Svi noviteti sa godišnje konferencije Google I/O 2021?

Počela je Google godišnja konferenciju za programere, koja je prošle godine bila otkazana zbog pandemije koronavirusa. Ove godine Google I/O traje od 18. do 20. maja. Danas je konferencija trajala dva sata.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Google mi je broj jedan... na listi najomraženijih ljudskih izuma.
    Njihovu popularnost merim u minusnom delu skale.
    (Pravo na negativna osećanja, 19. maj 2021 09:49)

    # Link komentara

  2. nekada ste na guglu dobijali gomilu razlicitih rezultata u pretrazi, sada je to sve jedno te isto ponovljeno sa gomile strana, mnogo cega vise nema niti mozete naci ..sve grdje i grdje..
    (deda, 19. maj 2021 08:06)

    # Link komentara

  3. Poenta je da se ovim ubrzanim razvojem građanstvo i ustavi zemalja zaobilaze već čitave decenije... Biometrijski smo očitani, lična dokumenta od strane suverenih građana su postala javno dobro koje koriste privatne kompanije koje su se uzdigle iznad ustava.
    Nove brzine, i obimi razmene informacija globalnim satelitskim internetom koji svi željno isčekujemo...
    Omugućavaju totalno 60/60/365 globalno online audio vizuleno pokrivanje... Kamere i mikrofoni gps trakeri su sve savršeniji i instalirani u svim uređajima koje kupujemo... Vešmašine frižideri, televozori, automobili, svi uređaji su smart i prikupljaju senzorima sve informacije, od broja koraka, pulsa, kretanja, kontakata, poruka, naše biometrijske karakteristike, krvna grupa, interesovanja, hobiji, seksualna orijentacija, skriveni fetiši, naše veze, paralelne veze, preljube, simpatije, sve komentare koje pišemo, psihološko stanje, krize, istoriju prepiski, snimci, fotografije, i mnogo više sve dostupno AI, koja globalno analizira i izdvaja najprioritetnije aktere, onima kojima su potrebni, oni koji će postati bitni, i oni koji su rizični... Budućnost se više ne prepušta slučaju, ona se trasira.
    (Mediocritical, 19. maj 2021 07:28)

    # Link komentara

  4. LaMDA je nešto o čemu vrijedi pisati! Zapamtićete vrlo brzo taj pseudonim, on će nam biti dio svakodnevice. Nakon što Cortana nije zaživjela ovo što tajnovito spremaju će sigurno biti nešto što će značajno uticati na čovječanstvo. Coming soon...
    (Orient Express, 19. maj 2021 01:03)

    # Link komentara

  5. I naravno, daleko od javnosti gomila novih načina za bunarenje podataka o vama i zavaljivanje reklama na osnovu istih, a ako ne želite IOs zatvor, jednostavno nemate alternativu za mobilne uredjaje.
    (V for Vendetta, 18. maj 2021 23:44)

    # Link komentara