- Komentari -
  1. Kulturno te molim da podneses ostavku jer se ne živi na starim lovorikama. Pa ne može da bude puj pike ne važi samo zato sto si dobar sa svima u društvu trenutno pa ti se ne čini da bi trebalo da se pomeris. Jednostavno, koji su tvoji rezultati evo ja te molim da izadjes javno i da kažeš samo jednu stvar zbog koje bi trebalo da nastaviš da radiš u KSS? Mislim da snosiš najveću odgovornost za ovaj fijasko i minimalne šanse da se kvalifikujemo na svetsko. Dotakli smo dno dna. Ne znam kada smo ispali u osmini finala! Molim te Sasa povuci se i sačuvaj obraz koliko toliko. Ne zasluzujes da sa ovakvim rezultatima i NEpostavljenom sistemom kuda se kreće reprezentacija ti i dalje budeš na celu saveza. Hvala sto si pokušao, veliki respekt za tebe kao igrača ali molim te preuzmi odgvornost i pusti druge da izaberu novo rukovodstvo!
    (Cryptograf, 17. septembar 2022 11:40)

    # Link komentara

  2. Samo nastavite puniti svoje klubove sa polovnim strancima,treniranje mladih pretvorite u ekskluzivni klub za odabranu dicu kojoj su treneri diletanti i glumci.Dica neka i prije nego navuću patike počnu sanjat o novcima i NBA,neka u vlastitoj momčadi vide konkurenciju,a ne prijatelje za koje treba giniti.
    Usadite im ideju da su važniji od ekipe,a za trenera reprezentacije stavite čovika koji nakon poraza mrtav,Ladan ostavi ekipu samu.
    Kukavna i jadna je srpska košarka.
    (miro split, 17. septembar 2022 10:44)

    # Link komentara

  3. Srbija sa uništavanjem svoje košarke kasni za Hrvatskom jednu dvadeset godina ali na dobrom putu.
    (miro split, 17. septembar 2022 09:09)

    # Link komentara

  4. Što se pre naviknemo na ovakav plasman na velikim takmičenjima, bolje po nas. Kada je svemogući najurio Duleta Vujoševića iz srpske košarke, sve je počelo da se ruši. On je bio jedini koji je znao da prepozna i napravi igrača. Zvezda i Partizan su se očigledno odlučili za kupovinu stranaca, a naši klinci ne igraju niti se spremaju za velike utakmice. Ja ne znam ko će za nas da igra za 5 godina. Ne može Jokić sam ništa. Em je godinama u NBA filozofiji igre, em nema iskusne saigrače koji imaju petlju da odigraju jako u ključnim trenutcima. Nije tu Pešić ništa kriv.
    (Kole, 17. septembar 2022 09:05)

    # Link komentara

  5. Otkaz za Danilović i ceo stručni štab!
    (veljko, 17. septembar 2022 07:03)

    # Link komentara

  6. Jesam grobar i voleo sam Saleta kao igrača, ali je za funkciju totalna dupaglava. Čoveče prepusti funkcije nekom sposobnijem, poštedi nas ove patetike...
    (iskreno, 16. septembar 2022 15:21)nije Sale, pa nemojmo još i tu da ga gazimo nakon 3 srebra i petog mesta...
    (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 17. septembar 2022 06:12)

    # Link komentara

  7. Ниво одговорности раван нули.
    (Квасник_Миле, 17. septembar 2022 00:02)

    # Link komentara

  8. I ovo je nasledilo Boru Stankovića, Nebojšu Popovića, Šapera, prof. Nikolića...neverovatno...🤮
    (🧐, 16. septembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  9. Ispasti s najboljim timom u osmini finala od ekipe koja je ispala odmah zatim u cetvrtfinalu... Ako imas imalo morala, daj ostavku. Ali nemas...
    (Arivederci, 16. septembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  10. Jer te nije sramota?
    (Shone Kg, 16. septembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  11. @(Iz Minhena moji, znaš ti dobro koji!, 16. septembar 2022 17:45)

    Grdno se varaš ako misliš da savez ne bira igrače.Ljudi iz saveza ubacuju minimum 4-5 svojih igrača a selektor resto a to se dogovara još prilikom izbora selektora.Nisam siguran da je Pešić izabrao Marinkovića i Ristića recimo.Zašto misliš da bi Anđušić šutirao bolje od ostalih?Gde je se to o n dokazao kao igrač i šuter? Dva puta su ga najurili iz partizana jer ništa nije igrao i tek zadnje sezone je osetio EL i vrhunsko takmičenje.Ništa nije bolji od Marinkovića a nijedan ne zaslužuje reprezentativni dres.Pešićevo vreme je prošlo i treba da ide ali pre njega Danilović sa svojom svitom.
    (Objašnjenje, 16. septembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  12. Moram ovom prilikom da se složim sa Danilovićem. Ne treba nam sad neka velika pljuvačina, kritika je dobrodošla svakako, ali ona pozitivna, kome je stalo do reprezentacije. Igrači su dobri, selektor proveren, samo treba vremena za uigravanje i jos neke stvari. Ja verjjem da će ovo biti dobro, ako uspemo da se kvalifikujemo na svetsko, pokazaćemo ko smo i šta smo, nemojte da sumnjate uopšte. Samo da budemo zdravi i nema zime.
    (Beli_Vuk, 16. septembar 2022 19:30)

    # Link komentara

  13. 9 utakmica za redom.Stariji covek ne moze to da podnese.Ne radi mu mozak dovoljno brzo.Bilo ko ispod 50 godina da je bio trener uzeli bi zlato.Ne videti da Milutinov ne moze protiv niske petorke i da Vasa ne igra odbranu je ravno katastrofi koja se i desila.Prvi put mi je muka od basketa i da ih obojicu sretnem na ulici verovatno bi se poneo prema njima kao poslednja stoka.Inace smatram za sebe kao i okolina da sam poprilicno vaspitan i uctiv.
    (WalterNBGD, 16. septembar 2022 19:03)

    # Link komentara

  14. Sve ok ali ako ne odete na SP sledi motka
    (g, 16. septembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  15. Koliko bi jos da uniste Srpsku kosarku. Jos nije dosta??? Umesto da svi podnesu ostavke, oni pricaju bajke i gluposti. Nista o sopvenoj odgovornosti i greskama.
    (tajl, 16. septembar 2022 18:45)

    # Link komentara

  16. Umesto da se izvini za katastrofalno ispadanje u 1/8 finala, on sa bavi zamenom teza kako je narod njih izvređao.
    (bugi, 16. septembar 2022 18:40)

    # Link komentara

  17. pešić ok što ostaje , bila bi greška počinjati iz početka pred ove prozore koje nam znači biti ili ne biti ALI kada će gosin danilović preuzeti odgovornost? Ne samo za neuspehe A - reprezentacije , sve selekcije osim ženske su lošije nego što su bile kada je on preuzeo, i taj trend se nastavlja … daniloviću odlazi, nek te zaposle italijanska braća.
    (vasko žabata, 16. septembar 2022 18:08)

    Odavno sam pisao o tome sve selekcije ce biti sve gore i gore - ali ne zbog Danilovica vec iz tazloga sto vise nemamo trenera.Repovi koji su se vukli neki period je u stvari zaostavstina nekih proslih vremena.
    (Dzeronimo, 16. septembar 2022 18:27)

    # Link komentara

  18. Evo ja cu da ti odgovorim.
    Zato sto najbolji na planeti nije najbolji, i sto je najveca rupa u odbrani i poguban za svaku ekipu gde igra.
    Tome jos treba dodati losu kondiciju, sa kojom najbolji ne moze da izdrzi vise od 25 min po mecu. Onda pocinje da masi slobodna, zicere i u odbrani tek ne postoji. Jokic ne sme i ne moze biti lider, Djordjevic je to video i shvatio, ali Pesic je doveden da mu da slobodu, zato i ostaje. No dzaba, sa Jokom kao glavnim igracem nikada nista necemo osvojiti kao ni Denver.
    Eto ukratko.
    (baron, 16. septembar 2022 17:07)
    😂 mrznja ostaje bez obzira sto je vas idol Vicen Carter rekao da je Jokic najbolji igrac na svetu i jedan od sest najboljih centara u istori Nba pored Rasela,Jabara,Cembrlena,Hakima i Seka.
    (Istina, 16. septembar 2022 18:25)

    # Link komentara

  19. Pa da, šta drugo i očekivati od bilo koje osobe koja je na položaju, u ovom slučaju Danilovića. Kada vam se sviđaju kritike, to je onda kritika. A kada vam se ne sviđaju, to je onda automatski primitivizam.Nema odgovornosti,nema krivice,ne damo fotelju, i idemo dalje, sve dok Titanik ne udari u ledeni breg.
    (Gibanitza, 16. septembar 2022 18:24)

    # Link komentara

  20. @istina

    Hteo je da ubaci igrace koji mogu da brane sut za 3 poena???
    Jel to Milutinov???? Sa -19 za 12 minuta UBEDLJIBO NAJLOSIJI U OBE EKIPE!

    OVO sto si ti rekao bi imalo smisla da je ubacio Kalinica kao small ball 5(i da Jokic nije imao 32 poena za 28 minuta i +14, najbolji u OBE EKIPE) pa da preuzima sve u odbrani...ali to se nije desilo...
    Tako da ovo sto si ti rekao NEMA SMISLA s obzirom da je spori i tromi Milutibov bio na parketu koga su Italijani napadali!
    (Milos, 16. septembar 2022 18:16)

    # Link komentara

  21. pešić ok što ostaje , bila bi greška počinjati iz početka pred ove prozore koje nam znači biti ili ne biti ALI kada će gosin danilović preuzeti odgovornost? Ne samo za neuspehe A - reprezentacije , sve selekcije osim ženske su lošije nego što su bile kada je on preuzeo, i taj trend se nastavlja … daniloviću odlazi, nek te zaposle italijanska braća.
    (vasko žabata, 16. septembar 2022 18:08)

    # Link komentara

  22. @Zcezda

    Hteo je da ubaci igrace koji mogu da brane sut za 3 poena???
    Jel to Milutinov???? Sa -19 za 12 minuta UBEDLJIBO NAJLOSIJI U OBE EKIPE!

    OVO sto si ti rekao bi imalo smisla da je ubacio Kalinica kao small ball 5(i da Jokic nije imao 32 poena za 28 minuta i +14, najbolji u OBE EKIPE) pa da preuzima sve u odbrani...ali to se nije desilo...
    Tako da ovo sto si ti rekao NEMA SMISLA s obzirom da je spori i tromi Milutinov bio na parketu(kaf nije bilo Jokica) i koga su Italijani UBIJALI u odbrani ali bukvalno...
    (Marko, 16. septembar 2022 18:03)

    # Link komentara

  23. Par pitanja za Danilovića:

    - Koliki je broj medalja mladjih selekcija?
    - Koliko igrača mladjih od 22 god iz Srbije, igra ABA ligu a da nisu iz Mege?
    - Zašto u madjim selekcijama klubova igraju stranci?
    - Koliko mladih trenera ide godišnje na usavršavanje u USA?
    - Kolke su plate mladim trenerima i koji motiv imaju da ostanu u Srbiji?
    - Kolika je prosečna gledanost KLS?
    - Kad je zadnji put gledao KLS?
    - Koji mu je stepen obrazovanja koji ga kvalifikuje za posao koji obavlja?
    .....
    (ST, 16. septembar 2022 17:59)

    # Link komentara

  24. Jedino sto me zanima su OI i
    SP.
    (dusan jichici, 16. septembar 2022 17:47)

    # Link komentara

  25. Melijeva banana Jokiću najslikovitije je ispričala svu priču oko naše reprezentacije.
    (Sava, 16. septembar 2022 17:47)

    # Link komentara

  26. ostavka i odgovornost ne postoji kod njega
    (Grobar, 16. septembar 2022 14:31)

    Odgovornost za šta? Savez treba da izabere selektora, da stvori uslove igračima za treniranje, za hotel, hranu, putovanje, pripreme. 90% naroda bilo za smenjivanje Saleta, i smenili su ga, 100% naroda bilo za postavljanje Kososkova a potom i za njegovo otpuštanje, i to je savez uradio. Svi su hvalili dolazak Pešića, savez ga doveo. Svi sada žele da Pešić ode...i koja je tu odgovornost saveza? Nisu birali dobre selektore? A ko nam je to pa ostao kad smo istrošila mnoga imena? Ne bira igrace savez, niti taktiku, niti vodi pripreme, niti zove tajm-aut, niti drži Jokića svaku utakmicu po 14 min na klupi...lika koji je pretprosli preko of u NBA igrao 12 utakmica u 20 dana, sa minutažom 41min po utakmici. Dok Grcima Janis igra po 38 min a Slovencima Dončić po 38, deda Dragić po 36 min. Nije savez odlučio da ne vodi Teodosića, a nije ni odlučio da ne povede Andjusica dok nam svi bekovi i krila šutiraju protiv Italijana 2 od 20 za tri poena. Nije savez poveo neupotrebljivog Ristića umesto Petruseva i Bobija.
    (Iz Minhena moji, znaš ti dobro koji!, 16. septembar 2022 17:45)

    # Link komentara

  27. Jel rekao jednom recju sta je razlog tog neuspeha?

    I zato ovaj covek i svi iz KSS moraju da odu, najpre zato sto nisu u stanju da prepoznaju uzrok, svoje greske i odgovornost, sto znaci da ce ih ponoviti opet. A ponavlja se vec neko duze vreme, od svetskog prvenstva 2019 pa do svih selekcija u mladjim kategorijama. Gospodo foteljasi, preuzmite odgovornost za svoju nesposobnost, lenjost i netransparentnost.
    (miki, 16. septembar 2022 17:45)

    # Link komentara

  28. Pesicu i Danilovic svakako zasluzuju ostavku. Zasto?
    Kosarkasno znanje Pesica kao trenera nije na nivou. Mozda je bio nekada vrhunski trener ali kosarka se promenila, ne i on. Kao i u svemu, treba raditi na sebi, a Pesic to nije radio i zaostao je u vremenu, sve se videlo u tih 10 min, a nije 10 vec 15 do 20min.
    1. Vodjenje Gudurica na prvenstvo a kamoli tolika minutaza. Decko je za neki slabiji ABA tim, ako i toliko, iskljucivo je proguran i prodavan od strane autoriteta Miska. Ja sam to video pre 7 godina koliko on pojma nema, a vrhunski trener nije.
    2. Drzanje na klupi Vanje a u igri Gudure.
    3. Nevodjenje Tea, Andjusica i Dobrica. Svakako bi vise doprineli od Gudure, Nedovica, Davidovca i Jaramaza.
    4. Kriminalno drzanje na klupi najboljeg igraca sveta i najboljeg igraca ikada sa ovih prostora. Jednostvano neverovatno da tako nesto uradi. Amaterski trener to ne bi uradio, ma da dodje neko ko nikad nije gledao kosarku pa bi drzao najboljeg igraca na terenu.
    5. Nemanje pravog odgovora na sou Ita trenera, ruku na srce, svaka njemu casto sto je to izveo, ali trener mora da zna da preusmeri energije i odgovori na to. Ako nista drugo da je poveo Tea, on bi to znao.
    6. Kukavicno nevracanje u Srb sa igracima. Trebalo bi da mu se uruci otkaz onako kako je to on priredio Teu.
    7. Danilovicu otkaz isto. Zasto, pa jer je to iskljucivo njegov posao. Da prati trenere i zna gde su i na kom nivou znanja. Onaj ko bira trenere je morao da vidi i zna da je Pesic ostao u vremenu i izlapeo. Otkaz njemu zbog ovakvog saopstenja gde on kritikuje nekog treceg i komentare nekih primitivaca sa mreza. Gde je analiza, zasto se ovo desilo? Gde je odgovornost?
    Za napredak je potrebna samokritika i ucenje lekcije? Koju ste lekciju vi naucili? Imate li hrabrosti da priznate? nemate. Castan covek prizna poraz i greske.
    Mali ste ljudi i Pesic i ti.
    8. Biti dobar igrac ne znaci i biti dobar menadzer, to su dve razlicite stvari. Greska svih je sto misle da dobri igraci moraju da budu i dobri menadzeri i treneri. Ne, to su razlicite vestine.
    (aabb, 16. septembar 2022 17:41)

    # Link komentara

  29. Prvo:
    Uvek sam bio za to da nam sportske legende vode saveze a ne političari. Ali kod nas u košarci se to pokazalo kao velika omaška, političar Đilas je dobar predsednik KSS, a košarkaška legenda Danilović uništitelj srpske košarke (uništio Partizan pa onda reprezentaciju)

    Drugo:
    Igranje za reperezentaciju nikako ne može da bude slobodno vreme, već obaveza, ljubav, motivacija za kojom svaki košarkaš treba da teži!

    Treće:
    Daniloviću ne pada na pamet ne da podnese ostavku već da preuzme deo odgovornosti!
    (cukce, 16. septembar 2022 17:22)

    # Link komentara

  30. Star je pesic za trenera ...mozemo pricati sta hocemo Nekad je on bio strucnjak da pokrene da izdigne ekipu .treba neko energiju da unese ..A mozda je na kraju do igraca ,ko ce mu ga znati vise...
    (neutralac, 16. septembar 2022 17:20)

    # Link komentara

  31. Dajte nam konkretne odgovore, pustite prazne floskule. Zasto najbolji igrac planete,dupli MVP NBA lige sedi na klupi pola zadnje cetvrtine kad se lomi mec i Italijani stizu nedostiznu prednost? To nema nikakvu logiku, to je kao kad bi grcki trener stavio Janisa na klupu onda kad se lomi mec ili slovenacki Doncica. To nema veze sa mozgom, izgleda da Pesic zaista ima neke probleme, nema drugog objasnjenja.
    (Whitey, 16. septembar 2022 16:27)

    Evo ja cu da ti odgovorim.
    Zato sto najbolji na planeti nije najbolji, i sto je najveca rupa u odbrani i poguban za svaku ekipu gde igra.
    Tome jos treba dodati losu kondiciju, sa kojom najbolji ne moze da izdrzi vise od 25 min po mecu. Onda pocinje da masi slobodna, zicere i u odbrani tek ne postoji. Jokic ne sme i ne moze biti lider, Djordjevic je to video i shvatio, ali Pesic je doveden da mu da slobodu, zato i ostaje. No dzaba, sa Jokom kao glavnim igracem nikada nista necemo osvojiti kao ni Denver.
    Eto ukratko.
    (baron, 16. septembar 2022 17:07)

    # Link komentara

  32. Vidim, u komentarima se cesto pominju cast i obraz, kod nas inace vrlo uvazavane kategorije, ali konkretnih primedbi ne vidim. Mislim, bas me briga za Danilovica, ne znam ga i ne znam sta mu u opisu radnog mesta pise, ali dajte bar nesto konkretno sto mu se moze i mora zameriti! Da li je Danilovic postavio nekog loseg/nesposobnog trenera u toku svog mandata? Da li je Danilovic birao igrace za reprezentaciju, sastavljao tim, pripremao ga ili odredjivao taktiku? Nije, koliko znam. Akteri koji uticu na ishod svake utakmice su iskljucivo igraci i trener. I mene je pogodilo ispadanje u 1/8 finala, ali realno, nasi su odigrali pet vrlo dobrih utakmica u ne bas tako lakoj grupi kako se ovde potenciralo, i jednu losu, za nesrecu u nokaut fazi. Ne vidim to kao katastrofu, i mislim da smo po prikazanim igrama u najboljih 5...6 reprezentacija Evrope. E sada, da li bi Danilovic trebao da da otkaz zbog neuspeha iz moralnih razoga kao prvi covek KSS-a? Mozda, ali takav cin se ovde ne pamti ni u mnogo ozbiljnijim sferama od kosarke.
    (Tisa, samo Tisa, 16. septembar 2022 17:05)

    # Link komentara

  33. Dajte nam konkretne odgovore, pustite prazne floskule. Zasto najbolji igrac planete,dupli MVP NBA lige sedi na klupi pola zadnje cetvrtine kad se lomi mec i Italijani stizu nedostiznu prednost? To nema nikakvu logiku, to je kao kad bi grcki trener stavio Janisa na klupu onda kad se lomi mec ili slovenacki Doncica. To nema veze sa mozgom, izgleda da Pesic zaista ima neke probleme, nema drugog objasnjenja.
    (Whitey, 16. septembar 2022 16:27)

    Evo da ti ja objasnim a to su već objasnili i neki košarkaški treneri. Jokić kao centar nije mogao da brani šut za tri. Morao je da ubaci igrače koji su pokretljiviji ali se oni nisu pokazali. U napadu je pokušao da razigra bekove ali ni oni se nisu pokazali. Jednostavno nikom nije išlo
    (Zvezda, 16. septembar 2022 16:58)

    # Link komentara

  34. Odlazi!!!
    (Darvin, 16. septembar 2022 16:53)

    # Link komentara

  35. Постао је прави политичар,пуно прича а ништа не каже.
    (Милан, 16. septembar 2022 16:51)

    # Link komentara

  36. Slažem se u potpunosti sa Danilovićem. Svako zaslužuje drugu šansu.
    (joker, 16. septembar 2022 16:49)

    # Link komentara

  37. Evo ga izašao iz rupe...
    (nc nc, 16. septembar 2022 16:47)

    # Link komentara

  38. Problem je sto svako radi kako hoce i nema nikakvih problema.Pesic je trenirao i Nemacku,ali verujem da je mnogo lakse trenirati Srbiju.Nema posledica,a ni odgovornosti za nista.Razumeo bih da zeli medalje,ali ovde se radi o zivotu na drzavnim jaslama bez kompetentnosti za posao kojim se bave.
    (Miroslav, 16. septembar 2022 16:47)

    # Link komentara

  39. Aman ljudi ne zaluđujte se. Kad je neko u Srbiji preuzeo za nešto odgovornost i podneo ostavku?
    (Marko, 16. septembar 2022 15:16)

    Ovo jeste tačno, ali zašto bi čovek koji je donosio toliko zlata podneo ostavku zbog jednog neuspeha? Pomislio bi čovek da mi nonstop uzimamo zlatne medalje pa je ovo kataklizma. Umislili ste da je Jokić najbolji igrač sveta jer ima MVP titulu prvog dela sezone, pa će kad vi to kažete svi da mu se sklanjaju i skidaju gaće pred nama?
    Greška u koracima, drugari. Melija je Jokić impresionirao isto kao i Skolu, toliko su se uplašili da su nas nalupali za primer.
    Čak ni Dreamteam ne uzima uvek zlato, a razmažene burek-delije, instagramski filozofi, odmah bi unapred pet zlata pa da se vrate svojim velikim obavezama mlaćenja prazne slame.
    Oladite malo sa besom, jer kakva im je publika, ovi momci i selektor su suvo zlato.
    (Mali Hijavata, 16. septembar 2022 16:42)

    # Link komentara

  40. ODLAZI !!
    (drćl, 16. septembar 2022 16:40)

    # Link komentara

  41. Kad je Sale posle tri finala bio peti na svetu najuren je kao najgori ološ.
    Sada je ok biti među 16 u Evropi, a neplasirati se na OI i SP.
    Voleo bih da nađem neku logiku...
    (Randy Marsh, 16. septembar 2022 16:34)

    # Link komentara

  42. Podrška Saletu i Pešiću!
    (basketaš, 16. septembar 2022 16:30)

    # Link komentara

  43. @ ja
    Jedino što je možda doprinelo porazu jeste što igrači nemaju taj neki inat, neki prkos u sebi, kao što je Bodiroga imao, pa da u najtežim momentima odigraju najbolje. 

    Pa jesmo li ih mi selektirali?
    (Udah, 16. septembar 2022 16:30)

    # Link komentara

  44. Bla, bla, bla a onda napad. I nije 10 minuta nego preko 20. Pad je poceo u 2. cetvrtini.
    (dok, 16. septembar 2022 16:30)

    # Link komentara

  45. Dajte nam konkretne odgovore, pustite prazne floskule. Zasto najbolji igrac planete,dupli MVP NBA lige sedi na klupi pola zadnje cetvrtine kad se lomi mec i Italijani stizu nedostiznu prednost? To nema nikakvu logiku, to je kao kad bi grcki trener stavio Janisa na klupu onda kad se lomi mec ili slovenacki Doncica. To nema veze sa mozgom, izgleda da Pesic zaista ima neke probleme, nema drugog objasnjenja.
    (Whitey, 16. septembar 2022 16:27)

    # Link komentara

  46. Zelim da zahvalim igracima koji su svoje slobodno vreme posvetili reprezentaciji??? Pa sta je ovo ljudi moji? Kosarka jedini sport gde oni svoje slobodno vreme POSVECUJU reprezentaciji i treba da se im zahvalimo na tome i da ih molimo dal ce svoje slobodno vreme mozda posvetiti reprezentaciji…pa ovo nema nigde.
    (Ombre, 16. septembar 2022 16:26)

    # Link komentara

  47. To samo pokazuje kakav si ti čovek. Predsednik Saveza, privilegije, prava a od odgovornosti ni traga. Izgleda ni morala.
    (deki, 16. septembar 2022 16:26)

    # Link komentara

  48. Dok je Dragan Djilas bio predsednik KSS bilo je i medalja. Samo kazem
    (Mare, 16. septembar 2022 16:01)

    Pa naravno, ipak je on dao značajan doprinos na terenu, taj Danilović ne bi mogao ni Đilasa dobiti jedan na jedan u basketu.
    Napisah juče, evo opet ću, Košarkaški savez Slovenije treba da smeni Danilovića sa mesta predsednika saveza, a grčki Pešića sa mesta selektora.

    Koliko puta je američka NBA reprezentacija ostala bez medalje poslednjih dvadeset godina? Jesu ukinuli ligu, promenili komesara, stavljali selektore na stub srama zbog toga?
    Da li si ti nekad šutnuo na koš, samo kažem?
    (sve je relativno, 16. septembar 2022 16:25)

    # Link komentara

  49. Mogli ste čuti izjavu našeg kapitena, Vladimira Lučića po dolasku na aerodrom u Beogradu..

    Jedino sto nikada nisam cuo da se kapiten ili bilo ko od ostatka ekipe (ukljucujuci klupu) izdrao na tim i probudio ih.
    Po vidjenom, ja bih dozvolu za tako nesto dao samo Kuridzi.
    (Udah, 16. septembar 2022 16:24)

    # Link komentara

  50. Daniloviću da svaki dan svira Italijanska himna. Svaki dan, bukvalno svaki
    (Marko, 16. septembar 2022 16:22)

    # Link komentara

  51. Gubi se iz reprezentacije!
    (Milosh, 16. septembar 2022 16:21)

    # Link komentara

  52. Kokoskov je isto imao 10 kobnih minuta pa je najuren na keca...sada Curry Pesic ima 10 kobnih minuta pa ostaje selektor...nema mi logike tu nikakve...deluje mi da olako trosimo dobre trenere...sada mi je jasno zasto je Milojevic rekao da zeli da ostane u NBA po svaku cenu kolko god moze,i da ga nista drugo ne zanima...
    (Yen, 16. septembar 2022 15:52) 

    Kokoškov je bio samo sjajan izgovor da se skloni Djordjevic.
    Nebitan je.
    Ja sam pfotiv (samo) smene Pešica iz dva razloga.
    Prvi (vazniji) je sto bi to bilo samo mazanje očiju javnosti.U fazonu - eto,hteli ste smenu.
    Drugi je što nema neke normalne alternative - recimo Dejvid Blat. Taj kalibar trenera .

    1.Šta bi sa sistemom koji je Duda tražio ?

    2.Kako stojimo sa Srbima koji su talenti a odrsstaju u drugim sredinama - ne zaboravite da nekoliko bitnih igrača baš iz generacije koju je vodio Pesic nisu formirani kod nas nego su plod rada drugih škola košarke.

    3.Osiguranja za nase igrace? Koliko para i zasto se na prikupljanju novca ne radi?

    4.Stipendije za talentovanu decu ,mozda i kosarkaska akademija? - Zamislite da drzava da Partizanu i Zvezdi po milion evra i obi sebi kupe po crnca za te pare.
    Sa milion evra deset klinaca moze pet godina da zivi u Beogradu,da se dobro hrani i trenira.

    6.Da li neko prati francuski sistem rada i ucestvovanje ministarstva za obrazovanje u tom projektu? Kako vam se čini - da li je Francuska napravila napredak u poslednjih 15 godina ?
    (Komša, 16. septembar 2022 16:17)

    # Link komentara

  53. Nadajmo se da ovaj konglomerat igrača, koji svakako nema osnovne atribute tima i kompaktne uigrane ekipe, neće više nikada nastupiti u punom sastavu za reprezentaciju ! Ono što zovemo timom, ima lidera, kapitena, igrača koji drži svlačionicu, igrača koji može da poveže tri trojke, ne na +20, nego na -10, igrača koji će preuzeti odgovornost na 5 sekundi do kraja pri rezultatu -3 , itd, itd ! A mi i to nemamo, imamo jednog super stara, jednog dobrog igrača i većinu prosečnih, neke ispodprosečne igrače. Imamo trenera 73 godine starosti koji ima iza sebe u 40 godina dugoj karijeri skromnih 5 titula s reprezentacijama i 2 s klubovima u evropskim takmičenjima ! Kako je ušao u kuću slavnih, pretpostavljamo da je pokojni Bora Stanković zaslužan za to !?
    (Boris Banović, 16. septembar 2022 16:13)

    # Link komentara

  54. Demagog
    (maximus, 16. septembar 2022 16:13)

    # Link komentara

  55. Postoji nešto što se zove moralna odgovornost,ali taj pojam "ne stanuje" u Srbiji.Da vam objasnim. Košarkaška reprezentacija Srbije odlazi na EP (sa sve igračem klase Jokića) sa ambicijama da osvoji medalju.I doživljava debakl.Moralno bi bilo da predsednik saveza ili selektor podnesu ostavku, ili da odu i jedan i drugi...
    (roten, 16. septembar 2022 16:13)

    # Link komentara

  56. Od kako si ti na celu saveza mi propadamo i tonemo sve dublje. Zato je bolje da das ostavku dobro i za tebe i za reprezentaciju i za narod odnosno navijače ove zemlje.Jer nisi sposoban ili imas previše sujete da budeš na celu KSS. U drugim državama postoji odgovornost za takve rezultate. A sa tobom ti rezultati izostaju.
    (Pall Mall, 16. septembar 2022 16:11)

    # Link komentara

  57. A sta je to Marinkovic uradio lose u odbrani? Dok je igrao u prvom poluvremenu mi smo vodili, u drugom ga nije ubacivao i Italijani se raspucali, a jos je bio jedani uz Jokica i Kuridze koji je pogadjao za 3 poena. Uzgred, Marinkovic u igri znaci Guduric na klupi pa i manje njegovog bacanja cepanki na kos.
    (Aspera, 16. septembar 2022 15:59)

    A jeli Marinković igrao u drugom poluvremenu? Igrao i učinak mršav kao i svih u odbrani. Italija u prvom poluvremenu 5 trojku u drugom 11. Učinak naših u šutu za tri katastrofalan
    (Paja, 16. septembar 2022 16:09)

    # Link komentara

  58. Predrag Saša Danilovic, jedna od najvećih legendi Srpske košarke! Sad ce internet klinci koji nisu videli košarkaški loptu da ti objasne kako si ti kriv za sve... Jedina tvoja greška je što si popustio pred pritiscima zvezdaskog lobija da se otera rođeni pobednik Sale Djordjevic...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 16. septembar 2022 14:53)

    Šta ti lupas ?? Čovek jeste igračka legenda, ali nije ovo posao za njega ! Pa u Partizanu je to već pokazao, upravljati klubom, savezom, nije to za svakoga, niti biti legenda igre ne znaci da si kadara ! Koliko samo odličnih igrača u raznim sportovima, pa nisu čak ni treneri ? Neke ne interesuje, neki pokušali, nije to to, neki su pak gurali ali su prosek, nema ih puno koji su dospeli da budu i veliki treneri, a kamoli tek nešto drugo koje 90% nema veze sa sportom !
    (JPR24, 16. septembar 2022 16:07)

    # Link komentara

  59. Kokoskov je isto imao 10 kobnih minuta pa je najuren na keca...sada Curry Pesic ima 10 kobnih minuta pa ostaje selektor...nema mi logike tu nikakve...deluje mi da olako trosimo dobre trenere...sada mi je jasno zasto je Milojevic rekao da zeli da ostane u NBA po svaku cenu kolko god moze,i da ga nista drugo ne zanima...
    (Yen, 16. septembar 2022 15:52)

    Kokoškov je sam otišao. Nije najuren, javnost je stvorila takvu klimu da je čovek otišao. Podrška Pešiću i mislim da je uspeo da okupi ekipu i da će sve to biti dobro. Pa ne možemo valjda posle svakog poraza postavljati nekog novog i opet iz početka? Vidite kakvo je ovo prvenstvo, Poljaci u polufinalu, podmlađeni Španci, raspad Francuzi koji ni sami ne znaju kako su i uz koliko sreće tu gde jesu (u proseku imaju 18 izgubljenih lopti po utakmici i pobeđuju nekako), čvrsti Nemci domaćini? A evo ja sam i dalje ubeđen da smo Mi i Grci za sve ove ekipe u polufinalu po kvalitetu pa i igri Golden Stejt.
    (Džoni, 16. septembar 2022 16:07)

    # Link komentara

  60. Dok je Dragan Djilas bio predsednik KSS bilo je i medalja. Samo kazem
    (Mare, 16. septembar 2022 16:01)

    # Link komentara

  61. Danilović prvi treba da ode.
    (KolPorter, 16. septembar 2022 16:00)

    # Link komentara

  62. Uz svo poštovanje prema Pešiću ali čovek je jednostavno izlapeo. Nema drugog objašnjenja za Jokićevih 25 minuta, zaboravljenog Vanju, tolerisanje pogubljenog Gudurića ili iživljavanje Micića. O prekidima serije Italijana naravno nije bilo govora jer izlapeli zaboravio da ima minut odmora.
    (ej bre, 16. septembar 2022 15:05)

    To je samo koliko se razumeš u košarku. Da li bi Jokić branio šuteve za tri? Šta je Marinković uradio u odbrani protiv italijana kao i svi ostali. Micić šut za tri 1/7,Lučić 0/6,Gudurić 2/6...Moj predlog da konkurišeš za mesto selektora. Da li je Adetokumbo spasao Grčku?
    (istina, 16. septembar 2022 15:30)

    A sta je to Marinkovic uradio lose u odbrani? Dok je igrao u prvom poluvremenu mi smo vodili, u drugom ga nije ubacivao i Italijani se raspucali, a jos je bio jedani uz Jokica i Kuridze koji je pogadjao za 3 poena. Uzgred, Marinkovic u igri znaci Guduric na klupi pa i manje njegovog bacanja cepanki na kos.
    (Aspera, 16. septembar 2022 15:59)

    # Link komentara

  63. Ne znam ja kakav je Danilovic privatno ali znam da su 90% krivci Micic i Pesic za samu utakmicu. Sta je Danilovic kriv sto je korona poremetila sve, sto je NBA nametnula svoja pravila igre itd. Sta je Danilovic kriv sto Pesic totalno nepotrebno vodi Ristica iako nemamo sutere, sto vodi 3 teska centra + Kuridzu a sve druge ekipe pune niskih igraca. Ovo iskljucivo ide na dusu sekektora i Miciceve indolentnosti.
    (Dragan Borca, 16. septembar 2022 15:43)

    Branis ovde 2 potpuno suprotna stava. Ne mozes istovremeno da smatras da je Pesic kriv za utakmicu i smatras da Danilovic nije nista kriv. Danilovic je upravo izjavio da je Pesic odlicno radio svoj posao.

    Tako da, ako je Pesic lose radio svoj posao, onda je kriv i Danilovic koji ga je tu postavio, ostavio, placa i potpuno podrzava!

    Takodje, smatram da igraci nisu krivi. Micic igrao lose? Pa jeste, ali ga je selektor drzao u igri. Takodje, taj Micic nije placen za to sto igra, nego zrtvuje svoje vreme i potencijalno zdravlje, kao i svi igraci. Njima mogu da oprostim i los dan i turnir. Selektoru i preCedniku saveza - ne!
    (Denis, 16. septembar 2022 15:55)

    # Link komentara

  64. Kokoskov je isto imao 10 kobnih minuta pa je najuren na keca...sada Curry Pesic ima 10 kobnih minuta pa ostaje selektor...nema mi logike tu nikakve...deluje mi da olako trosimo dobre trenere...sada mi je jasno zasto je Milojevic rekao da zeli da ostane u NBA po svaku cenu kolko god moze,i da ga nista drugo ne zanima...
    (Yen, 16. septembar 2022 15:52)

    # Link komentara

  65. Iako ovde svi pljuju stručni štab i savez, znam da će moj komentar biti negativno ocenjen, ali moje mišljenje je da nema šta da se zameri stručnom štabu, a ni većini igrača. Igra je bila dobra, atmosfera dobra, selekcija dobra. Možda nismo najbolji na skoku i u odbrani, ali prosto bolje igrače nemamo. Videli smo da svako svakog može da dobije, Poljska je dobila Sloveniju, Italija bi mogla isto tako bilo koga da dobije. Jedino što je možda doprinelo porazu jeste što igrači nemaju taj neki inat, neki prkos u sebi, kao što je Bodiroga imao, pa da u najtežim momentima odigraju najbolje. Kada su Italijani krenuli da preokreću, naši su baš obratno, odigrali najgore, sve promašivali. Jokić je odigrao fantastično, ali možda je baš zato još više morao da završava akcije, više da šutira. On je imao preko 50% šut, a daleko manje je šuteva uzeo od Adetokumba, Dončića, Markanena...Više je Jokić trebalo da šutira, a manje Micić, Lučić...Sombor Shuffle nismo nijednom videli na prvenstvu.
    (ja, 16. septembar 2022 15:51)

    # Link komentara

  66. Ostavke pod hitno prosuli ste za godinu dana sve sto je Djordjevic stvarao godinama!
    (B93, 16. septembar 2022 15:49)

    # Link komentara

  67. A kad će konačno 7 miliona zatucanih budaletina da da ostavku i napusti ovu državu....da odu braći Rusima i da ih Rusi bace u neku vukojebinu u Sibiru....umjesto tih 7 miliona budala dovesti 10 miliona Japanaca pa za 10-20 godina ima Srbija da bude naprednija od Švicarske......
    (Black Sabath, 16. septembar 2022 15:08)


    Druze, kreni vec sutra, od mene imas apsolutnu podrsku.
    (Inception, 16. septembar 2022 15:48)

    # Link komentara

  68. Svi znamo kako smo prošli na prvenstvu. Postoji bezbroj razloga i jedan nesporan – sjajna igra italijanskog tima, koji upakovani u celinu izrađaju slučajnost – eliminacija prvog favorita turnira. Nama nedostaje samokritičnost, jednako kao i odgovornost. Uvek se završava sa – podnosim odgovornost, što jeste moralan čin, ali bez ikakvih konsekvenci. Nikada nismo čuli da je posle jednog neuspeha izvršena ozbiljna analiza i da je prezentovana javnosti. Ako je tajna i ako se u istoj nalaze stvari koje se tiču struke, bar da znamo da je grupa relevantnih ljudi u Savezu iznela sud. Ne postoji osvrt na dešavanja, a neuspesi se pogrešno rešavaju smenama selektora. Kao da od jednog čoveka sve zavisi, kao da taj jedan ima čarobni štapić. Time se odgovornost više nivoa, rukovođenja ligom, reprezentacijom i Savezom, svaljuje na pleća jednog čoveka, koji nije kriv zbog neodazivanja igrača (to ovog puta nije bi problem osim u slučajevima Pokuševskog i malog Jovića), povreda i raznih okolnosti. Iskreno verujem da je naš poraz u Berlinu usledio kao plod slabog trenutka, kako predsednik KSS navodi i to nije sporno. Tišti me nedostatak sistema u svemu, pa i u načinu osvrtanja na učinak nacionalnog tima. Stav selektora prenesen je na sajtu KSS koji su preuzele sve medijske kuće, nakon što ga je prosledio mejlom. Gde je obraćanje novinarima, spremnost na diskusiju u kojoj bi bili dobijeni odgovori na mnoga pitanja?! Tokom leta je selektor održao sijaset konferencija, zašto je sad izostala?
    (Nebo7, 16. septembar 2022 15:47)

    # Link komentara

  69. Bravo
    (Milos, 16. septembar 2022 15:45)

    # Link komentara

  70. Mislim da je Jokica trebao da uvede u igru s' pocetkom 4 / 4 a ne na sam0m kraju kada su se Italijani raspucali
    (Si, 16. septembar 2022 15:44)

    # Link komentara

  71. A sta je Danilović kriv sto se Micic seta kao u parku dok nas Italijani pune trojkama, sto Pesic vadi Jokica na +12 4 minute pre kraja prvog poluvremena? Jel iko ikada izvadio najboljeg igraca 4 minute pre kraja prvog poluvremena?

    Sta je Danilovic kriv sto Pesic drzi Milutinova i Kuridzu zajedno na parketu dok nas Italijani pune niskom petorkom?

    Ne znam ja kakav je Danilovic privatno ali znam da su 90% krivci Micic i Pesic za samu utakmicu. Sta je Danilovic kriv sto je korona poremetila sve, sto je NBA nametnula svoja pravila igre itd. Sta je Danilovic kriv sto Pesic totalno nepotrebno vodi Ristica iako nemamo sutere, sto vodi 3 teska centra + Kuridzu a sve druge ekipe pune niskih igraca. Ovo iskljucivo ide na dusu sekektora i Miciceve indolentnosti.
    (Dragan Borca, 16. septembar 2022 15:43)

    # Link komentara

  72. "Ostavku treba da podnese Pešić i Jokić"

    Ostavku da podnese Jokic? Da nisi pobrkao loncice malo? Pazi sta uzimas. Inace, ovo su uglavnom opsta mesta, nista konkretno. Kapiram da ce Savez nastaviti u istom stilu i nista se nece nauciti iz gresaka i propusta. I dalje cemo imati najvise i najsporije igrace, psiholoska priprema nista, pa gde upali - upali.
    (sale, 16. septembar 2022 15:42)

    # Link komentara

  73. Da je kosarkaski savez srbije privatna organizacija koja se sama finansira onda ovaj covek moze da priica sta hoce.
    Ipak je finansirana od para koje poreski obaveznici u Srbiji daju i treba malo da vodi racuna sta prica i sta radi (sve traljavo)
    Saljite Pesica u penziju a on neka ide semenke da prodaje na tribini ako voli sport i zeli da pomogne.
    (Bre!, 16. septembar 2022 15:40)

    # Link komentara

  74. Da je kosarkaski savez srbije privatna organizacija koja se sama finansira onda ovaj covek moze da priica sta hoce.
    Ipak je finansirana od para koje poreski obaveznici u Srbiji daju i treba malo da vodi racuna sta prica i sta radi (sve traljavo)
    Saljite Pesica u penziju a on neka ide semenke da prodaje na tribini ako voli sport i zeli da pomogne.
    (Bre!, 16. septembar 2022 15:37)

    # Link komentara

  75. Predrag Saša Danilovic, jedna od najvećih legendi Srpske košarke! Sad ce internet klinci koji nisu videli košarkaški loptu da ti objasne kako si ti kriv za sve... Jedina tvoja greška je što si popustio pred pritiscima zvezdaskog lobija da se otera rođeni pobednik Sale Djordjevic...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 16. septembar 2022 14:53)

    To je tako kada bolest uzme maha pa se reprezentacija gleda klubaški. Ajmo redom. Jeli Saša izgubio finale EP od Slovenije? Šta je uradio na prošlom SP gde nas je ispeglala vremešna Argentina sa matorim Skolom i Djinobilijem? Nismo se kfalifikovali za OI a onda savez na čelu sa Danilovićem pljunuo milion evra za kfalufikacioni turnir koji nismo prošli sa Kokoškovim.. Kakav Zvezdin lobi kada je ceo savez crno beli
    (Paja, 16. septembar 2022 15:36)

    # Link komentara

  76. Uz svo poštovanje prema Pešiću ali čovek je jednostavno izlapeo. Nema drugog objašnjenja za Jokićevih 25 minuta, zaboravljenog Vanju, tolerisanje pogubljenog Gudurića ili iživljavanje Micića. O prekidima serije Italijana naravno nije bilo govora jer izlapeli zaboravio da ima minut odmora.
    (ej bre, 16. septembar 2022 15:05)

    To je samo koliko se razumeš u košarku. Da li bi Jokić branio šuteve za tri? Šta je Marinković uradio u odbrani protiv italijana kao i svi ostali. Micić šut za tri 1/7,Lučić 0/6,Gudurić 2/6...Moj predlog da konkurišeš za mesto selektora. Da li je Adetokumbo spasao Grčku?
    (istina, 16. septembar 2022 15:30)

    # Link komentara

  77. A sta cemo sa 10 minuta protiv Belgije u kvalifikacijama kada smo igubili +14?
    (Proka, 16. septembar 2022 15:26)

    # Link komentara

  78. Ostavka?
    (duledudule, 16. septembar 2022 15:25)

    # Link komentara

  79. Jesam grobar i voleo sam Saleta kao igrača, ali je za funkciju totalna dupaglava. Čoveče prepusti funkcije nekom sposobnijem, poštedi nas ove patetike...
    (iskreno, 16. septembar 2022 15:21)

    # Link komentara

  80. A ne reče ništa o tvojoj odgovornosti. Od kada si na čelu saveza ni jedan jedini uspeh svih selekcija. Nema stručnog saveta. Kako si vodio Partizan tako vodiš savez. Makni se sa te pozicije i bavi se tenisom i ćerkom Olgom
    (Kaiser, 16. septembar 2022 15:21)

    # Link komentara

  81. Aman ljudi ne zaluđujte se. Kad je neko u Srbiji preuzeo za nešto odgovornost i podneo ostavku?
    (Marko, 16. septembar 2022 15:16)

    # Link komentara

  82. Toliko reči, a ništa ne reče samo floskule
    (max, 16. septembar 2022 15:12)

    # Link komentara

  83. Da malo obraza imate i ti i senilni Pesic bi podneli ostavku.
    A posto nemate ima da tonemo jos dublje.
    (Makaveli, 16. septembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  84. A kad će konačno 7 miliona zatucanih budaletina da da ostavku i napusti ovu državu....da odu braći Rusima i da ih Rusi bace u neku vukojebinu u Sibiru....umjesto tih 7 miliona budala dovesti 10 miliona Japanaca pa za 10-20 godina ima Srbija da bude naprednija od Švicarske......
    (Black Sabath, 16. septembar 2022 15:08)

    # Link komentara

  85. Ništa mi se ovo ne svidja. Danilović je naša legenda i uradio je maksimalno svoj posao. Zašto bi podnosio ostavku? Ostavku treba da podnese Pešić i Jokić, njih dvojica su srozali priču i otetali Teodosića. Stavite prst na čelo i videćete da sam upravu. Vidimo se sutra ljudi, šetajmo za ljubav…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 16. septembar 2022 14:56)Zasto se potpisujes pod tudjim nikom ako si gej? Mozes slobodno pod svojim imenom i prezimenom da ostavis komentar da si gej, jer niko te ne zna.
    (Maja, 16. septembar 2022 15:07)

    # Link komentara

  86. Podrska za Karija!
    (masinista, 16. septembar 2022 15:07)

    # Link komentara

  87. Uz svo poštovanje prema Pešiću ali čovek je jednostavno izlapeo. Nema drugog objašnjenja za Jokićevih 25 minuta, zaboravljenog Vanju, tolerisanje pogubljenog Gudurića ili iživljavanje Micića. O prekidima serije Italijana naravno nije bilo govora jer izlapeli zaboravio da ima minut odmora.
    (ej bre, 16. septembar 2022 15:05)

    # Link komentara

  88. Ništa mi se ovo ne svidja. Danilović je naša legenda i uradio je maksimalno svoj posao. Zašto bi podnosio ostavku? Ostavku treba da podnese Pešić i Jokić, njih dvojica su srozali priču i otetali Teodosića. Stavite prst na čelo i videćete da sam upravu. Vidimo se sutra ljudi, šetajmo za ljubav…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 16. septembar 2022 14:56)osoba pod tim nikom. Danilovic ostavka!
    (upravo ti sestridize noge, 16. septembar 2022 15:05)

    # Link komentara

  89. Dosta je Danilovicu,nikada gori rezultati od kako si ti na celu saveza ni jedana selekcija nema rezultate,a o ljudskim kvalitetima tek ne treba trositi reci kada covek nece da otpozdravi navijacima Partizana dok je igrao za Bolonju i posle dodje na celo tog istog kluba iluzorno je govoriti.
    (Mvp, 16. septembar 2022 15:02)

    # Link komentara

  90. Ništa mi se ovo ne svidja. Danilović je naša legenda i uradio je maksimalno svoj posao. Zašto bi podnosio ostavku? Ostavku treba da podnese Pešić i Jokić, njih dvojica su srozali priču i otetali Teodosića. Stavite prst na čelo i videćete da sam upravu. Vidimo se sutra ljudi, šetajmo za ljubav…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 16. septembar 2022 14:56)

    # Link komentara

  91. Ostavka ako imas i gram morala a prethodno ostavku uruci Pesicu. Sakrili su se u misiju rupu, obavili konsultacije sa onima koji su ih postavili i sad sinhronizovano i bahato vredjaju elementarnu intelogenciju navijaca.
    (View, 16. septembar 2022 14:55)

    # Link komentara

  92. Znaci predsednik KSS-a do smrti . Tako je kralju .
    (Andrea Djani, 16. septembar 2022 14:55)

    # Link komentara

  93. Danilovuću ajde lepo da se ne ljubimo.
    (Mare NS, 16. septembar 2022 14:55)

    # Link komentara

  94. Predrag Saša Danilovic, jedna od najvećih legendi Srpske košarke! Sad ce internet klinci koji nisu videli košarkaški loptu da ti objasne kako si ti kriv za sve... Jedina tvoja greška je što si popustio pred pritiscima zvezdaskog lobija da se otera rođeni pobednik Sale Djordjevic...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 16. septembar 2022 14:53)

    # Link komentara

  95. Sustina ove izjave je: Neuspeh, bilo je losih 10 minuta, svi su dali sve od sebe, nemojte da nas ispitujete niti drzite odgovornim za nas posao. Dakle, ciste politicke floskule. A sad da predocim neka pitanja na koja je trebalo odgovoriti.

    Zasto je doslo do tih losih 10 minuta? Zasto je selektor tako lose reagovao (detalji o tome su u mom komentaru na Pesicevu izjavu da ne ponavljam)?

    Da li je samo tih 10 minuta li su bili i 10 minuta protiv Belgije, Letonije i Turske? Zapravo, i Grcka je u Beogradu stigla 8 poena razlike za 3 minuta.

    Kazes da je rezultat neuspeh? Sta je bio cilj i ocekivani rezultat prvenstva po tebi i savezu? Ili cilj celog OI ciklusa?

    Sta je plan za dalji rad sa mladima? Imamo li neki sistem rada i zeljeni plan razvoja igraca u mladjim reprezentacijama? Da li zelimo da mlade treniramo po ugledu na moderne sisteme ili da se i dalje deca kaznjavaju ako se usude da sutnu pre 20-te sekunde napada? Imamo li plan kako unaprediti nase trenere? Kako inspirisati mlade da se bave kosarkom?

    I kako to mislis, nadas se da ce problemi sa kalendarom za kvalifikacije biti reseni? Jesi li razgovarao sa celnim ljudima ili pokrenuo neku inicijativu da se to resi?

    I da pomenem, da ja i dalje cekam pomenutu 'ozbiljnu analizu' od prosle godine zasto nismo otisli na OI. Mada, ocigledno je, da pored nedostatka kapaciteta za nesto ozbiljnije, nemate ni volje da pokusate!
    (Denis, 16. septembar 2022 14:52)

    # Link komentara

  96. Sale koji je i znao nešto oteran, a Pešić da se poštedi? Neće da može.
    (Obrad, 16. septembar 2022 14:35)

    Sale je dao ostavku zbog pritiska javnosti.
    (Guns N Roses, 16. septembar 2022 14:50)

    # Link komentara

  97. Nikada ne verujte pijancu . neverovatno sta kaze covek
    (pp, 16. septembar 2022 14:49)

    # Link komentara

  98. Koliko je mene ovaj lik razočarao a bio je tako kvalitetan košarkaš? Posle završetka igračke karijere sve ostalo je za zaborav… Đorđević je za njega viši nivo. Navijam za Partizan da ne bude zabune.
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 16. septembar 2022 14:33) a do juce si ga uzdizao sa Pesicem, sve za pluseve psino?
    (Negativni, 16. septembar 2022 14:47)

    # Link komentara

  99. Lik je kao čovek 0. Vidi se i ta faca uvek nadrndana kao.
    (Werewolf, 16. septembar 2022 14:45)

    # Link komentara

  100. Opet narod kriv! Pa kakva vređanja?! Ljudi komentarišu, pišu svašta, a vi ste javne ličnosti sa debelim platama i raznim društvenim privilegijama. Ne prebacujte svoje greške na druge. Loš stručni štab oko Pešića je kriv, rekao je da ne gleda druge utakmice i da mu oni pripremaju. Nije se pripremio za Italijane, selektor ga emotivno izigrao i ponovile se utakmice kakve su već igrane s njima. Loša priprema i pre svega mentalno nisu bili pripremljeni igrači tj. govorio je samo o potencijalnom neuspehu. A sada se ljubite sa Italijanima, a krivite nas.
    (Dubioza, 16. septembar 2022 14:39)

    # Link komentara

  101. U njih verujemo, u tebe ne.
    (Leonida, 16. septembar 2022 14:39)

    # Link komentara

  102. A ostavka? Da ne mucis ni sebe ni nas?
    (pera, 16. septembar 2022 14:37)

    # Link komentara

  103. Verujemo i mi u igrace,ali ne verujemo u tebe i parazite oko tebe.
    Nije te sramota da prosipas tu demagigiju,niko nije kriv.Krivi su oci sro su vas pljuvalu,tek ce da vas pljuju.
    (Veljko, 16. septembar 2022 14:36)

    # Link komentara

  104. Sale koji je i znao nešto oteran, a Pešić da se poštedi? Neće da može.
    (Obrad, 16. septembar 2022 14:35)

    # Link komentara

  105. U tebe niko ne veruje! Idi vise covece,dosta je!
    (Shomix, 16. septembar 2022 14:35)

    # Link komentara

  106. Koliko je mene ovaj lik razočarao a bio je tako kvalitetan košarkaš? Posle završetka igračke karijere sve ostalo je za zaborav… Đorđević je za njega viši nivo. Navijam za Partizan da ne bude zabune.
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 16. septembar 2022 14:33)

    # Link komentara

  107. Odgovornost nepoznata teritorija!!!
    (borisc, 16. septembar 2022 14:33)

    # Link komentara

  108. Ostavka!
    (don, 16. septembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  109. gde je ostavka?
    (mixer, 16. septembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  110. ostavka i odgovornost ne postoji kod njega
    (Grobar, 16. septembar 2022 14:31)

    # Link komentara