- Komentari -
  1. Samo neki su fali na Ep to Mali broj.
    (Basketas, 24. septembar 2022 14:20)

    # Link komentara

  2. U reprezentacijama Srbije, Grčke, Slovenije, čitav tim igra za statistiku pojedinca.
    U ekipama Španije, Njemačke, Francuske, pojedinci su podređeni timu. Rezultat smo vidjeli
    (sasa pg, 23. septembar 2022 09:39)

    # Link komentara

  3. Ova statistika otkriva zašto Grci nisu osvojili trofej. Janis je trebao da bude prvi u statističkim parametrima blokade i skokovi. U tim segmentima je neprikosnoven. Ali ne, Janis je zvezda i on mora da završava sve napada. Svaka čast za 29,3 poena po utakmici, ali mnogo je napada potrošio, a trošio je i energiju koja je bila potrebnija za odbranu.
    (ja, 23. septembar 2022 07:33)

    # Link komentara

  4. Kada se lomi, igra Janis…kada se lomi igra Markanen… kada se…ne, uvek igra Doncic….kada se lomi igra Sreder…Kod nas iz nepoznatog razloga, kada se lomi igra Milutinov!!!!!
    (Straight Outta München, 23. septembar 2022 07:10)

    # Link komentara

  5. Lako je biti general poslije bitke ali...
    Bilo je gresaka u izboru tima. Prije svega, tu je trebao da bude Andjusic, po bilo kom parametru. Kasnije kad je jos otpao Teodosic, otisla je prva spoljna linija koja je imala poene u rukama. Uz Micica naravno. Moj tim bi bio oni koji su to najvise zasluzili nezavisno od projekcije selektora.
    Teodosic, Micic, Guduric, Andjusic, Nedovic (umjesto Bogdana) Kalinic, Lucic, Bjelica, Milutinov, Jokic, i kao 12 igrac, dzokeri bi bili, - dvoje od - Abramovica, Lukle Mitrovica ili Smailagica.
    (delboj, 23. septembar 2022 00:07)

    # Link komentara