Zoran Kecman

London i teniska "igra prestola" – Novak ili Rafa?

Da li je Rodžer Federer malo preterao kada je, u osvit poslednjeg turnira sezone izjavio da ATP Tur finale ne nosi takav pritisak i da je pre svega zabava? Biće da je Švajcarac ipak malo potcenio značaj "samita oktagona" u O2 Areni. Ili je zaboravio koliko je to njemu ranije značilo.

Zoran Kecman nedelja 10.11. 12:15 Komentara: 18

Anglosaksonska kuhinja

Članovi ATP Saveta igrača u utorak uveče imali su sastanak u Rimu na kojem je trebalo da između šest kandidata odluče ko će biti njihov predstavnik u ATP Bordu direktora. Odluku nisu doneli, jer je rezultat u glasovima bio nerešen, 5:5.

Zoran Kecman sreda 15.05. 11:10 Komentara: 48

Krojfovi unučići

Kada se podigao dim sa četvrtfinalnog bojišta u Ligi šampiona, šta je na njemu ostalo? Ajaks, Totenhem, Liverpul, Barselona. Sinonimi i varijacije eksplozivnog, brzog fudbala. Kakva pobeda najlepše igre! Oda totalnom fudbalu.

Zoran Kecman petak 19.04. 12:30 Komentara: 32

Ole, Ole, Mesi, Mesi

Sudar Mančester junajteda i Barselone apsolutni je hit četvtfinala Lige šampiona. Pitanje je samo jedno, da li će norveški “toreador” sa crvenim plaštom u rukama umeti da pronađe rešenje za nezaustavljivog Lionela Mesija, koji se posle 11 godina vraća na Teatar snova. Ili recept u globalu, za Barselonu?

Zoran Kecman sreda 10.04. 14:00 Komentara: 60
strana 1 od 2 idi na stranu