Vamos, Toro

Prva trećina 2023. godine u svetu muškog tenisa ima žestoke crveno-žute tonove, u vidu teniske eksplozije Karlosa Alkarasa.

Zoran Kecman
Pošaljite komentar
  1. @Djole

    Ko je Djokovicu zabranio da igra i ko mu sta nije dozvolio?
    (Ju ju, 8. maj 2023 21:56)

    # Link komentara

  2. Objektivan tekst za ne baš objektivnu publiku.
    Bravo!
    (Sulejmani#, 8. maj 2023 17:38)

    # Link komentara

  3. Mali jest dobar, ali nema šanse da bi vidio prvog mesta da je Djokoviću bilo dozvoljeno da igra. Takodje je upitno da li bi osvojio i US Open da je Djokoviću dozvoljeno da igra.
    (Djole, 8. maj 2023 16:53)

    # Link komentara

  4. Sve je to odlično, bravo! Međutim, ima smisla reći i to da je probijanje jednog Đokovića bilo praćeno veoma teškim deonicama, bez ikakve podrške teniske javnosti koja tada nije prepoznala velikog šamiona u najavi, dok je kod Alkarasa upravo suprotno: javnost mu duva u jedra, baš kao i mediji.

    Ne smatram da je to zato što je Novak baš iz SRB, ali verujem da uzrok tome jeste u činenici da ne dolazi iz zapadne sfere, dok je Španac u tok kontaktsu viđen maltene kao oslobodilac ovog sporta.

    Momku svaka čast na igrama, ali stav medija je malo degutantan.
    (Prijatno sa tortom!, 8. maj 2023 13:36)

    # Link komentara

  5. Ma namestaju mu titule. Pitajte ustanovu ako ne verujete.
    (Patriota, 8. maj 2023 13:19)

    # Link komentara

  6. Tacno je da mu se "otvorio put" ali ne ostvaruje dobre rezultate samo zbog toga. Imao je desetine prilika da se spotakne kao i drugi, pa nije. Upravo kako tekst objasnjava, jer je vec mentalno jak, jer voli izazove i veliku scenu i jer je nadprosecno dobar teniser.
    A popularan je zato sto sve to radi sa decackim osmehom, sto je uvek pun respekta prema ostalima, sto izvodi super atraktivne udarce i izvuce se iz nemogcih situacija i preokrene ih u svoju pobedu. Publika to ceni i voli.
    (Jag, 8. maj 2023 12:58)

    # Link komentara

  7. Bravo 👏👏. Prelepo ste objasnili sve
    (Ivan Stefanovic, 8. maj 2023 12:57)

    # Link komentara

  8. jer se secate kako su federerovi navijaci nipodastavali i omalovazavali djokovica kad se ovaj probijao kao klinac? uplasili su se i osecali da ce biti bolji od njihovog ljubimca i tako je i bilo, prestigao ga je u gotovo svakom bitnom rekordu

    eee pa isto to sad rade novakovi navijaci alkarazu, uplaseni su i osecaju da ce karlitos da izdominira i da ce da obori sve djokoviceve rekorde i zato ga toliko omalovazavaju kako "on nije nista specijalno", kako je "konkurencija losa", kako ovo - kako ono...

    a cinjenica je da je decko najveci talenat jos od nadala i da sa lakocom cisti sve pred sobom, nesto sto novakovi navijaci nemogu da podnesu. ali realnost i buducnost je stigla i ona se zove karlos alkaraz!
    (Kole, 8. maj 2023 12:55)

    # Link komentara

  9. Bravo za tekst Zorane, ali razapece te sad.
    (Filip, 8. maj 2023 12:46)

    # Link komentara

  10. Čovek zalutao i naleteo na auto-put. Mnogima trenutno ne ide neki bolesni neki drogirani. Kad naleti na ozbiljan zid videće.
    (naterati bogate da troše, 8. maj 2023 12:46)

    # Link komentara

  11. Bravo za tekst bravo bravo bravo
    (Magnum, 8. maj 2023 12:41)

    # Link komentara

  12. Alkarazu se otvorio auto put,zato i pravi ovakve rezultate....Novak dugo ne igra turnire,Nadal ne igra pola godine,ostali su totalno nekonstantni,osim Medvedeva koji igra dobro na betonu ali i on je sklon padovima.
    (Asteriks, 8. maj 2023 12:36)

    # Link komentara

  13. Svaka čast autoru ovog članka! Dokaz odličnog razumevanja teniske igre. Objektivno i svakome, koji tenis uistinu voli, užitak za čitanje!

    Tenis ide napred, da nam je barem više "Alcaraza"!
    (Tom Starin, 8. maj 2023 12:31)

    # Link komentara

  14. Buduci GOAT !
    (CB Recreativo de Belgrado, 8. maj 2023 12:27)

    # Link komentara