zoran, 27. jul 2021 20:38)

    # Link komentara