Vesti - Australian Open 2021 -

Đoković poručio sa plaže: Godine su samo broj VIDEO

Novak Đoković nema nameru da se zaustavi na 18 Grend slem titula.

Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair
Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair

Nakon što je deveti put osvojio Australijan open, najavljuje nastavak pohoda ka rekordu koji dele Rodžer Federer i Rafael Nadal sa po 20 GS trofeja.

"Godine su samo broj, ne osećam umor, nisam iscrpljen zbog igranja tenisa, takmičim se na najvišem nivou. Znam i da je realnost drugačija nego pre 10 godina, u smislu energije i biologije. Ali osećam i da dalje imam mnogo goriva u sebi. Ali moram biti murdriji, pametniji sa rasporedom kako bih sačuvao i usmerio tu energiju na bitne turnire. Nadam se da ću biti sposoban da osvojim još grend slemova. To mi je prioritet", rekao je Đoković.

Đoković je osvojio AO uprkos povredi mišića koja se tokom turnira pogoršala, pa ga očekuje višenedeljna pauza.

"Ljudi će uvek sumnjati u vas i to je u redu. Uvek će dovoditi u pitanje šta uradim ili kažem, i to je u redu. Prihvatam činjenicu da ne mogu da ugodim svima, ili da nisam svima omiljeni teniser i uvek će nego tražiti negativno u onome što uradim ili kažem. I to je u redu. Naravno da me frustrira, imam i ja osećanja. Ne uživam kada me neko osuđuje ili kritikuje, ponaša nepošteno. Ali istovremeno, poštujem činjenicu da svako ima pravo na svoje mišljenje", dodao je najbolji teniser sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.