- Komentari -
  1. Niko neće da priča o objektivnim razlozima neuspeha... Povesti 4 centra od 12,od kojih jednom očigledno nije mesto po kvalitetu u reprezentaciji, nego se vodi uspomena radi, plitka spoljna linija pogotovo odbrambeno, izvikani Jović, Gudurić koji ne da nije na nivou reprezentacije nego ne bi imao mesta u većini evrologaških klubova, forsiranje Jokića da igra nešto što on nikada nigde igrao nije itd, itd... Nepotrebno forsiranje da se svaka pripremna utakmica dobije, česte nervozne rotacije... Birčević, Simonović?
     (Milan Radovanović, 20. septembar 2019 11:13)

    # Link komentara

  2. Nedostajao je Stefan Markovic! Nije toliko mator igrac a povukao se, ne znam da'l nije povreda ali svakako neverovatan igrac. Klasa za sve nase play-eve, kako u odbrani tako i u napadu...
     (samo jako, 18. septembar 2019 07:27)

    # Link komentara

  3. "Jedan neuspeh, to peto mesto na Svetskom prvenstvu ne bi trebalo nikome da se objašnjava"...

    Eto, to je to.
    Nema analize, nema objašnjenja, neznaju se razlozi pozivanja i nepozivanja, uspešnost priprema, mnoštva pripremnih mečeva, uzroci psihološkog pada, i zašto je vođen momak sa najvećim porodičnim problemom da nam bude organizator igre.

    Nema analize, nema odgovornosti, nema pouke = nema boljitka.
    Privatna reprezentacija. Radim kako ja hoću i nikome ne polažem račune...
    (SrbEUin, 17. septembar 2019 19:11)

    # Link komentara

  4. I do sada je bila velika netrpeljivost vecitih,ovo sto se desavalo za vreme a i posle prvenstva je do sada nezabelezeno.Navijaci zvezde(ne svi,prepoznace se na koje mislim)su podigli lestvicu mrznje na veoma visok nivo.Djordjevicu i Bogdanovicu Nikada nece oprostiti sto su iz protivnickog tabora.Ovo je toliko preslo u bolest da bi Bogdanovic trebalo da razmisli o svom buducem ucescu u reprecentaciji.
    (marko992, 17. septembar 2019 16:23)

    Rulja je i Isusa osudila na smrt a Barabu poštedela.
     (Dogodine u Lazi, 17. septembar 2019 18:55)

    # Link komentara

  5. Svi vi koji tvrdite da peto mesto nije neuspeh, podsetite se kako ste razmisljali na pocetku leta. Cak i po ovim pozvanim igracima (a nisu svi najbolji pozvani) smo objktivno jaci i od SAD i od Argentine, Australije, Francuske. Sa Spancima je trebalo da se tucemo ponovo za zlato. I ja sam ubedjen da bi 90% vas koji sad branite selektora istovetno reagovali na eventualni poraz u finalu od Spanije - rekli bi "ponovo samo srebro?!?"
    To sto sam ja Zvezdas nema nikakve veze sa kritikom na Saletov racun. Sale je pre svega Srbin, kao sto sam i ja i reprezentacija bi svima trebalo da je na prvom mestu.
    (prekoOkeanskeDelije, 17. septembar 2019 18:42)

    # Link komentara

  6. Djordjevicu i Bogdanovicu Nikada nece oprostiti sto su iz protivnickog tabora.Ovo je toliko preslo u bolest da bi Bogdanovic trebalo da razmisli o svom buducem ucescu u reprecentaciji.
    (marko992, 17. septembar 2019 16:23)
    Ne nego će naš Bogi još bolje i jače da igra za reprezentaciju.
    (Jon Bon Jovi, 17. septembar 2019 17:55)

    # Link komentara

  7. @petarczv

    "Bas bi voleo da vidim da neki jevrej izjavi da izrelci treba da zaborave holokaust zato sto je bio pre 80godina i da treba da vole nemce i fasiste. Da li mislite da je to moguće?! To je nemoguce taj bi bio odmah proteran iz izrela i bio odstranjen iz drustva. Izrelci postoju sami sebe a pogotovo istoriju i zato su jedna od najmpcnijih nacija na svetu iako ih ima jako malo... E moj nikola i vi sto ga podrzavate.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 27. februar 2019 19:44)

    Vidi ovako petreczv.Pre nego što nazoveš istinsku legendu naše košarke ljigom i postaviš mu pitanje -" Zasto nisi pozvao Kalinića" pogledaj svoj komentar o tom istom Kaliniću na vesti o njegovoj izjavi o Kosovu.

    Dakle,bicu slobodan da odgovorim zašto Kalinić nije igrao na SP.
    Zbog tebe!
    I tebi sličnih!
    Da je Kalina igrao na SP nakačili biste se dečku na kičmu baš vi što ga "branite" od Saleta koji ga je od vas i štitio (sklonio).
    Naravno,ne zbog njega ,nego da bi preko njega tukli po Djordjeviću.
    (Komša, 17. septembar 2019 17:48)

    # Link komentara

  8. Gagi Nikolić
     (ja, 17. septembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  9. Giško

    Ko ga pljunuo? Sale je pred prvenstva već znao da neće dalje biti selektor. Tako on reče::
    (Sasasa, 17. septembar 2019 17:01)

    # Link komentara

  10. I tebi hvala.
     (miroslav, 17. septembar 2019 16:48)

    # Link komentara

  11. I do sada je bila velika netrpeljivost vecitih,ovo sto se desavalo za vreme a i posle prvenstva je do sada nezabelezeno.Navijaci zvezde(ne svi,prepoznace se na koje mislim)su podigli lestvicu mrznje na veoma visok nivo.Djordjevicu i Bogdanovicu Nikada nece oprostiti sto su iz protivnickog tabora.Ovo je toliko preslo u bolest da bi Bogdanovic trebalo da razmisli o svom buducem ucescu u reprecentaciji.
     (marko992, 17. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  12. Sramota da se selektor nije javno obratio naciji. Da nije objasnio svoje poteze, 5 godina smo ga plaćali iz nasih dzepova i on ode kao da nikad nije ni bio. Neka konferencija za stampu zasto nisu pozvani Nedović i kalinic? Zasto su za to saznali preko interneta, zasto je utqkmice pocinjao bircevic i zasto jokic nije igrao na svojoj poziciji uz cetvorku uz sebe... Pusti te mi te fore 5 mesto nije neuspeh i hvala ti sale. Sale je otišao za parama u italiju sto mu je uvek i bilo najvažnije zato je i vodio svoje drugare a data rec kad je preuzeo reprezentaciju da nece preuzeti nijedan klub dok je na celu reprezentacije je pogazena nakon samo mesec dana... Strašno. Velika ljudska ljiga
     (petarczv, 17. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  13. Lepi Mića (Tomić) ???
     (Doktor Satrap, 17. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  14. S obzirom da nije bilo Teodosića, a ni Milosavljevića peto mesto nije neuspeh. Velika takmičenja su jako značajna za razvoj igrača, tako da je ovoga puta predstavljao ogroman skok za Bogdanovića, a na kraju kroz utakmice su fantastično napredovali Jović i Milutinov. Micić i Gudurić su sjajni igrači, malo im nedostaje za ekstra klasu, ali su sada videli na čemu treba da rade ove godine. Ostali su odigrali koliko su u ovom trenutku mogli. Ako ih povrede mimoiđu ova ekipa ima šanse da ode na i OI i tamo osvoji medalju.
    (Mrkajlo, 17. septembar 2019 14:06)

    Danilovic kaze neuspeh, djordjevic kaze neuspeh, bogdan kaze neuspeh a ti i jos nekoliko botova tvrdite da je uspeh?! Da je selektor poveo 2-3 mladja igraca pa da su igrali umesto raduljice i bircevica pa da kazes nešto a napredak bogdana(nba) Milutinova(najbolji centar EL) Jovica koji je vec veteran... Smešno
     (petarczv, 17. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  15. S obzirom da nije bilo Teodosića, a ni Milosavljevića peto mesto nije neuspeh. Velika takmičenja su jako značajna za razvoj igrača, tako da je ovoga puta predstavljao ogroman skok za Bogdanovića, a na kraju kroz utakmice su fantastično napredovali Jović i Milutinov. Micić i Gudurić su sjajni igrači, malo im nedostaje za ekstra klasu, ali su sada videli na čemu treba da rade ove godine. Ostali su odigrali koliko su u ovom trenutku mogli. Ako ih povrede mimoiđu ova ekipa ima šanse da ode na i OI i tamo osvoji medalju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrkajlo,

    Teodosica je povreda spasila blama. U NBA je pokazao svoju pravu
    vrijednost. Teo je zvijezda koja vec odavno ne svijetli.
    (Cvrle, 17. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  16. Aj polako i pamet u glavu...tvoj stav,tvoj nacin na koji komuniciras sa igracima ,energija koju siris,...to je nesto sto prenosis i na igrace i na ceo tim...smanji naduvenost,ukljuci se malo,pokazi emociju pored terena da igraci vide da ti je stalo....a ne da stojis onako ravnodusno i sležeš ramenima kao da te briga i kao da dokazuješ nešto tipa " jesam vam rekao da ce nas razbiti"....to nas je idvelo na peto mesto...inace sa ovakvim timom smo mogli da napravimo zlato....ali tebi je bilo svejedno...unutra mozda ne ...ali spolja je tako izgledalo....pa su i igraci bili vodjeni tom energijom.
     (Cile, 17. septembar 2019 14:59)

    # Link komentara

  17. Šta ima kome još jednom da se obraća, otiš'o čovek posle pljuvačine, gospodski! Izbegao more zlonamernih pitanja i zbrisao iz ove kaljuge.
     (Giška, 17. septembar 2019 14:56)

    # Link komentara

  18. КСС ми личи на ФСС.
     (Лука Лабан, 17. septembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  19. Zasto Djordjevic nije odrzao konferenciju za stampu , kao sto dolikuje selektoru koji odlazi posle 6 godina. Zar to nije neozbiljno.
    On je uvek pricao kako njemu niko ne treba da kaze kako i sta ali evo vam narode kako se oprasta selektor od reprezentacije- na 5 minutnoj konferenciji u Kini posle utakmice sa Amerikom.
     (Guromir, 17. septembar 2019 14:43)

    # Link komentara

  20. Vlade Djurovic ?
     (Dzoni 77', 17. septembar 2019 14:36)

    # Link komentara

  21. Jednom od najstabilnijih i najboljih koji postoji u tom savezu se sad zahvaljujete,po mom misljenju nepotrebno jos uvek.Steta.
    (Kale, 17. septembar 2019 14:23)

    # Link komentara

  22. @dnevna doza Ama covece konsoliduj se malo, menjas misljenja iz dana u dan, izadji malo na svez vazduh.
    (Milan, 17. septembar 2019 14:08)

    # Link komentara

  23. S obzirom da nije bilo Teodosića, a ni Milosavljevića peto mesto nije neuspeh. Velika takmičenja su jako značajna za razvoj igrača, tako da je ovoga puta predstavljao ogroman skok za Bogdanovića, a na kraju kroz utakmice su fantastično napredovali Jović i Milutinov. Micić i Gudurić su sjajni igrači, malo im nedostaje za ekstra klasu, ali su sada videli na čemu treba da rade ove godine. Ostali su odigrali koliko su u ovom trenutku mogli. Ako ih povrede mimoiđu ova ekipa ima šanse da ode na i OI i tamo osvoji medalju.
     (Mrkajlo, 17. septembar 2019 14:06)

    # Link komentara

  24. Hvala Sale !
     (Mirko, 17. septembar 2019 14:02)

    # Link komentara

  25. Hvala i doviđenja!
     (micaiz kafica, 17. septembar 2019 14:01)

    # Link komentara

  26. Teško li se onom koji dođe na mesto Đorđevića.Čovek je postavio velike standarde.Na zadnja 4 takmičenja 3 druga mesta i jedno 5...Lako je biti selektor u fudbalu.Preuzmeš odgovornost uzmeš dobar kolač,nema pritiska javnosti...Banja...U košarci manje pare a stres svaki dan takmičenja...Za dobijanje šećera...Ne bi bio u koži sledećeg selektora Srbije u košarci....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. septembar 2019 13:50)

    # Link komentara