- Komentari -

Prvi korak

Grend slem pozornica je velika i osvetljena. Vidi se svaki korak, čuje se svaki šum, posebno kada ste sami na njoj.

Zoran Kecman
Pošaljite komentar
  1. Novak do četvrtfinala ima relativno lagan raspored, voleo bih tad Federera da vidimo, ali sumnjam da će stići dotle. Ako sve bude ok i vidimo okršaj sa Nadalom, Novak će morati maksimum maksimuma da izvuče. Onda ima šanse, pod uslovom da servis i bekend paralela budu funkcionisali. Sa one druge strane žreba jedino je trenutno Cicipas za ne poželeti u finalu. Sa Rafom će biti finale pre finala i nadam se dobrom danu Novaka i prolasku finalni meč za titulu.
    (DukiNS, 02. jun 2021 12:50) To je zato sto mu zli zapad namesta stalno tezak zreb,kao one godine sa onim Japancima u Melburnu.
    (Legolas, 2. jun 2021 14:56)

    # Link komentara

  2. Nemojte se zanositi Nolomani, neće Nolo napraviti mnogo koraka na RG-u. VAMOS RAFA!!!
    (muamer, 2. jun 2021 14:20)

    # Link komentara

  3. Posle meca Sangren sav izubijan i okupan u znoju a Novak prakticno bez kapi znoja. I to pokazuje ko je koga vozao u toku meca.
    (Goran, 2. jun 2021 13:05)

    # Link komentara

  4. Novak do četvrtfinala ima relativno lagan raspored, voleo bih tad Federera da vidimo, ali sumnjam da će stići dotle. Ako sve bude ok i vidimo okršaj sa Nadalom, Novak će morati maksimum maksimuma da izvuče. Onda ima šanse, pod uslovom da servis i bekend paralela budu funkcionisali. Sa one druge strane žreba jedino je trenutno Cicipas za ne poželeti u finalu. Sa Rafom će biti finale pre finala i nadam se dobrom danu Novaka i prolasku finalni meč za titulu.
    (DukiNS, 2. jun 2021 12:50)

    # Link komentara

  5. Cudan zreb ima Novak. Da, u 2. kolu je malo ozbiljniji protivnik, ali u sustini nema nijednog izuzetno nezgodnog protivnika do 1/2-finala. Svi klinci koju mu ne leze (Cicipas i sl.) su u drugom zrebu, a Federera (ako uopste i dodje do 1/4-finala) ne vidim kao veliku pretnju, pogotovo ne na sljaci. Finale, takodje, ispadanjem Tima je dosta olaksano, ali polufinale... o-joj. Znaci, dobar zreb do 1/2-finala, pa Nadal, pa finale sa, nadam se, nekim iscrpljenim protivnikom. Ali, "preskociti" Nadala je misija i po. Srecno, Nole! Eto, mozda bude vise srece u 1/2-finalu nego u proslogodisnjem finalu.
    (Djordje P, 2. jun 2021 12:48)

    # Link komentara

/srv/b92/www//master/template/no-comments.tpl.php