"Microsoft mjuzikl": IT gigant kroz pesmu priznao greške (VIDEO)

Čak 150 stalno zaposlenih i pripravnika u Microsoftu volontirali su danima kako bi učestvovali u kreiranju muzičkog videa o Microsoftu. Video je snimljen u različitim zgradama u korporacijskom kampusu kompanije u Redmondu, i prikazuje stažiste i zaposlene koji pevaju i plešu o "svemu onome što se ovde dešava".

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Bravo Microsoft. Kreativno I zanimljivo. I Apple i Microsoft, prave korporacije ali kul. A ne ona sala od Google-a.
    (ABIA, 10. septembar 2019 16:44)

    # Link komentara

  2. bezkrajna glupost Microsofta se nastavlja. kad su napokon shvatili kolko Su zalosni, cine sve da privuku mlade I da se predstave kao open source friendly. jadan os, jadnijeg Ga nema
     (trtemrte, 9. septembar 2019 20:16)

    # Link komentara

  3. Meni ovaj mjuzikl liči na odu firmi i njenom osnivaču. Neuspjesi su samo malkice spomenuti. Drago mi je što su se sjetili da spomenu neuspjeh sa telefonima jer ja ovo pišem sa Lumia 830 na Win 10. U kući imam još tri telefona na Androidu a zadnjih mjesec dana povremeno koristim iPhone. Meni je win phone najbolji odnos zatvorenost/otvorenost sistema. Plus svedeni, minimalistički dizajn, tamna tema. Pločice se nekome ne sviđaju ali meni odgovara podešavanje njihovih veličina pa tako mogu da naglasim aplikacije koje mi često trebaju a na većim pločicama imam i više informacija pa ih koristim za kalendar i meteo prognozu. Na iOS i Androidu sve ikonice su iste veličine. Gedžeti su na posebnom ekranu. Bile, za***ao si potencijalno najbolji sistem.
    (mostarac, 9. septembar 2019 20:10)

    # Link komentara

  4. Simpatično.
    (Gde sad, 9. septembar 2019 18:09)

    # Link komentara

  5. Moze objasnjenje cemu sluzi Microsoft Store i gomila beznacajnih procesa u pozadini ako je Windows Phone ekosistem mrtav? Windows 10 je gomila neupotrebljivog sarenog krsa sa dva kontrolna panela za podesavanje sistema, nered kakav se retko vidja. Bolje bi vam bilo sa jednim normalnim sistemom kao sto je bio XP Pro.
    (Ruby, 9. septembar 2019 17:34)

    # Link komentara

  6. mpx220, ipaq 514, omnia pro 4, lumia 735...glup(AV)i android nema tu šta da traži ;)
    (banat uber alles, 9. septembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  7. Па ово је права промоција лгбт заједнице а не песма о Мајкрософту, погледајте овог лика на почетку а онда и девојка са натписом прајд у дугиним бојама на мајици а онда и цео перформанс, права парада поноса ту о мајкрософту има најмање. Молим вас објавите коментар.
     (Пера, 9. septembar 2019 15:31)

    # Link komentara

  8. Bolje da ispravljaju bagove nego što se glupiraju...
     (Ludi Štrumf, 9. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara