FIFA 22 dolazi u oktobru sa next-gen tehnologijama (VIDEO)

EA Sports je izbacio prvi trejler za FIFA 22 i potvrdio da igra izlazi 1. oktobra. Verzija nove generacije će koristiti novu tehnologiju koja će učiniti da ova sportska igra, prema najavama izdavača, izgleda realističnije nego ikad.

Izvor: Play,co.rs
Pošaljite komentar
  1. znaci ista igra sa boljom grafikom i animacijama. vec vidjeno...
    (dusan, 24. jul 2021 09:08)

    # Link komentara

  2. Jedva čekam Fifu. Ja ću da je kupim digitalnu za 4400 da igram sa svog naloga kao da sam je kupio od sonija (na Storu je 60 dolara ili funti). I sigurno je duplo jeftinije nego na disku.
    Naravno, bitno je da ne traje 2 dana, da nije hakovano.
    Trajno je, zauvek, kod nekih, recimo digitalneigre com. Dve godine kupujem, nikad problema nisam imao. Dobro je da postoji alternativa skupom disku.
    (Pančevo, 14. jul 2021 14:43)

    Mozes naravno dok tebi neko ne hakuje nalog licni kako bi ga tretirao na taj nacin na koji ti i tebi slicni kupujete igrice. Ja sam sada gost na mom sony-iju bez mogucnosti da ga aktiviram kao primarni jer je neki kreten resetovao sve i narednih 6 meseci se slikam ko ne udje u taj problem ne vidi drugu stranu medalje.
    (cactus, 17. jul 2021 15:48)

    # Link komentara

  3. Pančevo@

    E pa to je to kod nekog mozes,kod nekog nemozes,pa imas hakovane naloge isto,imas puno prevaranata,sve je to mutna rabota i nezelim da se time opterecujem.Vidi druze kao sto sam ti rekao,licno nemam bas dobrog iskustva sa takvom kupovinom,slazem se i razumem da je jeftinije i da nas narod generalno nema tolike finansije da izdvoji toliko para za igru,tako da pribegavaju raznoraznim alternativnim stvarima,licno meni nisu problem finansije i kupujem kao sto sam ti vec rekao,gift karticama dopunjujem svoj Wallet bez ikakve provizije,a imam i jedno 15-ak igara i na disku,posto Srbije jos uvek nema na mapi Sonija,nalog mi je na US.Jos oko kupovine naravno gledam kada su snizenja pa tada kupujem,ali mi nije problem i da dam punu cenu za neku igru koja je mi svidja mnogo ili neka koja je top ekskluziva!.Pozdrav!
    (Mikloš Salamander, 16. jul 2021 21:24)

    # Link komentara

  4. PES je parirao Fifi do 2009-te godine. Posle je FIFA bukvalno dominirala. Pogledajte samo prodaju u poslednjih 10 godina. FIFA je svake godine preko 10 miliona primeraka prodala vise nego PES. PES u poslednje dve godine ne moze da proda ni milion primeraka dok FIFA proda oko 14 miliona. PES je ostao da bude gotovo potpuno ``mehanicka`` igra, gde samo koriscenjem duplog pasa dolazis do rezultata.
    (stef, 15. jul 2021 12:39)

    # Link komentara

  5. @Mikloš Salamander

    Kod nekih ima problema, kod nekih nema nikada. Kod nekih možeš da brišeš igru i da je dodaš na isti ili drugi soni, ostaju isti podaci i uputstvo. Neko čuva šifre bolje od nas samih. :)

    Ko zna da kupuje dopune to je OK, pošto srpskom karticom ne može da se kupuje od sonija. Mana toga što ti znaš (kupuješ) jeste što se sve igre nalaze na jednom nalogu, ne možeš da prodaš/menjaš određenu igru, sve bi otišle zajedno. Dok kad je jedna igra na jednom nalogu, kao što rekoh, ako je trajno, ako se šifra ne menja, onda možeš da prodaš/menjas igru tj. nalog sa igrom.
    Druga mana tvog načina kupovine jeste što te igra košta 60 dolara, a ne 4400 ili 3500 dinara. Osim ako ne čekaš par meseci da se snizi cena. Soni dozvoljava deljenje jednog naloga na dve konzole i ako nemaš s kim neki to rade za druge.

    U svakom slučaju daleko je jeftinije bar od novog diska, samo još da se ljudi dovoljno edukuju, upoznaju sa tim.

    Gejmerski pozdrav.
    (Pančevo, 15. jul 2021 01:48)

    # Link komentara

  6. Pancevo@

    Da,postoji i taj nacin kupovine igara,igras sa svog primarnog naloga ili kao gost gde ti se trofeji ne zbrajaju na tvom nalogu,ono gde je problem koliko znam ne smes da brises igru,menjas pasword itd...kao da imas zaglavljen disk u konzoli,ako ga izvadis mozes da ga bacis,imam par takvih igara sa kupljenim nalozima,imao sam problem da mi se igra jednostavno zakljuca posle nekog vremena,stagniranja tog naloga,morao sam da zovem pa da mi daju drugu sifru bla bla i slicne stvari,to je neka jeftinija alternativa u odnosu kupovanja sa legitimnog naloga sa stora,.ta alternativa ima i svoje mane,probleme i rizike!.Licno ja imam reg.nalog na US i tamo kupujem,dopunim svoj walet i cepam,nemam brige ne razmisljam,jednostavno igra je tvoja zauvek u biblioteci,mozes da je preuzmes i izbrises hiljadu puta bilo na PS4 ili transfera na PS5!.
    (Mikloš Salamander, 15. jul 2021 00:00)

    # Link komentara

  7. baxa@

    Ja sam prestao da igram druze PES i FIFU jos pre 7-8 god.To sto kazes bice tresh i neka reciklaza slazem se delimicno,tj.samo ko ima verziju za PS4,ultimate izdanje koje je namenjeno za PS5 bice to totalno novo islustvo veruj mi,ali i papreno skupo(nisam siguran mozda us store 99.99$)ali to me iskreno ne zanima jer sam odavno prestao da igram te sportske simulacije!.
    (Mikloš Salamander, 14. jul 2021 23:59)

    # Link komentara

  8. Pancevo@

    Da,postoji i taj nacin kupovine igara,igras sa svog primarnog naloga ili kao gost gde ti se trofeji ne zbrajaju na tvom nalogu,ono gde je problem koliko znam nesmes da brises igru,menjas pasword itd...kao da imas zaglavljen disk u konzoli,ako ga izvadis mozes da ga bacis,imam par takvih igara sa kupljenim nalozima,imao sam problem da mi se igra jednostavno zakljuca posle nekog vremena,stagniranja tog naloga,morao sam da zovem pa da mi daju drugu sifru bla bla i slicne stvari,to je neka jeftinija alternativa u odnosu kupovanja sa legitimnog naloga sa stora,ali ta alternativa ima i svoje mane,probleme i rizike!.Licno ja imam reg.nalog na US i tamo kupujem,dopunim svoj walet i cepam,nemam brige ne razmisljam,jednostavno igra je tvoja zauvek u biblioteci,mozes da je preuzmes i izbrises hiljadu puta bilo na PS4 ili transfera na PS5!.
    (Mikloš Salamander, 14. jul 2021 23:26)

    # Link komentara

  9. Testirati na Halandu.
    (Mirisla, 14. jul 2021 22:44)

    # Link komentara

  10. kakva trešina od trejlera, samo da ti se zavrti u glavi. biće to reciklirana fifa21, dodaju 2 driblinga, par novih proslava za golove i toeto. no dobro, klinci to kupuju, njima džepovi puni, nema tu mnogo filozofije. znam, bio sam i ja nekad i klinac i kupac
    (baxa, 14. jul 2021 17:48)

    # Link komentara

  11. Pes +
    Fifa -
    (karlito, 14. jul 2021 17:05)

    # Link komentara

  12. Igrica za buduće kockare. Nemojte kupovati ovo deci!
    (Lazarevac crno beli grad, 14. jul 2021 16:23)

    # Link komentara

  13. Posto je ta tehnologija hypermotion namenjena samo za PS5 kao i sama grafika,RT itd...u prevodu ko nema najnoviju konzolu bolje i da ne kupuje FIFU 22,naravno bice izdanja i za PS4 ali to nece biti ni priblizno isto iskustvo!.
    (Mikloš Salamander, 14. jul 2021 15:03)

    # Link komentara

  14. Jedva čekam Fifu. Ja ću da je kupim digitalnu za 4400 da igram sa svog naloga kao da sam je kupio od sonija (na Storu je 60 dolara ili funti). I sigurno je duplo jeftinije nego na disku.
    Naravno, bitno je da ne traje 2 dana, da nije hakovano.
    Trajno je, zauvek, kod nekih, recimo digitalneigre com. Dve godine kupujem, nikad problema nisam imao. Dobro je da postoji alternativa skupom disku.
    (Pančevo, 14. jul 2021 14:43)

    # Link komentara