1. @Bravo Panasoniče.
    (X, 09. januar 2020 16:58) spavas li mirno samsunže
    (masinista, 10. januar 2020 16:17)

    # Link komentara

  2. A kad iskoce skrimeri u vr, odnosno vristavci, lele bice belaja.
     (hmmmm, 10. januar 2020 12:17)

    # Link komentara

  3. svojevremeno sam dao 520€ za ps4, i vr headset i par igrica. bilo na nekoj akciji. sve je bilo super ali su me nervirali silni kablovi, i procesorska jedinica koju sam nekako uvek uspevao da srusim sa stola. onda sam to rasprodao i uzeo oculus go kojeg dan danas imam i rado upalim. po meni je to ekstra stvar pogotovo aästo nema kablova i zezalica, napunis bateriju, ukljuci i igraj se.... jedva cekam da izadje nesto joa jednostavnije, bicu prva musterija.
     (boki, 10. januar 2020 09:58)

    # Link komentara

  4. @Mikajlo tebra kad si poslednji put izasao iz sobe:)? Hvala za tipove!
    (čestitam, 10. januar 2020 09:47)

    # Link komentara

  5. vec postoje naocari sa oled ekranima,koji imaju podrsku za analogni signal a mogu i da se povezu sa racunarom.Fatshak i orca su trenutno najpopularnije
    (sasa, 9. januar 2020 19:11)

    # Link komentara

  6. Male su i lake ali je FOV (polje vidljivosti) takodje mali. A to je veoma znacajno za dobar utisak.

    Za sada vam je najjeftinije da kupite Oculus GO. Kod nas na KP je 230 evra, a ima ponekad i polovan da se nadje.

    Ko ima s7 moze i GearVR. Onaj beli ima za oko 2000 dinara.

    One jeftine kineske ne preporucujem, jer je rezolucija vaseg telefona verovatno 1080p a mozda i 720p, sto je premalo. Slika ce biti mutna. I sa tim kineskim se muti slika kada okrecete glavu. Mislim, mozete da probate ukoliko ste bas bez para, samo znajte da ce to lose izgledati.

    Skinete SkyBox plejer, ubacite film preko USB, a moze i bezicno da se poveze sa kompjuterom. Kada pustite film, kao da bukvaklno sedite u pravom bioskopu i gledate film na ogromnom ekranu. Osecaj je fantastican. Takodje mozete leci u krevet kako god zelite. Mozete gledati film na plafonu ako izaberete VOID.

    Kucate VR PN na guglu, pustite neki od mnogobrojnih trejlera, namestite najvisi kvalitet i pridje vam vasa omiljena glumica u svojoj prirodnoj velicini. Bez uvelicavanja i preterivanja. Ima nekih VR filmova i na PH.

    Kada naidjete na pravu scenu i pravi polozaj, na momente cete imati utisak da imate pravi seks. Nekih 30 posto se cini da je seks stvaran. Samo treba da se uklopite u scenu i ne gledate onog tipa koji oponasa vas polozaj. I treba naici na pravi klip i dobru scenu.

    Samo pazite da ne naidjete na neke starije klipove gde devojke izgledaju kao dzinovi.
    (Mikajlo, 9. januar 2020 17:48)

    # Link komentara

  7. Kad bi izmislili naočare koje bi na specijalna vozila poput komunalna đubretarska ocrtavale liniju puta, liniju drugih vozila i gabarita sopstvenog vozila. Izgleda da će i to rešenje biti na vidiku. 5g će to dovesti u red, moje mišljenje.
     (todos, 9. januar 2020 17:38)

    # Link komentara

  8. Valve Index VR - najbolji high-end gejming headset do sada. I najskuplji nažalost...
    (neko, 9. januar 2020 16:58)

    # Link komentara

  9. Bravo Panasoniče.
     (X, 9. januar 2020 16:58)

    # Link komentara