- SP Košarka - Kina 2019 -

"Hvala Đorđeviću na svemu, njegov naslednik još nije kontaktiran"

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izrazio je zahvalnost Aleksandru Đorđeviću na svemu što je uradio za srpsku košarku.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Danilović je poručio novinarima da naslednik Aleksandra Saše Đorđevića još uvek nije kontaktiran i napomenuo da ovaj neuspeh nikako ne bi smeo da utiče na ugled i stručnost doskorašnjeg srpskog selektora.

"Što se tiče Saleta Đorđevića, ja mu se zahvaljujem u ime Saveza na svemu što je dao srpskoj košarci i kao igrač i kao trener. Jedan neuspeh, to peto mesto na Svetskom prvenstvu ne bi trebalo nikome da se objašnjava i ne bi smelo da ga okrnji za promil, ni kao trenera ni kao čoveka", rekao je Predrag Danilović na konferenciji za medije.

Predrag Danilović nije želeo mnogo da komentariše potencijalnog naslednika Aleksandra Đorđevića, a novinare je zanimalo da li je KSS pozvao Igora Kokoškova ili Sašu Obradovića.

"Nećemo ništa preko kolena. Sredićemo sve u narednih mesec – dva, mi smo ozbiljna organizacija, savez je stabilan. Niko od navedenih trenera nije kontaktiran, a biće kontaktirani kandidati i to samo oni za koje smatramo da mogu da vode nacionalni tim", poručio je predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.