- Komentari -
  1. Za spanjolsku je nastupio na 15 velikih natjecanja.
    Mislim da je Navarro jedini koji je nastupio na vise od njega (16)
    10 osvojenih medalja.
    Za svaki respekt
    (josip_zg, 14. septembar 2022 11:40)

    # Link komentara

  2. nemacka ih dobija lagano,spanci igraju za bronzu na jednu loptu,s kim god.
    (mare, 14. septembar 2022 10:55)

    # Link komentara

  3. Čiča Rudi 5 ukradenih, 0 izgubljenih. Odnos prema zemlji porekla na vrhuncu. Njemu nije potrebno da odmori jedno leto, uvek je tu. Koliko god da ga ne volim, ne mogu da ne gledam sa simpatijama kako prenosi duh i pobednički mentalitet na ostale sa manje iskustva. Pa dobro, neće mi biti prvi put da promenim mišljenje o nekom.
    (stecky, 14. septembar 2022 09:46)

    # Link komentara

  4. Mark Gasol,Pau Gasol,Jorge Garbahosa,Serz Ibaka,Felipe Reyes,Rudy Fernandez,Juan Carlos Navaro,Sergio Rodrigez,Jose Calderon,Riki Rubio,Sergio Ljulj. Nekadasnja ekipa Spanije da igra na ovom prvenstvu gde se njihova bleda senka na celu sa 37godisnjim Ruduijem bori za medalju,pa bi videli da li trci i pucaj kosarka osvaja. U moru prosecnih ekipa gde svako svakog moze da pobedi povrsni gledaoci su opet obmanuti sto znaci da brzo zaboravljaju. Nama je covek koji inace ima 3 poena u proseku ubacio preko 20,Sreder koji je inace prosecan igrac na ovom prvenstvu medju mediokritetima izgleda kao Dzordan,s toga ide i komentar da bi Dzordan sa sve Pipenom sinoc izgubio od Nemacke sto dovoljno govori koliko ljudi nemaju dva grama mozga i koliko ih je lako obmanuti. Seticu vas da je i veteranska reprezentacija Spanije nedavno osvojila SP i gde je Riki Rubio izdominirao a ne tako davno isti ovaj Gober,Furnier koji ce mozda uci u polu finale ali sa Toni Parkerom,Diaom,De kolom,Batumom je igrala finale eura i izgubila od Spanije,dakle 90% jaca selekcija Francuske. Cist primer koliko ste se odusevili mediokritetima. Mogu da pomenem i Sloveniju gde je Goran Dragic daleko od najboljih dana.
    (Yujiro Hanma, 14. septembar 2022 09:43)

    # Link komentara

  5. Scariolo je tata. Na kraju će uzeti EP. I je_ce nas sledećih 20 god kao zadnjih 20. Mislim Špance. Jel ovi igrali neko prvenstvo a da nisu bili u četvrtfinalu, polufinalu?
    (Pitam, 14. septembar 2022 09:40)

    # Link komentara

  6. Scariolo je tata. Na kraju će uzeti EP. I je_ce nas sledećih 20 god kao zadnjih 20. Mislim Špance. Jel ovi igrali neko prvenstvo a da nisu bili u četvrtfinalu, polufinalu?
    (Pitam, 14. septembar 2022 09:40)

    # Link komentara

  7. Koji je ono stariji, bivši trener bio gost na RTS-u dok je bilo takmičnje u grupama i pričao da osim Jokića, ostalo kod nas ništa ne valja i da ćemo loše da prođemo?
    (Milan, 14. septembar 2022 09:30)

    # Link komentara

  8. "Postoje kosarkasi takmicari i kosarkasi statisticari."

    Hoces da kazes da je Jokic, koji je kidao na svakoj utakmici kriv za poraz a ne igraci koji su gadjali trojke 1 od 15, ispod svakog kriterijuma? Stvarno ekran trpi svasta. Samo nastavite da ispaljujete svoje mudrosti.
    (spale, 14. septembar 2022 09:13)

    # Link komentara

  9. Postoje kosarkasi takmicari i kosarkasi statisticari.
    (Scipion, 14. septembar 2022 08:33)

    # Link komentara

  10. Ђорђевић је од 2014 причао и делао да тако играмо, брзо, шут из трка, без страха, погледајте неке разговоре са медијима из тог времена.
    (yok, 14. septembar 2022 07:49)

    # Link komentara

  11. A nama je mator igrač od 34 godine! Ali zato nije selektor od 73!
    (Nebojša, 14. septembar 2022 07:30)

    # Link komentara

  12. Nikoga ne voli kao osobu all kao igraca moras ga postovati.
    (Basketas, 14. septembar 2022 02:20)

    # Link komentara

  13. Moje zapazanje:

    Skoriolo čovek na klupi ne sedi ni sekundu, cepa svoj shou da drži ekipu u ritmu i da smeta protivniku, pravi pritisak sudijama uvek ali uvek..svaki put kada lopta izadje u aut , bude ili ne bude faul on je prvi tu da se dere da je lopta za njih naravno..svi sa njim usput i tu se drži zajednistvo i fokus

    Ovi spanci brate mili cepase po evropi sa ona dva brata Gasola 20 godina sad dosli sa ova nova dva baraza koji su mladi i na prvu loptu nisu ni blizu Gasolima ali pazite sta vam kažem..nije teško za dve tri godine da izrastu u iste..to je sistem..skola..mentalitet…ni Mark Gasol u početku nije nista bio vec smešan mladji brat Paua i onda kasnije čovek polude koliko dobro igrao..ne bi me cudilo. Ovi spanci naprave jednog Nadala..a onda čim on penzija oni izbace Alkaraza…isto tako i sa ovim kosarkasima i fudbalerima..Sistem .
    (Sima, 14. septembar 2022 01:56)

    # Link komentara

  14. Da Kosarka trci i pucaj osvaja Hardenovi Hjuston Roketsi bi bili visestruki sampioni jer oni su u periodu izmedju 2016-2020 sutnuli 2000 trojki vise od Wariorsa. Wariorsi su mnogo vise od trci i pucaj kosarke jer imaju perfektan protok lopte,izuzetno kretanje bez lopte,dobru odbranu,suteve za dva poena,mnogo ulaza i zakucavanja na prelepe timske akcije. Litvanija je uvek igrala trci i pucaj kosarku sa Siskauskasom,Maciauskasom,Jasikiviciusem i ostalim vrhunskim suterima i pre toga Marculionisem gde je i Sabonis sutirao vani. Ovde se ponasaju kao da su prvi put videli suterske ekipe pa sad odjednom trci i pucaj kosarka osvaja,onda bi Finci svakako pobedili Spaniju. Postojala je ekipa run and gun i 90tih u Nba,takodje Wariorsi pa nisu nista osvojili,koji su igrali sa niskom postavom i prangijali.
    (Yujiro Hanma, 14. septembar 2022 01:49)

    # Link komentara

  15. Kosarka postaje isto sto je penal rulet u fudbalu. Udri, pa ko je malo koncentrisaniji i sa mnogo vise srece ide dalje. Bice retkost da ista repreyentacija veze dve titule. I deca kad krenu da treniraju kosarku ne moraju vise da se zamarju sa bilo cime. Samo uzmi loptu i sutiraj trojke 5 sati dnevno. Kakva uigravanja crna. Gledas samo da sut bude tezak da se blokira i udri.
    (Vrg, 14. septembar 2022 01:35)

    # Link komentara

  16. Prvenstvo je odlicno, bilo je sjajnih utakmica u grupnoj fazi a sada u eliminacionoj su jos bolje sa jacim intezintetom...iako smo ispali i dalje gledam sa istom paznjom, bas ima lepe kosarke.
    Rudiju svaka cast, ne znas da li mu bile bolje ukradene lopte ili trojke sto je dao - klasa.
    (paklena pomorandza, 14. septembar 2022 00:17)

    # Link komentara

  17. @Bata

    Gudurić je bio očajan ali je glupo i nefer da se samo on ističe kao pojedinac kada je bilo očajnih njih 4-5 zajedno. Šta reći onda o kapitenu Lučiću sa 9% šuta za tri? Jedna trojka na celom EP, ej jedna. Sa oreolom najboljeg krila u Evroligi, 33 godine. A tek Vasa promaja u odbrani Micić, Jaramaz bez dugmeta za pas i šut, Milutinov preplašeni i mlohavi kao junior itd. Svi su zakazali i prodali Jokića osim Kalinića i Marinkovića. I to je to.
    (basketaš, 14. septembar 2022 00:10)

    # Link komentara

  18. Kako je stari lisac Scariolo izvukao maximum iz "svoje"mršave Španije,kad je video da ne ide dobro,u istoj konstalaciji snaga kao mi sa Italijanima(po kladionicama smo bili i veci favoriti nego Španci sa Fincima)kad su ovi pogadjali kao u transu čak i sa pola terena,rotirao do besvesti trazio pravu petorku,raspodelio minute,pravovremene izmene,šesti igrač bukvalno,falilo jos samo da se i on skine za Španiju,svaku seriju presekao kao da je imao 500 tajmauta,vratio ih iz mrtvih posle minus 15,pokazao kako se vodi reprezentacija iako nije njihov,za razliku od našeg anemičnog stručnog štaba,koji se bledo gledaju na klupi,i anemičnih igrača koji igraju napad "udji molim te" a odbranu "valjda neće"..Treba jedan Rudi sa drvenom nogom i teniskim laktom da im objasni u 37 godini kako se bori i gine za svaki loptu.
    (Ivan, 14. septembar 2022 00:09)

    # Link komentara

  19. Ne mogu lako da prihvatim da smo izgubili, ali mi je drago zbog ovdašnjih "ljubitelja" i "poznavalaca" košarke da vide dominaciju načina igre kakav se igra u NBA - košarka je evoluirala.
    Inače 16 asistencija Nemačke je jako malo za 107 poena, bar polovinu trojki su dali "preko ruke" i iz solo akcija, tako da može da se kaže da ih je ..njalo, ali Vagner inače tako šutira, i drago mi je da su se Nemci još više naložili da je on "novi Novicki" (mada ima još mnogo leba da jede).
    (NNN, 14. septembar 2022 00:04)

    # Link komentara

  20. A.mi.imamo Gudurica koji je bio najbolji u pobedi Fenera nad Efesom, i covek svaki put kada dodje u reprezentaciju ima 3, 4 poena prosek, preplasenog lica, hladne ruke koje duva pre utakmice.I onda u najvaznijoj utakmici sutira 4:0 za tri, gubi 3 lopte, bez ideje u napadu.....a igra 22 minuta....jezivoooo
    (Bata, 13. septembar 2022 23:51)

    # Link komentara

  21. Očekivao sam pobedu Nemačke mada ne ovako ubedljivu. Verujem da dobijaju Španiju (mada njih nikad ne smem otpisati), a u finalu ne vidim da je bilo koji tim favorit protiv njih.
    (jsx, 13. septembar 2022 23:35)

    # Link komentara

  22. Rafalna paljba Nemaca, teška artiljerija Španaca, Bajern blickrigom...
    Ipak je ovo sport. Naslovi su vam bez nivoa
    (Socks, 13. septembar 2022 23:24)

    # Link komentara

  23. Šuterska košarka preuzima primat i u Evropi. Moćni sistem "trči i pucaj" koji forsiraju moćni Voriorsi koji su na taj način osvojili velikih četiri NBA titula u proteklih osam NBA sezona sada dolazi i u gotovo sve evropske reprezentacije od kojih su ga pojedine dobro uvežbale i zato na ovom Evropskom prvenstvu imamo veliki broj utakmica sa trocifrenim brojem postignutih poena pri čemu je veoma veoma često gotovo svaka repka iznad 90 poena. Izrazito napadačka šuterska košarka. Sve repke koje su ušle u završnicu ovog prvenstva gaje upravo takav stil. Zato i ne čudi što su mnogi favoriti ispali. Ne bi me čudilo da ovo prvenstvo Nemačka osvoji, naročito ako opet bude imala ovakvo šutersko veče kao večeras. Jednostavno demolirali su Grke nepogrešivim šutevima.
    (Ivan Veljković, 13. septembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  24. Ovo je atomska kosarka, mnogo poena, jak tempo. Sutra ce i Slovenija na 100 poena, a verovatno i Francuska-Italija sa ludim Pocekom, koji posle Srbije i onakvog meca, sad ide na sve ili nista. Ovo EP je brutalno dobro, to sto smo mi ispali nije razlog da ne uzivamo u kosarci. Sto se tice Rudija, on je ziva legenda evropske kosarke, niti ga volim niti mrzim, ali covek je sve osvojio, toliko godina u Evroligi, SP, OI, EP, ziva legenda definitivno. Sve u svemu, kad se zavrsi sampionat i posle polufinalnih i finalnih meceva, bice nam svima jasnije gde smo mi i zasto smo ispali u osmini. Pozdrav !
    (nikolatt, 13. septembar 2022 23:21)

    # Link komentara

  25. Hmm kad bismo samo mi imali tako nekog veterana da povuče kad treba...
    (Valjevska podvala, 13. septembar 2022 23:19)

    # Link komentara

  26. souuu preko 200 poena,i na Spaniju 190 na mecu kao da se igra Nba - liga
    (pavle, 13. septembar 2022 23:15)

    # Link komentara

  27. Mrtvi Rudi Fernandes, reci da ga ne gotivimo je zaista understatement godine.
    (Sabre, 13. septembar 2022 23:14)

    # Link komentara