Zaboravljeni Mortal Kombat likovi - drugi deo VIDEO

Svet Mortal Kombata ima toliko upečatljivih likova, da svaki igrač verovatno mogao danima da raspravlja o tome koji mu je omiljeni. Međutim, ova lista bavi se onima koji su imali manje sreće - uživajte u drugom delu. Ne zaboravite da pročitate listu od 10. do 6. mesta, i, naravno, pišite nam da li se vi sećate nekog od ovih likova.

Izvor: B92, Game Rant
Pošaljite komentar
  1. Jel gleda neko svetsko u MK 11? Sta radi onaj lik Sonic Fox pa to nije normalno. Lik je osvojio u Mortalu sve sto se moglo osvojiti, a vidim da pici i Teken 7 isto jako dobro.
    (Stanley, 3. januar 2021 22:35)

    # Link komentara

  2. "Zanimljivo, legendarni Motaro je igriv samo u MK 2 i MK Armagedon."
    Motaro se pojavio tek u trojci.
    (Dusan, 3. januar 2021 12:36)

    # Link komentara

  3. @milan010
    Manojlo, ti li si?
    (Pirke, 3. januar 2021 11:34)

    # Link komentara

  4. Dark Kan ne znam da li bas moze da se racuna, MK vs DC Universe nije deo zvanicne mitologije/price.

    Elem, mnogo je likova proslo kroz igricu, moze da se lagano napravi lista od jos 20ih njih koji su zaboravljeni, posebno iz Plejstejsn 2 ere.

    Iz glave mi na pamet padaju, od onih kojih nema na ovoj listi, Nitara, Mavado, Dzerek, Kira, Ashra, Dajru, Dramin, Sarena.

    A ako je Shudzinko zaboravljen, onda su svakako i Onaga, Dejgon i Tejven, koji se svi pojavljuju (bar kao igrivi) u samo po jednoj igri.

    Zanimljivo, legendarni Motaro je igriv samo u MK 2 i MK Armagedon. U Armagedonu su ubacili pricu da su kentauri zbog neke kletve sada imaju samo po 2 noge, i on je tako predstavljen. Pravi razlog je to sto nisu imali dovoljno vremena za igricu i nisu uspeli u tom roku da animiraju kretanje lika sa 4 noge. Iz istog razloga je ta igra jedini MK u kome svaki lik nema posebne fatalitije.
    (Petar, 3. januar 2021 11:29)

    # Link komentara

  5. E ovih pet ne znam. Jer sam igrao samo 2, 3 i Xl Mk.p
    (nn, 3. januar 2021 11:29)

    # Link komentara

  6. Imam Mortal Kombat XL za PS4, kupio disk, igrao... I onda se igra kao "apdejtuje" i meni fali par boraca, tipa Leatherface i još par... Da li zna neko kako rešiti taj problem?
    (milan010, 3. januar 2021 10:11)

    # Link komentara