1. Zar neko stvarno kupuje Pixel telefone. Doduše u moru bezličnih telefona jedino mogu maltene iz prve da prepoznam Ajfone jer skoro svi stavljaju šuplje maske da im se vidi jabuka ili ove sad nove sa specifičnim rasporedom kamera.
    (Boki, 2. oktobar 2020 23:06)

    # Link komentara

  2. Nisam propustio ni jedan google uredjaj od Nexus 6p do Pixela 4xl sa koga pišem. Ali za peticom nema apsolutno nikakve potrebe u mom slučaju..
    (Liam, 1. oktobar 2020 16:11)

    # Link komentara

  3. Dobro je primećeno to da je ovo sada drugo vreme i za Google i za Android. Gledam Samsung od pre dve godine i sada, zanimljivo je kako su se okrenuli za 180 stepeni i (opet) sprijateljili sa Googleom, iako je bilo signala da će čak forkovati Android u nekom trenutku. Samsung, kao najveći proizvođač Androida van Kine, i Google sada imaju zajedničkog oponenta, Huawei je Korejcima oduvek bio konkurencija, a Tramp je Huawei naterao da stane nasuprot Googlea koji im je bio dojučerašnji partner. Googleu sa druge strane treba taj diverzitet više nego ikada pošto će ih provući kroz sve moguće sudove izgleda, zamislite da pored Androida još imaju i dominantne modele telefona na tržištu. Bojim se da ćemo bolje vreme za njihove uređaje morati da sačekamo, Huawei i pritisci regulatora, ali i sam Google u ovom momentu ne rade u korist Pixela. Šteta, takođe sam ljubitelj Nexusa kao i vi i nadao sam se u Pixel, naročito pošto je Google kupio HTC, ali izgleda da ništa od toga, za sada.
    (Nikola, 1. oktobar 2020 10:04)

    # Link komentara

  4. Volim ove epizode odmah posle dogadjaja, taman da se sumiraju utisci. Lepo je sto ste ispostovali i Google, mada jesu ispalili za IO ove godine
    (Marko, 1. oktobar 2020 09:53)

    # Link komentara

  5. Žaomi Google
    (Aleksandar, 1. oktobar 2020 09:51)

    # Link komentara

  6. Ljudi jednostavno ne znaju da naprave bilo kakav komad hardware, a imaju silne milijarde...
    (Zurkolomac, 1. oktobar 2020 09:35)

    # Link komentara