Najbolje video-igre za decembar - 2. deo VIDEO

Poslednji mesec u godini je tu, a sa njim stiže i hladno vreme. Ako želite da budete kod kuće, na toplom, uz neku dobru video-igru, kolege sa portala play.co.rs su spremile top listu decembarskih naslova za vas. Predstavljamo vam drugi deo liste, a ovde se nalazi prvi.

Izvor: play.co.rs
Pošaljite komentar
  1. @Mikloš Salamander
    Upravo je to moj stah, gomila generičkih gluposti, AC mi je bio odličan prvih 40ak sati, posle je baš kao što si opisao, neviđeno dosadno. CP2077 su nakon napisali hype, nadam se najboljem.
     (Kecman, 4. decembar 2020 12:32)

    # Link komentara

  2. (Mikloš Salamander, 03. decembar 2020 11:06)

    S obzirom na to da je za glavnu kampanju potrebno 30-40 sati...da, moguće je da će cela igra biti propast živi. Za sada je poznato da je bagovita, da su vožnja i pucanje ispod prosečni, da je pesničenje loše. Gejmplej je generalno loš, kao i AI. RPG elementi su savršeni, dijalozi i sl. To je ipak najbitnije ta igru ovog tipa. Nadajmo se najboljem.
     (Marek, 4. decembar 2020 01:48)

    # Link komentara

  3. Sto se tice Cyberpunk-a svi je ocekujemo sa nestrpljenjem,175 sati za prelazak kampanje sa svim sporednim qvestovima hmmm,plasim se da ne bude copy paste UBISTOVSKA igra tj.AC prvenstveno mislim na Odiseju,ogromna mapetina nakrcana sa bezrbroj dosadnim sporednim qvestova koji su svi isti tipa oslobodi,donesi itd...videcemo uskoro na sta ce sve to da lici!.
     (Mikloš Salamander, 3. decembar 2020 11:06)

    # Link komentara

  4. medal oh honor bi rado probao sa oculusom deluje zanimljivo :)
     (zivot je ringispil i kola na sudaranje..., 3. decembar 2020 09:35)

    # Link komentara