Google obećava preko 120 novih video-igara na svom proizvodu

Nakon što je Google Stadia objavljen u novembru, servis nije bio preterano dobro prihvaćen, ali nije ni ostvario neuspeh. Radi se o konkurentnom proizvodu koji igračima omogućava da igraju nove naslove sa skromnijim investicijama u hardver.

Izvor: B92, benchmark.rs
Pošaljite komentar
  1. pa pogledajte sta ljudi pisu o Stadiji i koliko se zale... laguje svima i to poprilicno..dobar koncept ali izgleda mora jos da saceka...
     (burek 2019h, 22. januar 2020 18:00)

    # Link komentara

  2. Jedva cekam da predjem na Stadiu. Opekao sam se kupovinom Ps4, realno samo 2-3 igre su ekskluziva koje sam imao zelju da odigram.Srecom pa je jeftin.
    Ne treba preterano jaka konekcija za Stadiu. 10mbit je dovoljno cak i za fullhd zavisno od igre. Bitno je da je google server negde blizu i to je to... Ima cak i test pa moze da se proba. Ping ce biti problematican dok se ne pojavi starlink, eventalno 5g mozda to ubrza, ali ne igram Fps tako da me to ne brine previse...Inace servis ce biti besplatan tako da nije problem da se proba, testira itd... Upalite TV, telefon, pokrenete Chrome i cao...
    (Mvp, 20. januar 2020 08:40)

    # Link komentara

  3. Da ce ovo biti epska prevara i fejl valjda nije bilo jasno samo ljudima koji preorderuju Ubisoft igre, veruju Apple-u da im usporavaju fonove za njihovo dobro a ne da bi kupovali nove modele itd. isl. U teoriji, koncept je kul, ali u praksi nema nista od toga jos makar nekoliko godina.
    (Sabre, 20. januar 2020 04:22)

    # Link komentara

  4. Stadia je vrhunski koncept, ali trenutno stvarno ne vidim nikakvu poentu. Internet konekcija dovoljne brzine i stabilnosti koja bi bila dovoljna za striming igara u 4K trenutno komercijalno postoji samo na par mesta na tlu amerike i koreje. Lag je ... Ogroman čak i kada se spusti u FullHD rezoluciju. Pucanje konekcije takođe nije retkost. Stadiu sam probao u Italiji, nakon Nove Godine. Jako sam bio razočaran jer čak i u najnižoj rezoluciji lag je debelo primetan, a kočenje i pucanje veze na svakih pola sata. Da li je to bilo do italijanskog provajdera ne znam, ali ne sumnjam da bi kod nas čak i kod najbržih i najskupljih paketa bilo isto ili makar slično. Čini mi se kao da su bukvalno pustili u prodaju eksperiment.
    (Reziel, 19. januar 2020 19:11)

    # Link komentara

  5. najgora firma na svetu
     (trtemrte, 19. januar 2020 16:37)

    # Link komentara