- Komentari -
  1. "Radijator" Ulicne pricice ..Stari Doncic je 91 ukro renta car golfa i pobjego u Srbiju...Posle kad je vidio da Juge i Velike Srbije nece biti, koristio pojam izbrisanih i vratio se na hleba...Jos kasnije htjeo je da zaradi na Luki, pa cak i kad je Luka vec bio u Realu, krivotvorio je podpis za jedan ugovor.Da nije majka i njezina bogata obitelj vaspitala , brinula za Luku, stari bi prosto prodo , zapio i zakocko...To ti je realna slika ...
    (Luka, 28. avgust 2022 02:14)

    # Link komentara

  2. Ni jednog Litvanca medju prvih 10?
    (Boža vampir, 27. avgust 2022 20:07)

    # Link komentara

  3. Nema Letonije?
    (laki, 27. avgust 2022 18:02)

    nema, a najbolja ekipa trenutno sigurno...Šta ćes, još jedna posledica najglupljh kvalifikacija u istori...
    (Dr Dr, 27. avgust 2022 20:05)

    # Link komentara

  4. Da l realno da ljudi stavljaju Dorsija.
    Lika sa 10 poena 2 sk i 2 as u proseku.
    Pored toga imace 5 promasaja iz igre minimum. Kad ga ne krene, omasi 3 vezane i leti na klupu. Slukas ce igrati beka tad.
    Treba mnogo se ne razumeti u fantazi sport da vi stavio takvog nekog igraca.
    (Sjdnbs, 27. avgust 2022 14:25)

    U klubu mozda i ima smisla to sto kazes, ali u Grckoj je u jako dobroj poziciji jer ce imati dosta otvorenih suteva zbog koncepta igre sa Janisom koji navlavi defanzivce na sebe i pravi visak, Dorsi ce biti medju prvim ako ne i prva opcija za sut, tako da ce cesto imati ili otvoren sut ili priliku da asistira. Uostalom u ovim pripremnim utakmicama je uglavnom odlican prosek suta imao, tipa 40-50%, tako da mislim da je potcenjen sa 75. Videcemo uostalom ko je bio u pravu na kraju :)
    (Zhol, 27. avgust 2022 19:24)

    # Link komentara

  5. Nema Letonije?
    (laki, 27. avgust 2022 18:02)

    # Link komentara

  6. pola sata sastavljam ekipu i posle nigde ne vidim dugme za kraj. Nigde nema neki "submit" ili "prijavi" ili šta slično. Kako se to radi?
    (Burgija, 27. avgust 2022 16:17)

    Nisi izabrao ekipu po pravilima. Pogledaj u sredini ti kaže koliko pg , koliko centara smeš i samo po 2 iz iste zemlje. Samo obrati pažnju,
    (Nikola, 27. avgust 2022 17:19)

    # Link komentara

  7. Sveta vam slovenačka asimilacija Srba, ali vam ne smeta srpska asimilacija i svojatanje svega i svačega od Vardara do Triglava. Logikom velikih srpskih nacionalista i Makedonci i Crnogorci i Bošnjaci i Hrvati su svi zapravo Srbi. A kada Adriana Vilagoš osvoji medalju i da intervuj za RTS gde se očigledno vidi da joj srpski nije maternji jezik, i da je devojka Mađarica, onda tajac... pravimo se da nismo videli. Vilagoš je 100% Mađarica koji je rođena, živi i radi u Srbiji. I ja slavim njen uspeh, podjednako kao i uspeh Vulete ili Topićke.

    Dončić je 75% Slovenac, jer je njegov otac Sašo po ocu Srbin, po majci Slovenac. A i taj Sašo uopšte i ne živi u Srbiji, i pri tome nije naročito ni bio prisutan tokom odrastanja svog sina. Dok je sa majčine strane Luka 100% Slovenac. I sad se nađu polupani srpski nacionalisti da lupetaju kako Luka treba da igra za Srbiju, a to je van bilo kakve logike, niti je ikad bila opcija.
    (Miljko, 27. avgust 2022 15:36)

    Pričaš nam bajke neke kako si divan, kako nema toga a onda bukvalno čoveku ime promeniš tokom komentara, KO JE SAŠO ?

    hahahahahhaha
    (VOSAK, 27. avgust 2022 17:12)

    # Link komentara

  8. Moze li neko da objasni sustinu tog fantazija?
    Razumeo sam da se kupuju neki igraci i onda od njihovog ucinka na prvenstvu dobijas poene. I sta onda? Ima neka nagrada za najbolje prognozere, ili se igra onako?
    (Petar, 27. avgust 2022 17:01)

    # Link komentara

  9. @Roque Santa Cruz
    Kaj ti pricas? Da Luka ni mogel izabrati da je Srb ili Slovenc? Halooo! Imam jaz tu koliko hoces komsija koji se izjasnjavjo kot Srbi in so Srbi. U Sloveniji imas Srbov malo morje in niko jim ne brani da so Srbi. Mi Slovenci sa njima odlicno se slazemo in kakve veze ima ko je Srb, Slovenc, Bosanc, Hrvat. Bitno je da si clovek. To kar ti pises je cista laz. Pozdrav iz Slovenije.
    (Slovenc, 27. avgust 2022 16:52)

    # Link komentara

  10. @Marko

    Netačno! Sašina majka je Slovenka. Imaš na internetu sve. Pogledaj. Dosta je bilo nacionalističkih laži!

    @ bik

    Poenta je da niko za Adrianu Vilagoš nije rekao da je Mađarica, nego se svi prave mutavi.

    Mešanje naroda se dešavalo vekovima, i potpuno je netačno reći da su svi narodi bivši Jugoslavije nastali od Srba. Npr. Hrvati imaju sličan genetski materijal i sa Srbima, ali i sa Mađarima. Imaš na internetu sve, što bi rekao Marko, samo vi izgleda gledate uvek na pogrešnim mestima.
    (Miljko, 27. avgust 2022 16:40)

    # Link komentara

  11. @@@ Roque Santa Cruz

    Šta bre ti dečko lupetaš? Ko to brani bilo kome da se u Sloveniji izjasni kao Srbin? Daj mi makar jedan primer. Na kraju, etničko izjašnjavanje je pro forme i događa se jednom u 10 godina pri popisu stanovništva, i po svim evropskim zakonima imaš pravo da se ne izjasniš kojoj etničkoj grupi pripadaš.

    Luka je dečko Slovenac, koji ima i delimično srpsko poreklo sa očeve strane, ali njegovo igranje za Sloveniju se nikada nije ni dovodilo u pitanje. Dragić ima jače veze sa Srbijom, čak je i pravoslavac, ali je i on čovek rođen i odrastao u Sloveniji, i nikada se ni tu nije postavljalo pitanje za koga će nastupati.

    Realnost je da imaš solidan broj Srba koji žive i rade u Sloveniji najnormalnije, bez bilo kakvih neprijatnosti.

    A ti smanji nacionalizam i okani se misli da postoji zavera protiv Srba i Srbije... idi juri ribe, druži se, putuj, manje interneta i pisanja jeftinih pamfleta.
    (Serum istine, 27. avgust 2022 16:25)

    # Link komentara

  12. pola sata sastavljam ekipu i posle nigde ne vidim dugme za kraj. Nigde nema neki "submit" ili "prijavi" ili šta slično. Kako se to radi?
    (Burgija, 27. avgust 2022 16:17)

    # Link komentara

  13. Miljko

    Niko za Adrianu Vilagoš nije rekao da je Srpkinja, mi Srbi ne asimilujemo nasilno nikoga.
    A nije zločin govoriti istinu da su Hrvati, Bosnjaci i Crnogorci nastali od Srba
    (bik, 27. avgust 2022 16:17)

    # Link komentara

  14. Ne tacno!
    Saso Doncic je CISTI SRBIN, njegovi roditelji odnosno baba i deda Luke su dosli sa Kosova...imas na internetu njegov brat prica kako su Srbobran(Lukin deda) i njegova zena otisli u Sloveniju po "bolji zivot"...
    Znaci i vi autosovinisti preterujete sa lazina...istina je uvek na sredini...
    (Marko, 27. avgust 2022 16:07)

    # Link komentara

  15. Jedan dobronameran savet za sve vas koji planirate da sastavljate ekipe za fantasi... Nemojte samo ubacuvati igrace iz reprezentacija za koje mislite da ce daleko dogurati. Ima vrhunakih igraca koji vam mogu doneti dosta bodova a iz reprezentacija su koje ce tesko proci grupu ali ce zato oni dominirati na tih 5-6 utakmica . Moj predlog je FcFaden iz Gruzije, Markanen iz Finske ( ocekujem od njega svaku utakmicu po 30+ poena na fantaziju ) , zatim imate odlicne igrace za jako male pare koji ce igrati dosta kao recimo iz Ceske Ondrej Sehnal koji ce biti prvi plej jer je Satoranski povredjen a decko uposte nije los igra , igra za Braunsvajg Bundesligu, sigurno moze da doprinese 10+ poena a kosta 50-55., zatim Duda Sanadze iz Gruzije ,bek ..onda Keller iz Madjarske ...to su sve igraci koji igraju prve petorke za svoje reprezentacije , igraju 20+ minuta i svi oni kostaju 50-60 a mogu vam doneti 10+ poena . I za kraj Markanen je 100 poena ,kao Jokic Doncic itd ali siguran sam da ce vredeti te bodove
    (RacaT, 27. avgust 2022 15:47)

    # Link komentara

  16. Sveta vam slovenačka asimilacija Srba, ali vam ne smeta srpska asimilacija i svojatanje svega i svačega od Vardara do Triglava. Logikom velikih srpskih nacionalista i Makedonci i Crnogorci i Bošnjaci i Hrvati su svi zapravo Srbi. A kada Adriana Vilagoš osvoji medalju i da intervuj za RTS gde se očigledno vidi da joj srpski nije maternji jezik, i da je devojka Mađarica, onda tajac... pravimo se da nismo videli. Vilagoš je 100% Mađarica koji je rođena, živi i radi u Srbiji. I ja slavim njen uspeh, podjednako kao i uspeh Vulete ili Topićke.

    Dončić je 75% Slovenac, jer je njegov otac Sašo po ocu Srbin, po majci Slovenac. A i taj Sašo uopšte i ne živi u Srbiji, i pri tome nije naročito ni bio prisutan tokom odrastanja svog sina. Dok je sa majčine strane Luka 100% Slovenac. I sad se nađu polupani srpski nacionalisti da lupetaju kako Luka treba da igra za Srbiju, a to je van bilo kakve logike, niti je ikad bila opcija.
    (Miljko, 27. avgust 2022 15:36)

    # Link komentara

  17. @Roque Santa Cruz Luka je ponosan Slovenac. Da on zaigra za Srbiju nikada nije bila opcija. Nema veze ako mu to neko nudio ili ne. Spanci izrazili su zelju da igra za njih, ali je on rekao ne, ja sam Slovenac i igracu za svoju zemlju.
    (Maki, 27. avgust 2022 14:04)


    Upravo ja o tome i pričam, što Luka Dončić u Sloveniji nije mogao da bira da se izjasni kao Srbin, nego samo kao Slovenac, da je on mogao da bira biti Srbin ili biti Slovenac, pa da je izabrao da bude Slovenac onda okej, ali on takvu mogućnost u Sloveniji nije imao kao ni desetine hiljada druge Srpčadi koja se rode u Sloveniji, jer Slovenija ne prizna Srbe kao nacionalnu manjinu, s druge strane Srbija dopušta mogućnost svojim manjinama, pa i Slovencima da se izjašnjavaju kako hoće i u to se ne meša, tako da to je gospodo SLOvenački šovinizam!
    (Roque Santa Cruz, 27. avgust 2022 15:28)

    # Link komentara

  18. @VOSAK Po tvom misljenju on je pola Slovenac a pola Srbin. Ali on ne misli tako, on licno kaze ja sam ponosni sLOVEnac.
    Sta cemo onda sa Noletom. Pola Hrvat, a pola Srbin i jos pomalo Crnogorac?
    (Maki, 27. avgust 2022 15:28)

    # Link komentara

  19. Kad bi imao bar 1500 pojena,ja bi dobijo sve nagrade,izabraobi atedutuktukompa u svaki tim i osvojijo bi sve
    (Folender, 27. avgust 2022 15:13)

    # Link komentara

  20. Roque Santa Cruz, 27. avgust 2022 13:26)

    Doncic je hteo da dodje u Zvezdu ali mu je dr. tražio pare i onda se njegov cale naljutio i presekao da nece da ima nista sa Srbijom.
    (Radijator, 27. avgust 2022 15:05)

    # Link komentara

  21. @Roque Santa Cruz Luka je ponosan Slovenac. Da on zaigra za Srbiju nikada nije bila opcija. Nema veze ako mu to neko nudio ili ne. Spanci izrazili su zelju da igra za njih, ali je on rekao ne, ja sam Slovenac i igracu za svoju zemlju.
    (Maki, 27. avgust 2022 14:04)

    Sve je to u redu ali on nije Slovenac.
    (DELIJA bosanceros, 27. avgust 2022 15:01)

    # Link komentara

  22. Dragici su Srbende i igraju za Sloveniju.
    (SrbinMusliman, 27. avgust 2022 14:59)

    # Link komentara

  23. Jokic
    Kicanovic
    Bodiroga
    4)Doncic.
    Najbolja 4 Srbina
    (ZORAN, 27. avgust 2022 14:48)

    # Link komentara

  24. @Roque Santa Cruz Luka je ponosan Slovenac. Da on zaigra za Srbiju nikada nije bila opcija. Nema veze ako mu to neko nudio ili ne. Spanci izrazili su zelju da igra za njih, ali je on rekao ne, ja sam Slovenac i igracu za svoju zemlju.
    (Maki, 27. avgust 2022 14:04)


    Prijatelju, Luka je Srbin pola, Slovenac pola, šta ti nije jasno ?
    Dečko bolje priča Srpski od Slovenskog pobogu, čak mnoge reči ne ume na Slovenskom da kaže uopšte, ja ne kapiram Vas, kad neki Srbin bude rođen u drugoj državi, uvek isto pišete, a kad neko ko nije Srbin a rođen je u Srbiji, e on mora da se naglasi da nije Srbin, ne valja vam taj šovinizam nikako
    (VOSAK, 27. avgust 2022 14:34)

    # Link komentara

  25. Da l realno da ljudi stavljaju Dorsija.
    Lika sa 10 poena 2 sk i 2 as u proseku.
    Pored toga imace 5 promasaja iz igre minimum. Kad ga ne krene, omasi 3 vezane i leti na klupu. Slukas ce igrati beka tad.
    Treba mnogo se ne razumeti u fantazi sport da vi stavio takvog nekog igraca.
    (Sjdnbs, 27. avgust 2022 14:25)

    # Link komentara

  26. maki

    ponosan Slovenac koji sluša Stante paše i ustaše :D
    (bik, 27. avgust 2022 14:25)

    # Link komentara

  27. Slovenci vrše nasilnu asimilaciju Srba. To može potvrditi i lično Goran Dragić, jer su mu na početku reprezentativne karijere na dresu napisali DragiČ bez njegovog znanja. Napravio je haos i rekao čak da neće igrati za Sloveniju ako ne poštuju prezime njegove familije Dragić, iz sela Majdan kod Šekovića.
    To selo ima 5 stanovnika danas jer je na granici Rs i Fbih pa su u ratu svi Srbi bili proterani, Goranov đed Miodrag je proveo ostatak života u novom izgrađenom selu za izbegla lica koje se zove Ekonomija, kod Zvornika.
    (polako, 27. avgust 2022 14:24)

    # Link komentara

  28. Bigdan Bogdanovic, Luka Doncic, Nikola Jokic i ostatak Srpske ekipe bi narednih 5 godina uzimao zlato na svakom takmicenju. Znam da je Bogdanovic povredjen ali nam je on osvoji ono srebro i znam da Luka igra za Sloveniju, ali samo kazem.
    (depresor, 27. avgust 2022 14:11)

    # Link komentara

  29. Izbor Šaronje upitan...
    (Txe Prez, 27. avgust 2022 14:09)

    # Link komentara

  30. @Roque Santa Cruz Luka je ponosan Slovenac. Da on zaigra za Srbiju nikada nije bila opcija. Nema veze ako mu to neko nudio ili ne. Spanci izrazili su zelju da igra za njih, ali je on rekao ne, ja sam Slovenac i igracu za svoju zemlju.
    (Maki, 27. avgust 2022 14:04)

    # Link komentara

  31. Izbor Larencakisa uopšte nije iznenađenje, jer košta samo 30 poena, a sigurno je najbolji igrač u toj grupi.
    (slatkorecivi, 27. avgust 2022 13:06)

    Tako je. Ja ga nisam uzeo jer sam uzeo Janisa, za kog mislim da ce imati najbolje brojke od tih od 100, i Dorsija za kog mislim da je podcenjen sa 75 poena.
    (Zhol, 27. avgust 2022 13:57)

    # Link komentara

  32. Birča bi se birao najviše ali nije prisutan.
    (ajdared, 27. avgust 2022 13:46)

    # Link komentara

  33. daj mi ekipu samo sa srpskim reprezentativcima i osvajam fantaziju
    (vasko žabata, 27. avgust 2022 13:44)

    # Link komentara

  34. Srbija bi sa Dončićem bila nepobediva ekipa čak i za NBA sastave, a tako malo je falilo da ga Čović dovede u Zvezdu i da ga odatle zavrbujemo da igra za selekciju svoga oca, ali evropski fašizam ugnjetava Srbe i ne dozvoljava im da budu Srbi, pa je tako i u Sloveniji, zato Majk Tobi može da igra za Sloveniju i da u isto vreme bude Amerikanac, da je Luka od malena mogao da se izjasni kao Srbin potpuno bi bilo prorodno da bi svoju reprezentativnu karijeru ostvario u reprezentaciji Srbije, SLOvenština mu je nametnuta velikoslovenskim šovinizmom koji ne dozvoljava Srbima rođenim u Sloveniji da se izjašnjavaju kao Srbi.
    (Roque Santa Cruz, 27. avgust 2022 13:26)

    # Link komentara

  35. A ja mislio "najboljeg" Srpskog igraca biraju ?
    (Paja, 27. avgust 2022 13:07)

    # Link komentara

  36. Izbor Larencakisa uopšte nije iznenađenje, jer košta samo 30 poena, a sigurno je najbolji igrač u toj grupi.
    (slatkorecivi, 27. avgust 2022 13:06)

    # Link komentara