- Komentari -
  1. Kari je uvek bio mali čovek. Samo ovaj potez sad i način na koji je oterao kapitena su dovoljni za taj zaključak.
    (Timmy, 14. septembar 2022 23:58)

    # Link komentara

  2. Kaže Kari on je svoju karijeru napisao.
    Ok, kakva je onda motivacija videlo se na meču sa Italijom. Nema krvi, nema strasti, nema energije.
    Ne treba nam trener, treba nam motivator.
    Zato je Sale bio odlično rešenje.

    Najpre čistka u KSS, sve struktrure, mladje karegorije su baza, a tamo se mnogo više dece upropasti nego što se izvede u seniorsku košarku.
    (malodušni kinez, 14. septembar 2022 20:08)

    # Link komentara

  3. Проблем у репрезентацији је доминација Јокића и сујета тренера према њему (Ђорђевића и Пешића), као и људи из Кошаркашког савеза. То је више него очигледно. Јокић ван игре и од +5 до -6 док га није било. СВЕ мора бити подређено најбољем играчу света, али сујета је одрадила своје. Код Ђорђевића је то било још израженије. Он је у интервијуима имао проблем и да изговори Јокићево име и спомене његов статус звезде НБА лиге а морао је као тренер бити поносан на њега као што смо ми навијачи.
    (Милош, 13. septembar 2022 08:34)

    # Link komentara

  4. odlično
    (jovan, 13. septembar 2022 08:09)

    # Link komentara

  5. Nemam ja ništa protiv selektora Pešića i košarkaškog saveza, tj. Danilovića, ali ovo je bio plastičan primjer kako posao ne treba raditi, a sad kad je već ovako urađen, prosto želim odgovornost. Što se mene tiče, mogao je i dvanaest fudbalera povesti, selektor je, a onda zasluge, ako trebaju, odgovornost ako treba. Prosto, svako radi svoj posao i za taj svoj rad odgovara. Nema nikakve garancije da bi sa Teodosićem bilo drugačije, ali možda bi izmislio koji poen, slobodno, pogodio tricu, razigrao nekoga... Jaramaz je košarkaš koji teško da pravi razliku i u ozbiljnijoj ABA utakmici. O samom vođenju utakmice se nema šta komentarisati. Nisam siguran da bi ekipu i utakmicu tako vodio i nekakav trener nekakve školske ekipe...
    (Faruk Hadžibegić, 13. septembar 2022 08:03)

    # Link komentara

  6. Komedijas Pesic, spradao se na konferencijama za štampu a vodjenje tima pustio niz vodu...
    Recimo u porazu protiv zabara, Jokic +14 u igri, a -19 van igre, igrao 28 min, zašto?!
    Djordjevic je prvi napravio gressku sa Jokicem, sad Pesic! Sta vam je ljudi, sta je problem?!
    Janis i Doncic igraju koliko god treba, samo ste vi pametni...
    (RD, 13. septembar 2022 08:01)

    # Link komentara

  7. Gledajte kado koje godine smo osvajali medalje, i onda pogledajte ko je bio pressednik saveza tad ibice vam sve jasno.
    (Sinak, 13. septembar 2022 07:34)

    # Link komentara

  8. Dajte Djordjevica. Zasto je on uopste sklonjen. Treba mu dat da vodi tim 20 godina!
    (Toronto, 13. septembar 2022 03:29)

    # Link komentara

  9. Sta pametujete mi smo opravdano bili glavni favorit… pa sledecih 10 puta da igramo protiv italijana dobili bi ih. Splet losih okolnosti i izgubili smo. Svaka ekipa moze da izgubi na 1 utakmicu. Ekipa nam je odlicna i svidja mi se kako igraju zajedno. Ne bi menjao ni selektora ni igrace.
    (sc30, 13. septembar 2022 03:19)

    # Link komentara

  10. Deka Pesa se nameracio da rasturi srpsku kosarku. Kako niko ne primecuje da stalno potencira da mi vise nismo sila, da se samo "puvamo" sta god mu to znacilo, itd. Pirocanci su laki na paru, a nemci bi da nam rasture sve. Nije tesko da se sabere zar ne?
    (Karlo, 13. septembar 2022 02:28)

    # Link komentara

  11. Svaka čast Jokicu na igri i svim igračima na želji i borbi,ali jedno je sigurno bez Bogdana ovo je totalno drugi tim! I usudicu se da kažem da je Bogdanovic pravi i jedini lider ovog tima! Kapa dole Jokicu za MVP i sve u NBA,ali nije isto kad centar donosi poene ili bek šuter! Da smo imali Bogdana ovo bi dobili 20 razliki u to sam siguran!
    (Peny, 13. septembar 2022 01:28)

    # Link komentara

  12. Pa on je obavio svoju misiju i Nemačkoj uklonio jednu prepreku možda i najtežu,zato je tamo i ostao.
    (Goran Gavrilovic, 13. septembar 2022 01:23)

    # Link komentara

  13. bas velim zeni ovaj bolje da ostane nemackoj
    (genijalac, 13. septembar 2022 00:25)

    # Link komentara

  14. Meni nije jasna jedna stvar Pesic je oterao Micica iz Bajerna kao netalentovanog i ogranicenog kosarkasa u Tofas, a sad mu je kao nosilac u reprezentaciji. Ovaj ga najverovatnije kostao mesta selektora ispucavajuci se u 1/8 finala trojke 1/8 i ocajnom igrom u odbrani ala Teo. Karma je cudo
    (Crtice iz zivota, 12. septembar 2022 23:47)

    # Link komentara

  15. Треба прекинути ову негативну причу. Вентилација је потребна али не треба прогањати Пешића и играче. Писао сам овде данима да је милина гледати ове момке. И тако је било. Имамо најбољу репрезентацију и она то јесте колективом, културом и хемијом. Утакмица је преведена у друго агрегатно стање скандалима Поцека. Увек прихватам пораз с господским понашањем контра мангупирању и скандалима. Или ћемо да будемо хомогени и пристојни или ћемо да имамо социопатско, свађалачко и пуно афера репрезентовање нације. Пешић је изгубио утакмицу и он је и физички лоше изгледао (здравствене тегобе?). Кари је мајстор ове игре али је поред илузије коју је Поцеко изавао питање како је Кари здравствено? Стварно не треба бити хијена и иживљавати се због лоших 20 минута. Наши играчи су цело лето потрошили у тренинзима и велико је то одрицање! После овог пораза осећам се као да ми је неко умро. Будимо одговорни до у појединца да им не би играње за отаџбину (ових и будућих наших кошаркаша) огадили. Ово испадање је посластица за струку, анализу и корекције за будућност. Паметни из овог уче, деструктивни затиру дух.
    (обс, 12. septembar 2022 23:45)

    # Link komentara

  16. Budimo iskreni, u vremena kad više nema 2 meseca priprema rad selektora je 75% pravljenje atmosfere i motivacija igrača, a taktičko znanje trenera maksimalno 25%. Bilo je očigledno da Italijani više žele pobedu.
    Ja sam siguran da recimo Jokić, Micić, Gudurić, Lučić i Kalinić ako ih staviš na teren bez jednog zajedničkog treninga ne bi odigrali mnogo lošije nego što jesu.
    (milan11, 12. septembar 2022 23:44)

    # Link komentara

  17. Evo u čemu je problem sa budućnošću srpskog sporta, oba sina su trenirala odbojku u jednom manjem gradu. Veoma talentovani i fini momci a prošli kao bosi po trnju od nekih potpuno nestručnih i iskompleksiranih nazovi trenera. Ja i supruga smo još uvek u šoku, oni više ne gledaju odbojku na TVu ni kad igra reprezentacija.
    U tome je nazalost problem cele Srbije ne samo u sportu, alavost, nestručnost.....
    (Đoka, 12. septembar 2022 23:42)

    # Link komentara

  18. @baron
    Šta 45, 75 su primili preko njega. Bogdan je jednom igrao finale sa slabijim timom i za to mu se klanjam, a ako su ti tim sa Bogdanovićem, Teodosićem u formi i Jokićem iz 2016, odnosno tim sa Teodosićem u formi, Bogdanovićem, Bjelicom u formi i Krstićem slabiji od ovog tima, onda se leči.
    Blokada je bila najobičnija blokada u nebitnom trenutku meča. Dao im je 30 poena, red je jednom da ga blokiraju.
    (jsx, 12. septembar 2022 23:40)

    # Link komentara

  19. (Pera Ždera, 12. septembar 2022 21:52

    Samo nam kaži, od kada je to MVP priznanje prvog dela takmičenja i zvanje najboljeg igrača sveta?
    On ni u Denveru nije najbolji a kamoli dalje. Pogledaj igre Mareja u plejofu i videćeš da je on vodja tima a ne Jokić.
    Ako je i od Srba, mnogo je. No limits u glupostima, apsolutno.
    (Mali Hijavata, 12. septembar 2022 23:26)

    # Link komentara

  20. Pešić se vraća kući kao Đuričko posle boks meča u "Lajanju na zvezde".
    (wtf, 12. septembar 2022 23:22)

    # Link komentara

  21. DVa MVP-a Vasilije Micić i Nikola Jokić "zaslužni" za 63 poena Italije i tu se sva priča završava!
    (Žeks_NS, 12. septembar 2022 23:15)

    # Link komentara

  22. Bravo
    (Milos, 12. septembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  23. Bravo
    (Milos, 12. septembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  24. Mvp mvp mvp mvp
    (Milos, 12. septembar 2022 23:04)

    # Link komentara

  25. Na na na na na na na na na na na
    (Milos, 12. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  26. (Pera Ždera, 12. septembar 2022 21:52)

    Da li si video onu monstruoznu blokadu Meli-a nad Jokicem?
    Zamisli nema je na youtube, a zato Jokicevu slucajnu trojku vrteli danima na drustvenim mrezama. Sta ti je medijska manipulacija.

    Sto se tice Jokiceve minutaze, da malo razumes kosarku video bi da je MVP pao sa snagom u prvoj cetvrtini. Jokic nema kondicije da izdrzi vise od 25min po mecu. Pocinje da masi bacanja, zicere, trojke ako ga Pesic ne odmori. Nije Jokic navikao da ga udvajaju, izguravaju iz reketa, nije navikao na ovakvu vrstu timske odbrane i nema on kondicije, snage da igra ovakvu takmicarsku kosarku. A pored svega nema ga nigde u odbrani i cuva se za napad, te opet jedva izdrzi da odigra 25min po mecu.
    Da ne pominjem kako je zasticen kao beli medved. Bez te protekcije 20p ne bi presao. Ovamo prozivas Micica, a ne vidis da Jokic igra za sebe, statistiku, i da tim od njega nema neke velike koristi.
    U odbrani smo primili jedno 45p preko njega, ili prilikom njegovog kasnjenja.

    Bogdan je sa istim, ako ne slabijim timom igrao tri puta zaredom finale.
    Bogdan Bogdanovic jedini od ovih danas koji bi sa starim legendama mogao da igra, rece jedan trofejni trener koji nije valjao.
    (baron, 12. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  27. Markanen 32 minuta, Janis 33, Luka 35. Samo naš najbolji igrač igra ispod pola sata... Valjda da se odmori za NBA sezonu...
    (jsx, 12. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  28. Pesicu odlazi, nije ovo posao za coveka tvojih godina.
    Forsiras kosarku iz proslog veka, biras igrace po poslusnosti i u dogovoru sa partnerskim menadzerima kojima treba da odredjeni igrac ima odredjen broj nastupa u reprezentativnoj selekciji kako bi ga bolje prodao. Verovatno i od toga imas neki procenat tako da pored ogromne plate imas i dodatnu zaradu bez obzira kakav uspeh selekcija postigla.
    Otici na EK sa samo jednim igracem koji je u stanju da loptu prevede na protivnicku polovinu je samoubitstvo. Unapred si iskljucio opciju brze tranzicije i lakih poena kod kradje lopte, i protivnickih greski. Igras sa krilnim igracima kojima treba fizicka pomoc da bi se pokrenuli iz mesta i koji nisu u stanju da pogode trojku cak i kad bi obruc imao diametar od jednog metra.
    O tome da na prvenstvo nisi poveo Teodosica, virtouza kosarkaske igre, ne treba ni pocinjati. Svima pa i tebi samom je jasno da si to uradio iz neki ne kosarkaskih razloga, iz neke osvete, sujete ili jos gore da bi se pohvalio kako si toliko mocan da cak i takvog genijalca kao sto je Milos mozes da negiras bez posledica po svoju funkciju ali nikako zbog kvaliteta doticnog majstora. Ukratko, odlazi, sto pre to bolje po buducnost srpske kosarke.
    (tender, 12. septembar 2022 22:39)

    # Link komentara

  29. Bilo pa prošlo. Italijani su bili bolji i to je to. Idemo dalje.
    (zvezdanaprasina, 12. septembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  30. Једини рецепт за успех је кошарка коју су форсирали Дуда и Ђорђевић: кондиција, тактика, одбрана. Ми немамо играче да се тркамо, јурцамо и шутирамо тројке до бесвести. Што би рекао Сале: "Одбрана доноси медаљу!"
    Дуда и Сале су тактиком и одбраном освојали медаље, а не звездама, емвипијевима и шта ти ја знам.
    (Анаксагора, 12. septembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  31. Ko je vama tu glupost usadio u glavu da jedan centar moze biti organizator igre? Svako treba da radi svoj posao. On ne treba da organizuje igru vec da obrati paznju na odbranu, igru ce da organizuje onaj kome je to uloga.
    (Milos, 12. septembar 2022 17:32)

    Zbog ovakvog razmisljanja i dozivljavamo ovakve kisarkaske neuspehe. Ma tako je... Zasto bi igru prilagodili najboljem igracu sveta koji je bas to upravo kroz nesebicnu timsku kosarku koju on orkestrira cime svakog saigraca cini boljim. To smo u promilima videli i u reprezentaciji, kada dobije pravovremeno loptu.... resenja svetlosnim godinama brza od Micicrvih "resenja"

    Neka, bolje je da Vasa gusi igru, dribla loptu 15 sekundi umesto da bar ponekad proba ODL lopte da igra sa saigracem koji te tada prograva najbolje na svetu. Ne znam sa li je jednom utrcao, isao na urucenje oko bloka nakon pasa.

    Ne kaze niko da Jokic treba da igra pleja vec da kreira sa svoje pozicije koja je svakako centarska. Komentar ti je kao kada bi rekao Drejmond Grinu ili Lebronu da rade svoj posao, da batale kreaciju sa svojih pozicija jer za to sluze bekovi. Komedija koliko smo zaostali dve, tri decenije ukosarkaskom razmisljanju.

    Uostalom, i ovako odsecen od kreacije, sto Vasinim gusenjem sto nepostojanjem suta saigraca kad ih i proigra nakon utrajanja, on je imao najvecih +11 na parketu. Ali dobro... To svakako nije bilo dovoljno da igra vise od 28min u najbitnijoj utakmici turnira.

    Grcka igra preko Janisa 35+ minuta, Slovenija preko Doncica takodje, samo mi nesto filozofiramo sa Jokicem ispod 30min kroz ulogu izolacijskog centra sa loptom nakon bacenog pola napada a bolji je organizator od pomenute dvojice.
    (Pera Ždera, 12. septembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  32. Pa reče da se ne puva… pa eto on se upuvao !
    (JPR24, 12. septembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  33. Kakvi komentari..sta bi dali da se Djordjevic vrati..a pre par godina ste pljuvali Djordjevica kao sada Pesica..a posle Djordjevica ste pljuvali Kokoskova zbog koga ste pljuvali Djordjevica kada ga je pobedio u finalu protiv Slovenije..kakav smo narod..nema gorih..
    (ironicni, 12. septembar 2022 19:36)

    Ko bre da se vrati? Djordjević prevarant? Mi dečko imamo problem sa trenerima, to je očigledno. Zašto? Zato što su u potpunosti idioti. Ako imaš 3MVP igrača, i stvarno više nego dobar roster, i ako takva ekipa odigra ono što je igrao Đorđević na SP (a OI je sa istim timom igrao potpuno drugačije), odnosno Pešić juče na EP, to samo govori da su treneri potpuni diletanti, da su u kombinaciji sa "menadžerima", da su spremni da uzimaju gomilu novca preko leđa reprezentacije...da je sistem u reprezentaciji trulež nad truležima, i da je to osnovni razlog zašto "pošten čovek" neće da preuzme reprezentaciju. Očaj prijatelju, stanje je katastrofalno.
    (Beograd-janin, 12. septembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  34. Danilovicu, zasto ti ne odes za Minhen? Na nekoliko godina...
    (Branko, 12. septembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  35. Sta reci,po meni nije kriv kad aktuelni mvp euro lige i Guduric sutnu trojke 16-1,sami na sutu.Jokic odlican,ali moramo imati vise vere u sebe,i Italijani znaju da su losiji od nas ,opustili ruku i udri.Autobus bi im usao za 3 da su ga bacili.Nemamo "ludaka" tipa Gurovic i Djordjevic da igraju kad treba a ne da se pogube kad krene protivnika.Ipak verujem u ovaj tim u Karija mozemo na svetsko,pa da polako vracamo dugove
    (Pavle, 12. septembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  36. ... bez jake domaće lige, domaćih i regionalnih takmičenja, nema govora o razvoju bilo kog sporta, bilo koje discipline... prošla su vremena kada su se uspešni spotisti stvarali na ulici. uz lični entuzijazam i tud... sada je pored svega navedenog, neophad i kvalitetan stručan i sistematski rad sa mladima. kvalitetna i redovna takmičenja... ali ne, naše klubove vode upravni odbori sastavljeni od sitnih i krupnih secikesa koji uglavnom služe za pranje para iz donacija, sponzorstava i tome sl. Izjeda nas mito, korupcija, bepotizam i seopšta nestručnost...
    (Orač, 12. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  37. Ne treba KSS da mu isplati ni cent za ovakvo vodjenje tima...
    (Istrebljivač Vonjevina, 12. septembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  38. Definitivno ova generacija igraca ima neku psihicku blokadu koja ih sprecavala x puta da nesto urade. Nijedan selektor tu ne moze nista, sem mozda Djordjevic, on je bio blizu, ali on nije imao ovako kompletnog Jokica (igracki je bio kompletan ali mentalno je stasao tek poslednje dve sezone), vec prilicno nervoznog Jokica koji je zaradio iskljucenje u odlucujucoj utakmici ... Probao Ivkovic, Pesic, ... realno boljih trenera nema van Amerike, pa uvek u eliminacionim utakmicama oni nemaju ono sto je potrebno. Gledano realno Finska koju smo u opustenoj igri dobili 30 razlike je prosla. Italija je bila 4. u grupi i realno samo za nijansu bolja od nasih protivnika iz grupe, koje smo sve dobijali ubedljivo. Medjutim ovo je bila eliminaciona utakmica ...
    (voodoo, 12. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  39. Sta je tu cudno?!
    Otisao covek svojoj pravoj kuci.
    (Trust No1, 12. septembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  40. Jokić razigrava, a ovi promašuju šut za šutom. Nije Pešić kriv što čim se igra na ispadanje srce im završi u petamaa. Ili u vaterpolu, prva eliminacijska utakmica, ovi ne mogu pogoditi jednom s igračem više. Šta tu Savić da napravi? Isto u odbojci.

    Osim izuzetaka, samopouzdanje nula. To je uostalom i Lučić priznao.
    (GGG, 12. septembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  41. Daće izjavu kad i Dejan Stanković!
    (Lax, 12. septembar 2022 21:20)

    # Link komentara

  42. Pesicu godine ti ne dozvoljavaju nepostovsnje nacije koju si predstavljao.
    (boban, 12. septembar 2022 19:59)
    Moze,kad ta nacija bude postovala samu sebe.Preterano smo dali loptanju na znacaju.Selektori su i ministri u vladi mislite o tome malo vise.
    (Op, 12. septembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  43. Pozdravlja vas Kari iz zemlje Safari..
    (Toma, 12. septembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  44. Nikola mudro cuti! Ja bih isto, jer sta reci a da nekog ne uvredi!?
    Dao je svoje, a to sto neki nisu ne ide na njegovu dusu!
    A pojedine "patriote" stavili ga na stub srama sto je apstinirao?
    Kosarka je timski sport u kojem pojedinac doprinosi pobedi tima.Druge filozofije nema pogotovo kad imas samo jednog raspolozenog a protivnik ceo tim! Zasucite rukave gospodo iz Saveza.Treneri takodje.Klubovi da prestanu da dovode strane igrace i okrenu se nasim mladim talentovanim kosartkasima.Jedini izlaz da se spasi ovaj nas trofejni sport.Mozda ce tavoriti par sezona ali to je jedina svetlost na kraju tunela gde smo sada!
    (beograd011, 12. septembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  45. Nikola mudro cuti! Ja bih isto, jer sta reci a da nekog ne uvredi!?
    Dao je svoje, a to sto neki nisu ne ide na njegovu dusu!
    A pojedine "patriote" stavili ga na stub srama sto je apstinirao?
    Kosarka je timski sport u kojem pojedinac doprinosi pobedi tima.Druge filozofije nema pogotovo kad imas samo jednog raspolozenog a protivnik ceo tim! Zasucite rukave gospodo iz Saveza.Treneri takodje.Klubovi da prestanu da dovode strane igrace i okrenu se nasim mladim talentovanim kosartkasima.Jedini izlaz da se spasi ovaj nas trofejni sport.Mozda ce tavoriti par sezona ali to je jedina svetlost na kraju tunela gde smo sada!
    (beograd011, 12. septembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  46. Teodosicu izvini sto si Srbin

    Jedna prava i normalna zemlja bi te cenila dok sam ne kazes zbogom

    P.S. znam da si tu da bi sutra igrali 1/4
    (stanoje, 12. septembar 2022 21:04)

    # Link komentara

  47. Od +5 do. - 6
    Jokic odsedeo na klupi.
    Janis, Sreder i Luka, ako treba i po 36 minuta bi igrali.
    Svi mecevi u 1/8 finalu(7) bili su KNAP,
    osim Nem-C. G.
    Kad se resavalo, Luka, Sreder, Markinen, Janis nisu odmarali nego bili su na parketu, da ne krene naopako.
    (ZORAN, 12. septembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  48. Evo mene opet zaboravio nešto da napišem, moje pitanje je a zašto mislimo da bi Dejan Milojević bio BAS TAJ za našu reprezentaciju? odakle odmah taj tag na njemu da je on taj Šampion a ne uzimamo u obzir da i on ako izgubi jednu utakmicu protiv Grčke ili Latvije..ili ispadne u četvrt finale da neće dobiti iste ove komentare da je nevidjeno neznalica i luzer ...?Samo pitam.
    Sa druge strane ja volim Dekija i još je i moj partizanovog i sve, znači nista protiv čoveka ali on nijednu nigde titulu nije uzeo..on mi je više trener za srednju ekipu gde ce vaditi talente i praviti ih individualno za USA ..tu se dokazao. Nama, kakav smo mi narod treba trener kalibra Itudisa..Skariola...neko ko igra na pobede na titule..a ne neko ko je to samo na TVu gledao...mislim realno.
    (Šalabajzer, 12. septembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  49. Srecan put Pesicu ,povedi Danilovica sa sobom.
    (rade, 12. septembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  50. kari pesic i poraz od belgije u Nišu
    (kali the greek, 12. septembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  51. Trebalo je da stane ispred ekipe i da preuzme odgovornost na sebe.Juče su nas Spissu i Meli "opapkali" (što bi rekao Tika Špic),ali život ne sme da stane,moramo dalje.
    (Bajker, 12. septembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  52. Kad sam ga cuo na jednoj utakmici kako je opsovao Boga, moglo se naslutiti kako ce ova epopeja zavrsiti. Neotesane komunjare, prenapumpanog ega, koje zive od stare slave i ne mogu nista dobro donijeti. Kad je Italijane trebalo rezultatski lomiti, on izvodi Jokica. Umjesto da je Jokica vise odmarao u prethodnim utakmicama, kad se vec vidjelo da cemo proci dalje, ne on ga odmara u eliminacionoj fazi. Ekipi je usadio mentalitet, lako cemo, pa mu se pojedinci kao razmazena djeca na igralistu ponasaju.
    (Marlone, 12. septembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  53. BEZANIJA:

    POBEZE Pesic,da,to je onaj trik iz Minhena.
    Valjda ce i za njim Danilovic?
    Svejedno,Grobar ili Delija,mislim da je jasno da Danilovic mora otici...
    (sasha the red Baron..., 12. septembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  54. Kari legenda.
    (Basketas, 12. septembar 2022 20:48)

    # Link komentara

  55. Sto nije igrao Milutinov juce?
    (zoo, 12. septembar 2022 20:46)

    # Link komentara

  56. Bravo
    (Milos, 12. septembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  57. Тројке у кошарци нису срећа, него тренинг. Слично важи за пенале у фудбалу.
    (Еко, 12. septembar 2022 20:34)

    # Link komentara

  58. Reče Pešić : Iskustvo je prednost ako znaš da ga iskoristiš.
    Plan B bez Jokića ???
    Milutinov - 19
    Jokić + 11
    (KOOP, 12. septembar 2022 20:21)

    # Link komentara

  59. Hehe kod nas svako ko uhvati jednu fazu da istrenira tim samo pobegne i nestane na par godina i posle puj pike…tako i Kokoskov..i pre Djordjevica (Jedino Sale je bio ono ok i dosledan ) a i ovi treneri Partizan..Zvezde u fudbalu haha..pa i pre piksija Krstaja..i drugari.. zeznut smo narod
    (Sima, 12. septembar 2022 20:20)

    # Link komentara

  60. Danilović, Tarlać, Pešić, doviđenja, da se neljubimo. Daleko vam lepa kuća od naše kuće košarke.
    (Liberty, 12. septembar 2022 20:16)

    # Link komentara

  61. Sramota!!!
    (Mvp, 12. septembar 2022 20:08)

    # Link komentara

  62. Covjek koji se zalaze za stranca u reprezentaciji... dovoljno je rekao koliko postuje srpsku kosarku.
    (Ivan, 12. septembar 2022 20:07)

    # Link komentara

  63. Ima li ko jaći?
    (UŽEGLI ČOVEK, 12. septembar 2022 20:07)

    # Link komentara

  64. Pesicu godine ti ne dozvoljavaju nepostovsnje nacije koju si predstavljao.
    (boban, 12. septembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  65. Šta će nam Kari, je l' tako? Ili Sale Đorđević. Imamo mi dovoljno "internet selektora", Anđusa i ostalih "znalaca".
    (Nebojša, 12. septembar 2022 19:02)

    Dajte meni da budem selektor, em izgledam 10 puta bolje od ovog matorog Pešića, em bih napravio akcije za Jokića, svaku utakmicu bi dav'o po 50 poena. I još bih se i konsultovao sa stručnjacima koji ovde komentarišu. S Amerima bismo bili na nož.
    (Mikii, 12. septembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  66. мого је прво на море неђе , па у минхен :)))
    (митар пфк, 12. septembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  67. Umislio da će svi da se sklone pred njegovom ekipom, pa se uvredio što su ga Italijani izlupali. Oduvek mi je bio ekstremno antipatičan kao pojava, mada mu znanje niko ne može osporiti.
    (Mikii, 12. septembar 2022 19:56)

    # Link komentara

  68. Уопште не подржавам овакву одлуку Пешића. Кад можеш да идеш на балкон 2002. године, ред је да и сада дођеш па да одржиш конференцију и после заиста лошег резултата.

    Међутим, ово је још један показатељ какав смо ми народ. Ми смо спремни да пљујемо чак и наше легенде. Да је другачија атмосфера у народу, а не спремљен линч, верујем да би селектор дошао одмах.

    Иначе, да сам ја селектор репрезентативног калибра као што нисам, ни у лудилу не бих прихватио селекторско место баш због ове атмосфере линчовања.

    Надам се да ће се Пешић огласити неким саопштењем зашто није могао одмах да дође и да ће доћи за пар дана и одржати конференцију...
    (Mudrac, 12. septembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  69. Obozavam da citam sada komentare. Pre pocetka sam pisao da od toga nema nista , dobijao salve uvreda ali nisam pogresio. Jedina enigma zasto je Jokic igrao, i zasto je uopste prihvatio da igra. Nasamario ga matori. Ima max ugovor sta ce njemu ovo. Mesto da se fokusira na NBA jer ce morati krvnicki da odradi posao on se zamlacuje sa ovim luzerima. Valjda je konacno naucio lekciju.
    (miskosuit, 12. septembar 2022 19:50)

    # Link komentara

  70. Možda bi neki strani trener dobro došao. Neki španac, da igramo malo drugačije,modernije,...
    (Dušan, 12. septembar 2022 19:49)

    # Link komentara

  71. Srbija jedan od favorita samo je grupnu fazu prošla. Bolji plasman će imati Poljska i Finska. Još je ostavio Srbiju 80% bez sveckog prvenstva. Ako su Đorđević i Kokoškov popili otkaz, mora i ovaj.
    (povel, 12. septembar 2022 19:16)


    Đorđević i Kokoškov nisu dobili otkaže, sami su napustili klupu.
    (caos, 12. septembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  72. Ne volim da citiram sebe ali ajde. Pre početka priprema sam ovde napisao da još nije kasno da se ovaj smeni i dovedu/zamole Milojević ili Alimpijević ili obojica. Tada još nije bilo kasno. Evo epiloga, nažalost. Ovaj čin nedolaska u Srbiju posle fijaska je ispod svakog nivoa, ispod nivoa kritike. Ne treba mu se zahvaliti, treba ga oterati. Gde ? Pa u Nemačku.
    (Goks, 12. septembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  73. Ne daj se Kari, legendo. Mnogo si nas zadužio. Radio si dobar posao. Desilo se šta se desilo. Idemo dalje.
    (Its me, 12. septembar 2022 18:59) # Link komentara
    ___…__

    Cuj ``desilo`` se, nije saobracajna nesreca, nego raspad sistema, svi su se borili, mi se raspali. Pobjeci u Minhen, bravo jos jednom.
    (kebek123, 12. septembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  74. Ostao je kod sina. Tesko mu je kao i svakom. Dace izjavu u to sam siguran. Jos jednom covek tog kalibra ipak zasluzuje dostojanstvo i odlazak u penziju. Mene zanima sta ce nas savez uraditi i da li ce celnik istog uraditi ono sto je uradio celnik hrvatskog kosarkaskog saveza?
    (Alex, 12. septembar 2022 19:25)

    Znaci ovo pravdas, pravi primer nepostovanja reprezentacije je ovaj potez Pesica. II za ovo crveni vam je kriv Danilovic?! Ima li granice vasoj mrznji?
    (Dzeronimo, 12. septembar 2022 19:38)

    # Link komentara

  75. Kakvi komentari..sta bi dali da se Djordjevic vrati..a pre par godina ste pljuvali Djordjevica kao sada Pesica..a posle Djordjevica ste pljuvali Kokoskova zbog koga ste pljuvali Djordjevica kada ga je pobedio u finalu protiv Slovenije..kakav smo narod..nema gorih..
    (ironicni, 12. septembar 2022 19:36)

    # Link komentara

  76. e a svi ste sad pametni, da ga blatite u komentarima, a ludeli ste za njim.
    covek nema pojma, kasno ste to shvatili.
    (2CRAZY, 12. septembar 2022 19:35)

    # Link komentara

  77. e Kari bio sam na tvojoj strani , ali ovo ti je veca greska od netrazenja tajmauta ....
    (Tomy Čubura, 12. septembar 2022 19:34)

    # Link komentara

  78. Neka i Danilović ostane
    (g, 12. septembar 2022 19:34)

    # Link komentara

  79. Колико година му треба да смисли одговор на једноставно питање: Зашто си механички правио измене (на сваком мечу исто), тј. зашто против Италијана Јокић није играо свих 40 минута?
    (Анаксагора, 12. septembar 2022 19:33)

    # Link komentara

  80. Djordjevic prso protiv Argentine, Pesic protiv Italije - idemo dalje.
    (goran, 12. septembar 2022 19:32)

    # Link komentara

  81. Kako ocekivati medalju od kosarkasa kad selektor nije u stanju u Bg da doputuje?
    (hm, 12. septembar 2022 19:30)

    # Link komentara

  82. Са даниловићем у пакету да оде ... даниловић је уништитељ српске кошарке тренутно!
    (Bajo moj, 12. septembar 2022 19:29)

    # Link komentara

  83. Jel to stos iz Minhena
    (Gospodja Hadzi Pesic, 12. septembar 2022 19:28)

    # Link komentara

  84. Gospodine Pešiću hvala vam za sve ali vaše vreme je prošlo, puno je tu bilo grešaka ja mislim da su igraci previše trenirali, bilo je previše utakmica a on umesto da radi na taktici kako da se zaustave Talijani na perimetru njemu najvažnije fizička sprema stara škola, poslje na konferenciji se žali da nismo fizički bili spremni.

    Dejan Milojević jedino rješenje.
    (Ramdbo, 12. septembar 2022 19:28)

    # Link komentara

  85. Vrati se Sale, sve ti je oprošteno!
    (Boris, 12. septembar 2022 19:26)

    # Link komentara

  86. Ostao je kod sina. Tesko mu je kao i svakom. Dace izjavu u to sam siguran. Jos jednom covek tog kalibra ipak zasluzuje dostojanstvo i odlazak u penziju. Mene zanima sta ce nas savez uraditi i da li ce celnik istog uraditi ono sto je uradio celnik hrvatskog kosarkaskog saveza?
    (Alex, 12. septembar 2022 19:25)

    # Link komentara

  87. ...a, ugovor i platu sigurno je dogovorio i potpisao ugovor u Beogradu, a ne u Minhenu/Berlinu....
    (daj, bre!, 12. septembar 2022 19:20)

    # Link komentara

  88. Pele, da se ne ljubimo...
    (Predator, 12. septembar 2022 19:18)

    # Link komentara

  89. E pa kad je bacio kamen na svoj narod i zemlju neka ostane tamo gde se uputio. Moze biti da su imali los dan, da jednostavno nekad ne ide, ali ovim potezom je Kari svima stavio do znanja ko je i sta je. Hvala mu za sve, ali od danas je vec bivsi, ali ne samo kao selektor.
    (chupavi, 12. septembar 2022 19:17)

    # Link komentara

  90. Taman, nikad više i ne došao !
    (Boris Banović, 12. septembar 2022 19:17)

    # Link komentara

  91. Зар нечасно одстрањивање капитена који је за репрезентацију увек био ту није био јасан индикатор селекторових резона?
    (Анаксагора, 12. septembar 2022 19:17)

    # Link komentara

  92. Srbija jedan od favorita samo je grupnu fazu prošla. Bolji plasman će imati Poljska i Finska. Još je ostavio Srbiju 80% bez sveckog prvenstva. Ako su Đorđević i Kokoškov popili otkaz, mora i ovaj.
    (povel, 12. septembar 2022 19:16)

    # Link komentara

  93. To mu je jedini pametan potez od preuzimanja reprezentacije.
    (fleš, 12. septembar 2022 19:15)

    # Link komentara

  94. Да неће можда да оде на Дивчибаре?
    (Александар, 12. septembar 2022 19:15)

    # Link komentara

  95. Nastavite da ga branite hahahah
    (Dado, 12. septembar 2022 19:14)

    # Link komentara

  96. Ne sme.
    (Andrijana, 12. septembar 2022 19:12)

    # Link komentara

  97. Zna šta ga čeka od strane novinara kojima je delio packe. Kukavica i izlapeli matorac
    (Ostavka, 12. septembar 2022 19:12)

    # Link komentara

  98. Bilo bi ljudski, da bar PONUDI ostavku... Jedino,ako ne misli da je OVO bio uspješan nastup!
    (Car Dušan, 12. septembar 2022 19:11)

    # Link komentara

  99. Po meni sramotan gest jer se igraci ne ostavljaju sami da vade situaciju.
    (Mozes da imas titula koliko hoces, 12. septembar 2022 19:09)

    # Link komentara

  100. KUKAVICA!
    Razmontiran od strane Fontecchia,Spissua i druzine!
    (Samo Realno, 12. septembar 2022 19:09)

    # Link komentara

  101. Mozes i odande da podneses ostavku.
    (realista, 12. septembar 2022 19:09)

    # Link komentara

  102. Bolje i da ne dolazi....
    (sale, 12. septembar 2022 19:06)

    # Link komentara

  103. Kakav neprofesionalizam!
    (Koktel ljubavi, 12. septembar 2022 19:06)

    # Link komentara

  104. Znači Kari Tarčaću uvalio kosku, a Danilovića niko i ne pominje! Rasulo!
    (cukce, 12. septembar 2022 19:04)

    # Link komentara

  105. Nešto ovde debelo nije u redu. Onako loša igra, i to posle poluvremena, sad izbegavanje medija...
    (Cile Mile, 12. septembar 2022 19:04)

    # Link komentara

  106. Nemachu pojma, nemachki...
    Sve je bilo jasno dolaskom smesnjaka nemacha pojma. Teo, kralju... Uzivaj u penziji
    (jedanTEOjedanJE, 12. septembar 2022 19:03)

    # Link komentara

  107. Sramota!
    (babulani, 12. septembar 2022 19:03)

    # Link komentara

  108. До сада сам га подржавао, али ово је срамна одлука, недостојна његовог искуства и реномеа.
    (Pantagruel, 12. septembar 2022 19:02)

    # Link komentara

  109. Šta će nam Kari, je l' tako? Ili Sale Đorđević. Imamo mi dovoljno "internet selektora", Anđusa i ostalih "znalaca".
    (Nebojša, 12. septembar 2022 19:02)

    # Link komentara

  110. Koliko sam se samo prevario u vezi ovog coveka. Ne zato sto se dogodilo to sto se dogodilo, to moze uvek da se dogodi, sport kao deo zivota je nepredvidiv. On je razocarenje zbog drugih stvari. Covek godinu dana na svakoj konferenciji vodi "imagiran" rat protiv svih i svakog. Nema konferencije gde nije pricao o nekakvoj "Jugoslaviji", "Hrvatima", "Slovencima", kao da je selektor Jugoslavije, ne moze da prezali Jugoslaviju. Mrtav ladan ispali pred EP kako su "Belgija i Letonije bolje reprezentacije od nas (?!)", umesto da se bavi kosarkom on se prepire sa novinarima uz konstataciju kako su ga "vredjali", a niko nikad ga nije uvredio, naprotiv, uziva cak i vece postovanje i popust nego sto to zasluzuje. To sto ne mogu da se pisu hvalospevi kada izgubi od Belgije, pa sta ocekuje? Da ga velicamo?! Na EP je poveo Nemanju Nedovica, coveka za kojeg i ptice na grani znaju da ne moze tri utakmice da poveze i da je samo pitanje vremena unapred kada ce postati igrac manje u rotaciji. Odrekne se Milosa Teodosica koji i sa 35 godina i sa svom lenjoscu i nesportskim zivotom je jedini igrac koji ima oci na ledjima i koji moze da pronadje resenje u napadu kada niko drugi resenja nema. Povede Dusana Ristic koji je nivo druge lige Srbije, a ima Filipa Petruseva i ima na kraju krajeva i tog Bobija Marjanovica koji je opet korisniji pod obrucem. Tipican predstavnik jugogerijatrije koji se vise bavio novinarima i Jugoslavijom nego reprezentacijom ciji je selektor, ni P od nekadasnjeg Pesica.
    (Seek and destroy, 12. septembar 2022 18:59)

    # Link komentara

  111. Ne daj se Kari, legendo. Mnogo si nas zadužio. Radio si dobar posao. Desilo se šta se desilo. Idemo dalje.
    (Its me, 12. septembar 2022 18:59)

    # Link komentara

  112. Ima direktan let za Pirot?
    (No 1, 12. septembar 2022 18:59)

    # Link komentara

  113. Raspad i pucanje po savovima… Treba nam neki mladi strucnjak sa autoritetom, mozda da se pokusa sa Milojevicem ako ima volje.
    (Straight Outta München, 12. septembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  114. Svaka čast,kapetane broda koji tone...
    (Dejan, 12. septembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  115. Tamo mu i leži lojalnost. Srbiju je uspešno eliminisao sa EP, za Nemce jedan rival manje.
    (expert, 12. septembar 2022 18:55)

    # Link komentara

  116. nepostovanje
    (boris, 12. septembar 2022 18:54)

    # Link komentara

  117. Ovo nije bas ok.. Lik se ponasao kao da igra seoski turnir.
    (Aca, 12. septembar 2022 18:53)

    # Link komentara

  118. To več nije u redu. Obožsvam pešica ali trebao se vratiti sa igračima.
    (Boco, 12. septembar 2022 18:53)

    # Link komentara

  119. Ово је срамота тешка. Неће се удостојити да одржи конференцију поштено него остаје у Немачкој. Цео савез би требало да поднесе оставку одмах.
    (peradetlić, 12. septembar 2022 18:51)

    # Link komentara

  120. Ok. Hvala. I doviđenja. Tako mu dođe… pa šta god pričao posle.
    (JPR24, 12. septembar 2022 18:51)

    # Link komentara

  121. Pobegao od odgovornosti.
    (objavitehvala, 12. septembar 2022 18:43)

    # Link komentara